yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suju İle Nasıl Tanıştınız?
Aslinda benim hikayem çok ilginç :P
Bir gün ben yabanci bir forumda j-drama favori karakterleriniz adli bir basliga girmistim (sanirim).Üyeler favori aktörlerin isimlerini,oynadiklari dramalari ve altina da resimlerini koymuslar.Ve genelde hepsi japon aktörler.Ben böyle asagi dogru inerken ( ve bu sirada aktörlere de bakiyorum >.<) birden gözüme biri takildi.Kim Hee Chul!.Yakisikliligiyla hemen kendini farkettirdi bana.Sonra Hee Chul'u arastirirken Super Junior'la tanistim.Ve Super Junior'la da tanismamla Korea Fan'ligim da baslamis oldu.. ( Ay duygulandim birden u.u)
Tesekkürler Kim Hee Chul (Heenim!) =))
Kkochip~Petals~ELF<3 Foreva!
Kankam David Silva hayraniydi ve ona fotograflarini birlestirirerek, siir yazarak felan bir video hazirlamayi planliyordum. Sürprizimi hazirlamanin ilk adimi Silva'nin az bilinmis fotograflarini bulmakti. Internette gezinirken yalnizca kizlarin takildigi bir foruma denk geldim. 'Yabanci yakisiklilar' basligi altin Silva'nin konusunu görünce çok mutlu oldum. Girdim gezdim, bir ton fotograf çaldim Biggrin
Çikmadan önce diger konulara göz atayim dedim, hep bilindik Amerikali, Ingiliz çocuklar.. Ama biri.. ' Alin size yakisikli, DONGHAE '
Konu basligina tuhaf tuhaf baktiktan sonra bir bakayim suna dedim ve sok oldum, Super Junior diye bir gruba üye yaziyordu. Hemen arastirdim. Kyu'yu gördüm. Donghae ve Kyu favorimdi. Kliplerde felan sadece onlara dikkat ettigimden digerlerini tanimiyordum. Aradan 2-3 hafta geçti. Sonra buraya üye oldum, hemen SJ Fan'a gittim Biggrin
Sungmin'i görünce tüm dengeler degisti. Biggrin Iyi ki görmüsüm onu Opucuk
Iyi ki Super Junior'i tanimisim Opucuk

Çok konustum yine ama ne yapabilirim ?! Gevezeyim yaa :img-hysterical:
Oh my lady dizisi sayesinde yani Sung Min-Woo sayesinde Sung Min-Woo nun gerçek ismine bakip Korea-Fansta arama yapmamamis olsaydim onunlar ilgili su an Super Junioru tanimiyor olacaktim yazik olacakti bana yaniSmile
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Bende Koreye hiç ilgi duymazdim böyle bi hayranligin oldugunu bile bilmiyordum.Arkadasimin tüm israrlarina ragmen sarkilarini falan dinlemiyordum. Arkadasim yine bigün Sorry Sorry klibini izletmek için çabaliyordu bende gerçekten çoksikilmistim ve yapacak bisey yoktu. Izliyim dedim izledim.Klipte Siwonu gördüm tabi kim oldugunu bilmiyodum ve arkadasimda bilmedigini söylemisti.Onun kim oldugunu ögrenicem derken tüm SuJu üyelerine tek tek baktim buna ragmen o klipteki siwonu hiçbiriyle eslestiremedim Biggrin tüm üyelere bakarken siwonu sevdim yinede tabii klipteki kisi oldugunu bilmeden Biggrin sonra ögrenmek için buraya geldim kullanici adi falan garip olmasin diye-sonuçta kore sitesi- siwon koydum hem adimi hem resmime Biggrin kim oldugunu sorduktan sonra bi mesaj geldi hem resminde hemde adinda oldugu gibi o kisi siwon diye.. Bu cevabin üzerine hepsini taniyacagim diye söz verdim ve böylece burdayim Biggrin

Uzun oldu ama artik ne yapayim Biggrin

Not:Artik nasil utanmissam o mesaji alinca,suan bilgisayarimda 2000 küsür Siwon resmi var :P
Sorry Sorry sarkisiyla.Biggrin
🖤BTS🖤
Ben ise Esra'nin (turkgirl_tr) eski fan clubüne ekledigi videolar sayesinde tanidim.

♡ Miss You ... ♡

Bende Jang Geun Suk'un videolarini izlerken Hee Chul'la ilgili bir videosunu görmüstüm.
Sonra arasatirirken hepsini buldum çok sevdim. Biggrin

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Oh My Lady! dizisini izlerken ilk SiWon'u tanidim ve çok sevdim.Sonra tabi onu arastirirken Super Junior üyesi oldugunu farkettim ve böylelikle SUJU fani oldum çiktim. Biggrin
Oh My Lady! ve SiWon'a minnettarim. Allahrazi
[Resim: balksz191.jpg]
Full Of Happiness sarkilariyla.Smile

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Ben forumda gezinirken rastladim o sayede tanidim ve birakamadim. Biggrin

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,