08-07-2010, Saat: 17:45
Müthis yaa~~
Super Junior - 너같은사람 또 없어 (No Other)
|
08-07-2010, Saat: 17:48
Harika bir sarki... ^^ :muzikgurubu:
Tesekkürler... ![]()
08-07-2010, Saat: 18:19
Türkçe çevirisinide ekleyebilirmisiniz?
09-07-2010, Saat: 23:49
Döktürmüsler yine
![]()
09-07-2010, Saat: 23:53
Süper bittim sarkiya çok güzel.
![]() My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~ NO OTHER : BASKA KIMSE [Siwon] Senin gibi kimse yok, etrafima baksam bile senin gibi birini bulmaya çalisiyorum. [Hepsi] Senin gibi iyi birini, Senin gibi iyi birini, Seninki gibi iyi kalpliyi, Senin gibi iyi bir hediyeyi. [Yesung]Çok sanslisin baska nerede benim gibi seni koruyan birini bulabileceksin? [Hepsi]Benim gibi mutlu birini, Benim gibi mutlu birini, Benim gibi gülümseyen en mutlu kisiyi. [Ryeowook] Sicak ellerin üsüdügü zaman (buz gibi olduklarinda) Güçlüyken savunmaya geçtiginde (incindiginde) [Donghae]Seni tutacagim, sana sarilacagim,umarim bu nazik seyler sana biraz olsun rahatlik verir. Sana ne kadar çok sey vermek istedigimi bilmesende sorun degil. [Kyuhyun] Kalbim haykiriyor, özgür ruhumla herzaman ilk seni sevecegim. Bu zamana kadar yasadigimizdan daha çok günümüz var. [Heechul] Senin gibi kimse yok, etrafima baksam bile senin gibi birini bulmaya çalisiyorum. [Hepsi] Senin gibi iyi birini, Senin gibi iyi birini, Seninki gibi iyi kalpliyi, Senin gibi iyi bir hediyeyi. [Eunhyuk]Çok sanslisin baska nerede benim gibi seni koruyan birini bulabileceksin? [Hepsi]Benim gibi mutlu birini, Benim gibi mutlu birini, Benim gibi gülümseyen en mutlu kisiyi, [Yesung] Fakir kalbim çildiriyor ( Biraz biraz degisiklikler olunca) Artik baska bir seye ihtiyacim yok. (Kalbim gitgide büyüdükçe) [Sungmin]Nedenini biliyorum, hepsi açikça senin yüzünden, sen ne verdiysen bir sey bile olsa o yüzden Her zaman sükrediyorum çünkü artik senin kadar iyi olabilecegim. [Leeteuk] Kalbim haykiriyor, özgür ruhumla herzaman ilk seni sevecegim. Bu zamana kadar yasadigimizdan daha çok günümüz var. [Ryeowook] Senin gibi kimse yok, etrafima baksam bile senin gibi birini bulmaya çalisiyorum. Senin gibi iyi birini, Senin gibi iyi birini, Seninki gibi iyi kalpliyi, Senin gibi iyi bir hediyeyi. [Heechul] Rahatla baska nerede benim gibi seni koruyan birini bulabileceksin? Benim gibi mutlu birini, Benim gibi mutlu birini, Benim gibi gülümseyen en mutlu kisiyi. [Eunhyuk] Biraz, fazla, biraz utangaç oldugum dogru, Seni kandirdigimi bilmiyorsun. Sen günesten de daha parlaksin Lütfen sana olan hislerimi fark et. Kizlar Tv'de sahneleri parlatiyorken en bas döndürücü olan sensin ([Shindong] Deliye deliye dönecegim bebegim) [Eunhyuk] Seni o kadar çok seviyorum ki konustugun zaman bütün dünya benimmis gibi. Sen ve ben sen harikasin senin gibi biri var mi? [Shindong] Seni seviyorum lütfen hala benim gibi aptal için herseyin sadece sen oldugunu farket. [Kyuhyun, Ryeowook] Ayni yolu yürüdük seninle, Git gide birbirimize benziyoruz [Kyuhyun] Bu çok sasirtici, Çok sükrediyorum, Ben sadece seni seviyorum.... ![]() [All] Senin gibi kimse yok, etrafima baksam bile senin gibi birini bulmaya çalisiyorum. Senin gibi iyi birini, Senin gibi iyi birini, Seninki gibi iyi kalpliyi, Senin gibi iyi bir hediyeyi. Çok sanslisin baska nerede benim gibi seni koruyan birini bulabileceksin? Benim gibi mutlu birini, Benim gibi mutlu birini, Benim gibi gülümseyen en mutlu kisiyi. Senin gibi baska kimse yok. Çeviri : turkgirl_tr
10-07-2010, Saat: 1:55
Sözleri çok güzelmis bosuna hayran kalmamisiz sarkiya..Çeviri için tesekkürler.
![]()
Sarkida güzel anlami da. Tesekkürler.
![]()
Harika bir sarki insana ilaç gibi geliyor
![]() Türkçesi için çok tesekkürler ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|