yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Style Engine 2010 İlkbahar/Yaz
Tanitim için tesekkürler oldum olasi kiyafetlere bakmayi sevmisimdirSmile
SO Jİ SUB <3

Paylasim için tesekkürler çok güzeller.Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Konu çok güzel tesekkürler Smile Kiyafetler çok sikmis,su yakasi Ingiltere bayrakli olani pek sevmedim.Degisik bir kültür.Baska ülkelerin bayraklarini üzerlerinde tasiyabiliyorlar Saskin Hos mankenlere bakmaktan kiyafetlere pek bakamadim ya Abaza

[Resim: 1arn7dg.png]
ChaeBerry
Kraliçe Arı ll Bebek Kraliçe Arı

Ay çok güzel kiyafetlerrSmile hani bana? hani bana Biggrin paylasim için çok tesekkürler:d ellerine emegine saglikOnay
Çok hos görünüyor gerçekten.Ben etkilendimSmile Emegine saglik.Tesekkür ederizOnay
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Gerçekten manken iyiymis. Abaza
Kiyafetler üstünde hos duruyor,begenmemek mümkünmü ? Biggrin
Her neyse kendime geleyim.
Min Hwan daha tatli. Dodgy
Tesekkürler canim. Opucuk
Mankene mi kiyafetlere mi yorum yapmaliyim bilemedim Biggrin Ancak 2sininde mükemmel oldugunu söyleyebilirim Biggrin
Kiyafetler çok rahat bir hava sergilemis, kesimleri, duruslari, modelleri gayet modaya uygun.Tarz sahibi kisiler için bomba etkiside denilebilir.

Love- sana katiliyorum.Bende bu konularda biraz hassasim.Fakat gözardi edilemez bir gerçek varki özellikle batiya yönelik çok büyük bir özentilik var.Dodgy -ne geregi varsa?- Bunu hersekilde görebilirsin.Saç kesimleri de dahil.Hem kadin hem erkek giyim tercihleride buna yönelik oluyor.

Paylasim ve emeklerin için tesekkürlerOnay Biggrin
PJM♥TRipleS
♛SS501(Green Peas)♛
[신화창조](ShinhwaChangjo)SHCJ
I♥AllAboutKorea
Hos kiyafetler. Onay Tanitim için tesekkürler. Smile
güzel ve rahat kiyfetler emegine saglik
baska ülkenin bayragi vb gibi objeleri bende sevmiyorum mesela asla yabanci yazili tisört vs giymem dikkat ederim buna
hos neyimiz batililasma yolunda degilki bayragi yoksa batinin tarzi var eee yansimalarida ülkemizde var malesef
딸은 예전 거대한였다
Kiyafetler çok güzel.Ben Koreli kizlarin tarzini daha çok begeniyorum ama erkeklerde fena degil Biggrin Mankenlerde hostu Biggrin Tanitim için tesekkürler..Eline saglikOnay

21.05.2011 ♥

Lonely . . .

wiseacre_daisy ♥ zesyo5 ♥ yoyeha

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi