yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stairway to Heaven / 천국의 계단 (2003)
Tae-hwa'nin sonu çok kötü oldu. Yüregi öyle temiz ve sevgi doludyu ki... Jung-suh'un bir parçasi olabilmek bile onu mutlu etmeye yetecek... Aglaelsalla
Hakkınızı helal edin. ~
tesekkürler BiggrinBiggrin
Final bölümünden özel kareler...

[Resim: 35643574.jpg]
[Resim: 29273406.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Mutlu bitmesi sevindirici. Aglama
Aman ne mutlu son Ayse,ne mutlu. Aglama

Bu dizi yüzünden gözümde yas kalmadi. Aglama Aglamadigim bir bölüm var mi acaba?

Özellikle bu bölüm her seye agladim. Tae-hwa'nin biraktigi mektuba, Song-ju'nun mektubu okuduktan sonraki haline, Jung-suh'un gözlerini veren kisinin o oldugunu bilmeden tesekkür etmesine, Jung-suh'un, Tae-hwa'nin onun için öldügü ögrenmesine, Jung-suh ve Song-ju'nun beraber yedikleri aksam yemegine, Tae-hwa'nin sevdigi kisinin son istegini gerçeklestirebilmek için canindan vazgeçmesine... kisaca her seye agladim bu bölüm. :img-cray: :img-cray: :img-cray:

Senaristler bu kadar yetmez demisler ve son derece üzücü bir son ile iyice dagittilar beni. Aglama

Insanin ölecegini bilmesi ve sevdigi kisinin her an ölecegini bilmesi çok büyük aci olsa gerek. Kwon Sang woo ve Choi Ji woo öyle güzel yansitmislar ki bunu. Bu kadar gerçekçi oynamasalar bu kadar aglamazdim herhalde. Aglama

Song-ju, Jung-suh ve Tae-hwa ne çok aci çekti. Aglama
Yüregimin orta yerine kocaman bir aci geldi oturdu. Bu kadar aglatilir mi insan ya. Aglama
Papatya bayagi aglamissin, çevirirken ben de çok agladim. Sad Benim yüregimi en çok Tae-hwa yakti. Normalde 2. erkekleri sevmiyorum ama bu dizide Tae-hwa beni altüst etti. Tae-hwa'nin mektubunu nasil duygulu çevirebilirim, cümleleri nasil yazarsam duygulu olur diye düsünmüstüm çevirirken. Sad Kwon Sang Woo için basladigim bir diziydi lakin dizide Shin Hyun Joon oldu. Aglaelsalla

Bu arada dizinin sonu aslinda dizinin basiydi, fark ettin degil mi?

- Belki de o adam, o kadini benden daha çok sevmistir... diye devam eden cümleler ilk bölümde ve son bölümde yer aliyordu.
Hakkınızı helal edin. ~
2. erkekleri sevmiyoruz çünkü genelde onlar kötü oluyorlar. Tae-hwa ise çok farkli.O her zaman iyi oldu. Yaptigi tek kötülük kazadan sonra Jung-suh'u saklamak oldu. Onu da çaresizliginden yapti bence. Jung-suh'un onu hiç bir zaman Song-ju gibi sevmeyecegini biliyordu bu yüzden de yaninda olsun istedi. Belki de tek suçu buydu.
Bunun yaninda yaptigi onlarca güzel sey var. Gerektiginde sevdigi kadinin mutlulugu için ondan vazgeçti, ihtiyaci oldugunda onun yaninda oldu, hatta o mutlu olsun diye canindan vazgeçti. Song-ju en sonunda hakliydi. "Belki de o adam o kadini benden daha çok sevmistir..." :img-cray: Tabi sonrasinda dedigi gibi bu Song-ju'nun sevmedigi anlamina gelmiyor. O da çok sevdi. Sad

Sen zaten bana söylemistin. Dizinin ilk sahnesi ayni zamanda son sahnesi diye. Kazimistim aklima. Smile Hatta ne olmus olabilir de bu cümleyi kurdu diye uzun uzun kafa yormustum.

Bu dizi her durumda benim için kötü bitecekti. Daha önce de yazmistim bunu. Jung-suh kiminle birlikte olursa olsun, digeri için üzülecektim ben. Tae-Hwa ve Song-ju arasinda bir seçim yapamazdim. Dizinin ilk bölümlerinde Song-ju diyordum ama sonradan fikrim degisti.
Bu bölümde onlari yanyana gördügüm için mutlu olurum zannediyordum ama Tae-Hwa geldi aklima agiz tadiyla sevinemedim.Zaten çok da uzun sürmedi mutluluklari. :img-cray:

Ben Shin Hyun joon'u da çok begenir, çok severim. Senin gibi benim de diziye baslamamin en önemli sebebi Kwon Sang woo idi. Oyunculugu ve dizideki karakteri ile Shin hyun joon harikaydi bu dizide. Onay

Song-ju yalniz kaldi. :img-cray: Son sahnede gidip teselli edesim geldi. Smile

Bir daha izlenecek kadar güzel bir dizi ama benim kalbim dayanmaz sanirim. :img-cray:
Ah Tae-hwa ah... Küçükken, okulda üzülme Jung-suh ben varim diye bagirmisti ya. Son bölümde gözlerini kapatip yine ben varim diye bagirdi. Bu sahneleri hiç unutmayacagim. Tae-hwa için Jung-suh'un bir parçasi olmak bile mutluluk kaynagiydi.

Song-ju yalniz kaldi evet ama bir sürü güzel anisi da var. Sevdigi bayanla çok kisa bir süre de olsa mutlulugu yasadi. Oysa Tae-hwa gerçek mutlulugu hiç bulamadi. Sevgisi hep tek tarafli kaldi.

Yuri'nin bile hayata tekrar baslamak için bir sansi var, Jung-suh onca acidan sonra bile mutlu olamadi. Sad

Bu arada Papatya, o son sahnelerde Song-ju piyanonun kapagini kapattiktan sonra, kendini denize atacak diye korktum. Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Tanitim için tesekkürler. Alkis Güzel bir diziye benziyor. Onay Umarim bu diziyi izliyebilirim. Opucuk
(08-09-2010, Saat: 12:25)sunshine yazdı: Bu arada Papatya, o son sahnelerde Song-ju piyanonun kapagini kapattiktan sonra, kendini denize atacak diye korktum. Biggrin

Çok hossun Tugba. :img-hysterical: Hiç aklima gelmedi böyle bir sey. Biggrin

Çok haklisin canim. Dizinin en çok aci çeken Tae-hwa oldu. :img-cray: Buna ragmen ölürken bile gülümsedi ya, beni belki de en çok orasi aglatti. Sevdiginin bir parçasi olmak için ölüme gülerek gitmek. :img-cray:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi