yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Junior'a Söylemek İstedikleriniz...
(09-08-2010, Saat: 0:44)goong qisi yazdı:
(08-08-2010, Saat: 14:26)GamzeninAski yazdı: Donghae'm ne zaman iliskimizi basina açiklicazBiggrin
Kliplerini izlerken aklimdan geçenler "Bu kadar çok erkek hadi bi araya geldi diyelim hepsi nasil muhtesem insanlar olabilir.Yakisikli,karizmatik,tatli,eglenceli,komik,romantik,duygusal....Saymakla bitmez..."
Bir de "Allah'im nolur artik sesimizi duysunlar da Donghae'm Türkiye'ye gelsin..Çok özledim onu Aglama"

Oy kiyamam ben sana birtanem benimAglama Enistemi kolundan tutup Türkiye'ye getirecegim simdi en sonunda onu da yapacagim yani sonra diyecegim ki bak Gamze seni seviyor simdi napiyorsunuz biliyor musun Gamze'yi de aliyorsun direk nikah dairesine...(sonrasi sizin gizliniz)Biggrin

Yaparsan çok güzel olur ya Biggrin Nikahi bi kiyalim gerisi önemsiz Biggrin Biggrin
(09-08-2010, Saat: 0:48)GamzeninAski yazdı:
(09-08-2010, Saat: 0:44)goong qisi yazdı:
(08-08-2010, Saat: 14:26)GamzeninAski yazdı: Donghae'm ne zaman iliskimizi basina açiklicazBiggrin
Kliplerini izlerken aklimdan geçenler "Bu kadar çok erkek hadi bi araya geldi diyelim hepsi nasil muhtesem insanlar olabilir.Yakisikli,karizmatik,tatli,eglenceli,komik,romantik,duygusal....Saymakla bitmez..."
Bir de "Allah'im nolur artik sesimizi duysunlar da Donghae'm Türkiye'ye gelsin..Çok özledim onu Aglama"

Oy kiyamam ben sana birtanem benimAglama Enistemi kolundan tutup Türkiye'ye getirecegim simdi en sonunda onu da yapacagim yani sonra diyecegim ki bak Gamze seni seviyor simdi napiyorsunuz biliyor musun Gamze'yi de aliyorsun direk nikah dairesine...(sonrasi sizin gizliniz)Biggrin

Yaparsan çok güzel olur ya Biggrin Nikahi bi kiyalim gerisi önemsiz Biggrin Biggrin

Kiyamam ben sana ya tamam bekle sen ben bir Kore'ye gidip geleyim enisteyi kapip getireyim sanaBiggrin Ama sen de Yesung'u getireceksin Abaza
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
siwon seni çok seviyorum KalpKalp
İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için spoiler içine alınmıştır.
[Resim: anigiffmu.gif]

Donghae'm su an ne yapiyorsun? Orda saat 05:00 oldugu için uyuyordur bitanem Smile Rüyanda beni gör tatlim Opucuk Sabah kahvaltini iyi yap,çok yorulma Smile
Sizi Türkiye 'ye bekliyoruz
Mutlu ve iyi yasayin.
Opucuk
Aja Aja.!
Atkilic
Sizi seviyorum.Opucuk
Canimsiniz.Atkilic
Ve çok yakisiklisiniz.Opucuk
Çok iyi dans ediyorsunuz.:muzikgurubu:
Bu günlük bu kadar.
Çok özel bir grupsunuz(en azindan benim için) bunun kiymetini bilinSmile bir gün Türkiye'ye gelirseniz ya da ben gelirsem oraya (Biggrin) insallah sizinle görüsebilme firsati bulurum özellikle de Ryeo ile Biggrin
(21-08-2010, Saat: 18:28)çaöl yazdı: Çok özel bir grupsunuz(en azindan benim için) bunun kiymetini bilinSmile bir gün Türkiye'ye gelirseniz ya da ben gelirsem oraya (Biggrin) insallah sizinle görüsebilme firsati bulurum özellikle de Ryeo ile Biggrin

Insallah Amin!!!Biggrin
사랑해 ^_^
Arkadaslar ben bir sey diyemem herhalde.Öylece kalakalirim.Bir tek agzimdan çikan sözcük "aaaaaa Suju"bile demekte zorlairim.
[Resim: th_henry125.gif]
Senin gibi iyi birini,
Senin gibi iyi birini,
Seninki gibi iyi kalpliyi,
Senin gibi iyi bir hediyeyi.
(02-11-2010, Saat: 23:58)byul-seul yazdı: Arkadaslar ben bir sey diyemem herhalde.Öylece kalakalirim.Bir tek agzimdan çikan sözcük "aaaaaa Suju"bile demekte zorlairim.

O da dogru yaBiggrinBiggrin Ama belli olmaz bana normalde utangaç biriyim ama Yesung'un üstüne atlamadan durabilir miyim onu da bilmiyorumBiggrinBiggrin
사랑해 ^_^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi