yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suju İle Nasıl Tanıştınız?
Çok tuhaf diyiceksiniz ama annem sayesinde oldu.
Basta Bigbang 'i tanittiktan 1 hafta sonra yeni bir grup var sen begenirsin dedi.
Bende tam bilmedigim için sanmam dedim ama annem hakli çikti.SuJu M'in Super Girl sarkisiyla tanistim ordaki üyeleri arastirdim.Sonra asil grup olarak SuJu yu arastirdim sonrada fanlari oldum.Bu yüzden de anneme her zaman minnetarim. Opucuk
birtoprakdamlası(T.T)
Jang Geun Suk'un videolarina bakiyordum. Birinde Geun Suk ve Heechul Hongi'nin taklidini yapiyordu. Merak ettim kim bu renkli kisilik.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ho Min (Hilal'im) Opucuk ve turkgirl_tr ( Esra'm) Opucuk sayesinde tanidim... Sarhos

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Oh my lady ile tanistim diyebilirim. Grubu biliyordum ama SiWon'u arastiriken kendimi SUJU'nun içinde buldum(cennete düsmüs gibi oldum Gozlukgulmek ) Sonra sarkilarini dinlemeye basladim. Sorry sorry dinlerken hiç yabanci gelmiyor dedim sonra baktim ki ben çoktan SUJU cennetine girmisim YAB sayesinde...
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
Seoul Song'un klibini izlemistim tesadüfen,merak ettim arastirdim falan.Oh My Lady'de katki sagladi diyebiliriz. Biggrin
Sürekli görüyordum,
ama tanima firsatim olmamisti..
Insan vücudunun kasifleriyle tanidim. Biggrin

Attack on the Pin-Up Boys filmiyle tanistim. Herkese tavsiye ederim çok eglenceli bir film.Onay Hele de sonda yaptiklari dans süperdi.Abaza
[Resim: scaled.php?server=192&filename=askerimm.png&res=medium]
beklemek...beklemek...beklemek...
Herkes Bonamana'nin çok güzel oldugunu söylüyodu durmadan ben de bir dinliyim bakim su sarkiyi dedim.Ilk dinleyiste begenmedim ama bir dahaki dinleyisimde bapimlilik yapti.Super Biggrin
Sonra diger sarkilarini dinledim (No Other,Sorry Sorry vs.) Kliplere bayildim. Super
Kyu'ya ve Donghae'ye de vuruldum resmen OpucukKalp o gün bu gündür SuJu benim 2. grubum. :muzikgurubu: Kalp

[Resim: balksz1ow.png]

*Ji Eun*

SHINee♥SuJu♥2NE1♥SECRET♥MBLAQ

Kibum'un resimlerini (bikaç yil öncesine ait dolayisiyla küçük gözüküyordu)görmüstüm bir sitede Super Junior yaziyordu ben de junior kelimesine aldanarak çoluk çocuk grubudur Allah bilir Kibum da büyüklerindendir diye aldiris etmedim baska bir yerde de Ryeowook'u görünce merak ettim (tabii bu olay bir yil önce) ve sonra bir baktim ki çevremdeki herkese onlari savunuyorum simdi tam bir fanatigim.Allahrazi Ilk bastaki düsüncem için kendimden nefret ediyorum.Ofkeli
İmza ebatları kurallara uymadığı için silinmiştir.
Ben arkadasimdan tanidim çok güzel bir grup dediler Sorry Sorry'i izledim bayildim özellikle Donghae'ye. OpucukOpucukBan
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi