yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SungKyunkwan Scandal / 성균관 스캔들 (2010)
(24-10-2010, Saat: 22:07)*mygirl* yazdı: Emin olmamakla birlikte 20. :d

Tesekkür ederim... Smile Ne olurdu 24 olsaydi... Aglaelsalla 4 bölüm 4 bölümdür... Biggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Bunada sükür bir ara 16 diyorlardi. :d
(24-10-2010, Saat: 22:19)*mygirl* yazdı: Bunada sükür bir ara 16 diyorlardi.

Bu demek oluyor ki yoo Chunumu daha az görecektim... Aglaelsalla Hatta geçen hafta bitmis olacakti... Aglaelsalla Tamam bizim Türk yapimcilar fazla uzatiyor ama bu Korelilerde fazla kisa tutuyor canim... Biggrin Simdi karsima seker Yeorim ile birtanecik Seon Jun'um çikmis kolay mi onlari 4 bölüm sonra terketmek? Biggrin

4 bölüm sonra isyanlardayim... Ofkeli Biggrin
Evet kisa tutuyorlar ama böyle iyi tadinda birakiyorlar. Artik özleyince tekrar izleriz. :d
(24-10-2010, Saat: 22:58)*mygirl* yazdı: Evet kisa tutuyorlar ama böyle iyi tadinda birakiyorlar. Artik özleyince tekrar izleriz.

Ya bu da çok kisa ama... Aglaelsalla Ben doyamiyorum... Biggrin Söyle en az 25 en fazla...(Karar veremedim Biggrin ) yapsinlar... BiggrinBiggrin Ama tabi tadinda birakacaklarsa...Onay
Kaç gündür dizi izleyemiyorum, krize girecegim artik. Sarhos 10.bölümü izleyecegim simdi, merak ediyorum neler oldu... Smile

17. Bölümün, daha genis fragmani..

http://www.youtube.com/watch?v=Gih_zUAKO_E

Sonunda pazartesi geldi...:d Atkilic Atkilic
[Resim: catscj.jpg]

(Lütfen Derinden Bakmayın Rakipler Beni Kasıyor)
(25-10-2010, Saat: 1:07)butterfly7 yazdı: Kaç gündür dizi izleyemiyorum, krize girecegim artik. Sarhos 10.bölümü izleyecegim simdi, merak ediyorum neler oldu... Smile

Izle izle bende 11i bekliyorum.. Biggrin
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
http://www.beatfiltering.com/index.php/1...e033720032
Bu skandalin 17. ve 18 partlari var iyi seyirler. Linkli veremiyorum kusura bakmayin bu adresten girin.Onay
[Resim: kg37t4p.gif]

Rubies

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi