yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Story Game / Hikaye Oyunu(Super Junior)
Az sonra Yesung ve Hasibe onlari buldugunda neredeyse korkudan altlarina yapacakti. ( Abaza Melike hazir misin? )
[Resim: 3261O9.gif]
Büyük bir çiglik koptu,içleri acitan cinsten ve bu 3 kiz....(ablam uyanis senden olsun.. Abaza )
Kore'ye geldiklerinin 3.gecesi Rüya gördüklerini anlamislardi ve Melike yatakta kizlari tekmeleyip ''Ya kalkin ayni rüyayi gördük.Bugün Suju'nun SS4 konseri var biz ne haldeyiz.Uyanin be!''diye bagirdi.

(Hikayemiz burada son buldu.Suju'muzla yeni maceralara atilmaya hazir misiniz? Super Melike SS4! Ne diyorsun güzel haikaye çikar mi?Basla o zaman Elfim. Abaza )
Evet bu sadece küçük bir rüyaydiAbaza Burçin ve Hasibe hemen kalktilar ve hazirlanmaya basladilar ,bugün onlar için en özel gündü... Abaza (Oley çok heyecanlandim simdi ablam Abaza )
Erkenden Otelden ayrilip Olympic Park Gymnastics Stadyumuna giden bir otobüse bindiler ve otobüsün içinde bile makyaj yapiyorlardi. Biggrin (Suju'ya bakimli gitmek lazim.Sürüp sürüstürün hanimlar. )
Kizlar o kadar güzel olmustu ki Koreliler gözünü alammiyordu:abazA: vee Super Junior sahneye çikma sirasi gelmisti.. Gitar (anam çok heyecanli Biggrin )
Çünkü ilk defa SUJU'yu izleyeceklerdi ve hemde muhtesem SS4 Show'unda... o kadar heyecanliydilarki içi içine sigmiyordu hepsininde...Smile
Ve sonunda Suju sahneye çikti ! ve kizlar bayilma noktasina gelmislerdi.! Konser bittikten sonra herkes çekik gözlü olmayan kizlara bakiyordu. ve bu durum Suju'nun ilgisini çekmisti. . .
Ve iste lider kizlara sesleniyordu; ''Nerden geliyorsunuz hanimlar?'' hysterical (*melikee* konseri ne ara bitirdin? Ben daha Kyu'yu sahneden asagi düseremedim. hysterical )
(biraz hizli çikistim galiba kusura bakma Biggrin ) Bunu duyan kizlar Türkiyeeeeeee! diye bagirdi veeee...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi