yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Su An Hangi Koreli Ünlüyle Ne Yapiyor Olmak Isterdiniz?
Jang WooYoung ile tatilin tadini çikarmak isterdim Biggrin

Fighting! Smile
Aish.! Soruya bak aman Allah'im.! Biggrin
Tabiki de;
Lee Min Ho Oppa ile aklima ne gelirse iyi kötü hepsini yapardim..;) Valla o yanimda olsun da bir sey yapmasak da olur..;) Oppaammmmm.! <3<3<3
Seda & Min Ho
Him... içimden Oppa oppa diye bagirmak, onunla birseyler yapmak geliyor ama onu çok sikarim herhalde. bundan korkuyorum. hahaha Biggrin önce sesimi kontrol etmem için egitim almaliyim ama, sanirim Wonder Girls, After School, SNSD veya BoA ile düet yapmak isterdim. (Açtim agzimi durur mu? hahaha durmaaaz) söyleyecegimiz bu sarki muhtemelen oldukça hareketli olurdu. ayrica mütis hizli ve de o kadar cool bir dansi olurdu.

ama slow birsey söylersem bunun erkek gruplarla olmasini isterim çünkü bir erkekle bir kadinin sesi erkek-erkek düeti veya kadin-kadin düetinden daha hos geliyor kulagiMA.

hemen gruplari da sayiyorum:

SS501 tabiiki, Se7en!!!!!!! (klavyeyi kirdim sanirim Biggrin ) , Big Bang, TVXQ, CN Blue, FT Island...

bir sey daha söyleyecegim, sarkinin Japonca olmasini isterdim.

hahaha çok sey istiyorum. sanirim çok konustum. içimde birikmis hahaha
-Kendinizi üç kelime ile anlatın.
-Tamam.
1-Kim
2-Hyun
3-Joong

~S~A~R~A~N~G~H~A~E~
kim hyun joong oppamla herseyi yapardim Onay
[Resim: anigifvas.gif]
Jung So Min ile sohbet ediyor olmak isterdim. Aglaelsalla
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Jung Yong Hwa'mla Karsilikli Ask Sarkisi söyleyip elimi tutmasini isterdim Smile Smile
Donghae ile birlikte aksam üstü Jeju Adasi'nda günesin batisini izlemeyi isterdim kafami da koyardim omzuna......Smile
key ile taeminin taklidini yapmak ve sarki söylemek isterdim
Seytanigulme
Park Jung Min'le ayagimi uzatim Gelecekle Yani gelecegimizle ilgili plan kurmak isterdim Kralgul
yesungla beraber bütün çilginliklari yapmak isterim Heart saranghaeyo yesung oppa Heart
Triple'S & E.L.F

♥♥♥♥♥♥ Saranghae Korea ♥♥♥♥♥♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi