yukari
Anket Suju'nun En Güzel Gülüşe Sahip Üyesi Kim?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
YESUNG
14.09%
51 14.09%
DONGHAE
17.40%
63 17.40%
LEETEUK
9.39%
34 9.39%
EUNHYUK
3.87%
14 3.87%
KANGIN
2.76%
10 2.76%
RYEOWOOK
3.04%
11 3.04%
KİBUM
4.70%
17 4.70%
KYUHYUN
14.09%
51 14.09%
SUNGMİN
3.59%
13 3.59%
HEECHUL
6.63%
24 6.63%
SİWON
17.13%
62 17.13%
SHİNDONG
0.28%
1 0.28%
HENRY
2.49%
9 2.49%
ZHOUMİ
0.55%
2 0.55%
Toplam: 362 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SuJu'nun Hangi Üyesinin Gülüşü Daha Güzel?
Img-kiss 
Hangi üye daha güzel gülüyor / Kime gülmek daha çok yakışıyor?

1.Yesung[Resim: 26520106754449356685105.jpg]

2.Donghae
[Resim: donghaegv.jpg]

3.Leeteuk
[Resim: leeteuk.jpg]

4.Eunhyuk
[Resim: eunhyuk.jpg]

5.Kangin
[Resim: kangin.jpg]

6.Ryeowook
[Resim: ryeowookx.jpg]

7.Kibum
[Resim: kibume.jpg]
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
8.Kyuhyun
[Resim: kyuhyund.jpg]

9.Sungmin
[Resim: sungminm.jpg]

10.Heechul
[Resim: heechulm.jpg]

11.Siwon
[Resim: siwons.jpg]

12.Shindong
[Resim: shindongs.jpg]

13.Henry
[Resim: henryw.jpg]

14.Zhoumi
[Resim: zhoumil.jpg]
사랑해 ^_^
En güzel; Ryewook'un gülüsü çok seker, Yesung 2. çok karizmatik, Eunhyuk asiri tatli. ^^ Ve Kyuhyun. :kalp Smile
Anket için sagol kuzucum. Opucuk

(31-07-2010, Saat: 16:10)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: En güzel; Ryewook'un gülüsü çok seker, Yesung 2. çok karizmatik, Eunhyuk asiri tatli. ^^ Ve Kyuhyun. :kalp Smile
Anket için sagol kuzucum. Opucuk

Birsey degil birtanem. Opucuk Ben Kangin'in gülüsünü de çok begendim. Smile Ama en çok Yesung. Opucuk Tabiki. Smile
사랑해 ^_^
Ryeo oppamin gülüsü tabi ki. Biggrin
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
(31-07-2010, Saat: 16:30)kyucanm yazdı: Ryeo oppamin gülüsü tabi ki. Biggrin

Evet çok tatli çikmis. Smile
사랑해 ^_^
En iyi olarak siralarsak; Teuk oppanin gülüsü daha bir mutluluk verici türden arada bir kendinden geçince süpürgeli cadi sesi çikiyor. Iste o anda kizgin olan bir insan ister istemez onunla beraber krize giriyor. Henry'nin gülüsü çok sekerleme türünden hani küçük çocuklar güler de hosunuza gider öpmek istersiniz ya ben mochim de öyle bir gülüs görüyorum. Hem o yumus yumus yumosla yikanmis yumusak yanaklariyla gözlerini kapatinca daha da yiyesi geliyor insanin. Opucuk
Yesung oppa zaten kendisi ayri bir lokum cazibe bir de gözlerini kisip gülmesi daha da lokum yapiyor. Kyuhyun oppanin gülüsünü zaten ister istemez seviyorum ne zaman bir program izlesem krize girenlerin içindedir. (Mutlaka beni de krize sokar.) Sarhos Eunhyuk oppa çocuk zaten krize girilecek türden komikligi güldürmeyi bilen biri e bunun cevabi da belli o gülünce sende gül degil mi? Ama harbiden Eun oppanin gülüsünü görünce bende kendimi tutamiyorum. hysterical
Kisacasi tüm oppalarim süper gülüyorlar.. Ama oyum Teuk oppaya. Smile
birtoprakdamlası(T.T)
Heechul ve Leeteuk arasinda kaldim. Smile Ikisi de çok seker gözüktü gözüme... Fakat Leeteuk'un dudaginin yanindaki gamzeye bayildim. Onay Ben Leeteuk diyorum. Onay
Anket için tesekkürler. Opucuk
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

Siwon'un gülüsünün üstüne gülüs tanimam. Atkilic
Ay o gamzeler yok mu. Kalp
B2★ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
◆ in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

(31-07-2010, Saat: 16:49)AnGeLs yazdı: En iyi olarak siralarsak; Teuk oppanin gülüsü daha bir mutluluk verici türden arada bir kendinden geçince süpürgeli cadi sesi çikiyor. Iste o anda kizgin olan bir insan ister istemez onunla beraber krize giriyor. Henry'nin gülüsü çok sekerleme türünden hani küçük çocuklar güler de hosunuza gider öpmek istersiniz ya ben mochim de öyle bir gülüs görüyorum. Hem o yumus yumus yumosla yikanmis yumusak yanaklariyla gözlerini kapatinca daha da yiyesi geliyor insanin. Opucuk
Yesung oppa zaten kendisi ayri bir lokum cazibe bir de gözlerini kisip gülmesi daha da lokum yapiyor. Kyuhyun oppanin gülüsünü zaten ister istemez seviyorum ne zaman bir program izlesem krize girenlerin içindedir. (Mutlaka beni de krize sokar.) Sarhos Eunhyuk oppa çocuk zaten krize girilecek türden komikligi güldürmeyi bilen biri e bunun cevabi da belli o gülünce sende gül degil mi? Ama harbiden Eun oppanin gülüsünü görünce bende kendimi tutamiyorum. hysterical
Kisacasi tüm oppalarim süper gülüyorlar.. Ama oyum Teuk oppaya. Smile

Kesinlikle katiliyorum sana özellikle de Yesung için yaptigin yoruma tabi. Smile

(31-07-2010, Saat: 16:58)_Asli_ yazdı: Heechul ve Leeteuk arasinda kaldim. Smile Ikisi de çok seker gözüktü gözüme... Fakat Leeteuk'un dudaginin yanindaki gamzeye bayildim. Onay Ben Leeteuk diyorum. Onay
Anket için tesekkürler. Opucuk

Evet bende Leeteuk hyungun gamzesini çok seviyorum o gamze onu bir numara yapiyor resmen. Smile
사랑해 ^_^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi