yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Story Game / Hikaye Oyunu(Super Junior)
Fakat Donghae'de tik yoktu.Yesung ''Ne yapiyorsun Hae?Melike'ye Yardim etsene''dediginde Donghae'nin tek söyledigi''Ben asik oldum'sözleriydi. Abaza
[Resim: 3261O9.gif]
Melike hala kipirdamadan yatarken ,Donghae birden irkildi ve Melike'nin basini dizine koydu ve bagirmaya basladi''Uyansana,beni böyle birakma'' derken... Abaza
Eunhyuk kiskançlikla yanlarina kosup Donghae'nin elinden gül gibi kizi almaya çalisti fakat o an denizde beliren bir sey... Cold
Köpek baligi uçak enkazinin oldugu bölgeye dogru hizlica geliyordu ve melike hala kiyiya çikarilmamisti.. Yardim
''Allah ne yapacagiz Elfim zor durumda!''diye bagirmaya basladi Burçin ve hizli bir planla Shindong'u köpek baliginin üzerine saldi. Biggrin
Burçin'in bu dahihane fikri Kyu'yu çok etkilemistiAbaza Shindong Köpek baligi ile yaptigi mücadeleyi kazanmisti ,kiyida hala baygin yatan Melike öksürmeye basladi.. Abaza
Nihayet bir kaç dakika sonra Melike kendini iyi hissetti ve hepsi karinlarini doyurmak için adada yiyecek sey aramaya basladi. Atkilic
Teuki kizlar siz yemek yapin biz odun toplayalim ,yiyecek birseyler bulalim dediler ve gittiler...
Ama daha yeni ayrilmislardi ki Donghae, Yesung, Kyu 'Hiç odun bulamadik." bahanesiyle geri dönmüslerdi. Abaza
(Ben yokken hikaye ne güzel bi seyir almis yaBiggrin )
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük.
Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. MEVLANA

Burçin gözlerini devirerek ''Kyu varken oduna ne gerek var.Hadi bize yardim edin o zaman.'' dedi. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi