Yorumları: 1,402
Konuları: 15
(19-12-2009, Saat: 21:24)Shin Chae-kyung yazdı: ben de han kyung ve sungmin ve donghaeye bayiliyorum.. bu arada ben boyumun kisa oldugunu düsünürken bunlar kisa boylu kizlardan hoslaniyormus
aynen canim.. Ben de kisayim diye üzülürken bunu ögrendim ve junior*larim sayesinde boyumu takinti etmeyi biraktim
Yorumları: 32
Konuları: 0
bende bunlarin kisa kizlardan hoslandigini duyunca boyumdan dertlendim.ayrica birsey sorucam ben bi sitede suju'nun bi videosunu izledim.orda yumusak adamlar gibi olmuslar.en azindan öyle görünüyolardi.sizin bi bilginiz var mi acaba?onlar öylemi acil cevap istiyorum !!!!
Yorumları: 115
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
4
ah bu grup beni öldürdü hele kibum o beni resmen kendine asik ettirdi o benim askim
Yorumları: 1,402
Konuları: 15
(04-02-2010, Saat: 16:43)söylenmez yazdı: bende bunlarin kisa kizlardan hoslandigini duyunca boyumdan dertlendim.ayrica birsey sorucam ben bi sitede suju'nun bi videosunu izledim.orda yumusak adamlar gibi olmuslar.en azindan öyle görünüyolardi.sizin bi bilginiz var mi acaba?onlar öylemi acil cevap istiyorum !!!!
Bence degillerdir ama kesin bi bilgi yok elimde..

Hatta bi ara Donghae ile SNSD grubundaki Jessicanin, Sungmin ile de Yine SNSD grubundan Sunnynin dedikodulari dolasiyodu

Yine de emin olamayiz tabi