26-07-2011, Saat: 14:54
Jang WooYoung ile tatilin tadini çikarmak isterdim 

Fighting! 

|
Su An Hangi Koreli Ünlüyle Ne Yapiyor Olmak Isterdiniz?
|
|
26-07-2011, Saat: 14:57
Aish.! Soruya bak aman Allah'im.!
![]() Tabiki de; Lee Min Ho Oppa ile aklima ne gelirse iyi kötü hepsini yapardim..;) Valla o yanimda olsun da bir sey yapmasak da olur..;) Oppaammmmm.! <3<3<3
Seda & Min Ho
26-07-2011, Saat: 21:28
Him... içimden Oppa oppa diye bagirmak, onunla birseyler yapmak geliyor ama onu çok sikarim herhalde. bundan korkuyorum. hahaha
önce sesimi kontrol etmem için egitim almaliyim ama, sanirim Wonder Girls, After School, SNSD veya BoA ile düet yapmak isterdim. (Açtim agzimi durur mu? hahaha durmaaaz) söyleyecegimiz bu sarki muhtemelen oldukça hareketli olurdu. ayrica mütis hizli ve de o kadar cool bir dansi olurdu. ama slow birsey söylersem bunun erkek gruplarla olmasini isterim çünkü bir erkekle bir kadinin sesi erkek-erkek düeti veya kadin-kadin düetinden daha hos geliyor kulagiMA. hemen gruplari da sayiyorum: SS501 tabiiki, Se7en!!!!!!! (klavyeyi kirdim sanirim ) , Big Bang, TVXQ, CN Blue, FT Island... bir sey daha söyleyecegim, sarkinin Japonca olmasini isterdim. hahaha çok sey istiyorum. sanirim çok konustum. içimde birikmis hahaha
29-07-2011, Saat: 0:10
Jung So Min ile sohbet ediyor olmak isterdim.
![]() You're a sky
full of stars ![]()
23-08-2011, Saat: 1:47
Jung Yong Hwa'mla Karsilikli Ask Sarkisi söyleyip elimi tutmasini isterdim
23-08-2011, Saat: 2:53
Donghae ile birlikte aksam üstü Jeju Adasi'nda günesin batisini izlemeyi isterdim kafami da koyardim omzuna......
25-08-2011, Saat: 19:02
key ile taeminin taklidini yapmak ve sarki söylemek isterdim
25-08-2011, Saat: 19:04
Park Jung Min'le ayagimi uzatim Gelecekle Yani gelecegimizle ilgili plan kurmak isterdim
26-08-2011, Saat: 1:08
yesungla beraber bütün çilginliklari yapmak isterim
saranghaeyo yesung oppa
Triple'S & E.L.F
♥♥♥♥♥♥ Saranghae Korea ♥♥♥♥♥♥ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|