yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stairway to Heaven / 천국의 계단 (2003)
Evet malesef öyle olacak. Ama bir göz bulur ya merak etme. Aglaelsalla Ay ay 13. bölümde ben de öyle çok aglamistim ki... Tae-hwa'yi nedense daha çok seviyorum. Elinde hiçbir seyi yok, sadece kalbinde Jung-Suh'un sevgisi var. Song-joo da çok iyi bir karakter ama Tae-hwa beni en çok üzen karakter. Aglaelsalla

Tae-Mira'dan ben de nefret ediyorum, pis kadin. Bakalim cezasini nasil çekecek?
Hakkınızı helal edin. ~
güzel bir filme benziyor emegine saglik
17. bölüm anısına sunshine'dan duygu yüklü sözler... Biggrin

Jung-Suh:

Gözlerimin görmek istediği tek kişi sensin Song-ju... Ölmeden önce seni tek bir defa daha görmek istiyorum. Kalbim her an seninle atıyor, ruhum her an seninle birlikte... Beni senden alıkoyma, beni senden alıkoyan her şeye lanet ediyorum. Yanımda ol. Her zaman benimle ol. Doya doya sana bakmak istiyorum. Gözlerimi kapatsam da seni görmek istiyorum. Gözlerim görmese de varolduğunu bilmek istiyorum. Yanımda kal... Seni seviyorum Song-Ju... Her zaman seni sevdim ve sonsuza dek de seni seveceğim. Bizi ayırabilecek tek şey ölüm... Cennette buluşacağı. Seni cennette bekliyor olacağım.

Tae-Hwa:

Song-Ju'nun nesini bu kadar seviyorsun ki Jung-Suh? Ben daha yakışıklıyım, daha uzun boyluyum... Seni gördüğüm ilk andan itibaren sevmeye başladım. Senin sayende mutluluğu tattım. Seni herkesten çalabilecek, her şeyden mahrum bırakabilecek kadar sevdim. Sevgim tek tarafliydi. Sanirim bu askta mutlu olan tek kişi bendim. Sen bana ait değildin ama yanımdaydın. Yine de mutluydum... Yanimda oldugun her an mutluydum. Beni birakma Jung-Suh. Beni sevme, kabulümdür. Ama beni bırakma Jung-Suh. Sana uzaktan bakarım, gözüne görünmem. Gitme Jung-Suh, beni terk etme. Her şeyin olmak istiyorum. Sensiz yaşayamam... Bu dünyada senden başka hiçbir şeyim yok. Sen olmadan her şey anlamsız. Sevmeyi seninle öğrendim. Elveda demek için çok erken. Gitme, gitme... Song-Ju ile birlikte mutlu olacaksan eğer, onunla kal. Ama bu dünyadan gitme. Ölene dek abin olarak kalmaya razıyım, ama bu dünyadan gitme Jung-Suh...

Seni seviyorum, seni her şeyden daha çok seviyorum...

... sunshine ~~

Hakkınızı helal edin. ~
Tesekkürler abla. Biggrin Duygu yüklü bir sahne sanirim. Sarhos
Off Tugba içimi yaktin. :img-cray: Baska dizi bulamadin mi çevirecek? Durtuk

Tae-hwa neden bu kadar iyi ki? Onu sevmeyen biri için ne kadar çok çabaliyor. Herseye ragmen hep Jung-suh'un yaninda. O agladikça çok üzülüyorum. Onu görünce zaten aglayasim geliyor. Dizinin basindan beri çekmedigi kalmadi zavallinin.

Jung-suh'un aglamalari içimi yakti ya.Hele de son sahnede okyanusun kenarinda "song-ju, göremiyorum" diye aglamasi perisan etti beni. :img-cray:

Song-ju için zaten diyecek bir seyim yok. Sang woo aglamasina dayanamadigim aktörlerden biri. Bu dizide de inadina aglatip durmuslar oppayi. Yazik ama.Hem ona hem bana :img-cray:

18. bölüm görüntülerinde Tae-Mira sinir krizi geçiyor galiba. Valla kisacik görüntüde bile mutlu oldum. Smile Içimin yaglari eridi.Bu kadar sinir bozucu bir kadin olabilir mi? Ofkeli
Eger dizi sonunda Tae-Mira ve Yuri cadisi cezalarini bulmazsa çok üzülürüm. Benim için mutsuz son o zaman olur iste.

Tugba'm 18. bölüm ne zaman? Opucuk

18. bölümü ekledim canim sükür. Ve son 2'deyiz. Sözümü tutamayacagimdan endi,se ettigim için son ikiyi su gün verecegim diyemiyorum...

Tae Mira ve Yuri cezasini bulacak merak etme. Biggrin Tae Hwa'nin hali beni Song-ju'dan daha çok yaraliyor. Song-ju, kavusamasa da en azindan sevdigi kadindan karsilik buluyor. Tae Hwa yillarca sefalet çekmis ve sevdigine bir defa sevdigi kadin olarak dokunamamis biri. Gözleri önündeyi Jung-suh ama hiçbir zaman Tae-hwa'ya ait olmadi... Agabeyi olarak bile yaninda kalmaya razi oldu. Jung-suh için çok büyük bir fedakarlik daha yapiyor 18. bölümde, onu artik agabeyi gibi sevmek zorunda ölene dek...

18. bölüm benim favorim oldu çünkü bu bölümde Tae-hwa ve Song-ju iki iyi dost oldular. Tabii ki Jung-suh'un mutlulugu için ama onlari çocukluklarindan beri hep böyle görmeyi istemistim. Sonunda gördük. Atkilic

18. bölümden...

Tae-hwa ve Song-ju, Jung-suh'un mutlulugu için tek vücut oluyor...

[Resim: 45236282.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Sevgili Tugba sonsuz tesekkurler 18 bolum icin , son iki bolum heyecan dorukta, icim sizliyor hic bir dizi beni boylesine sarsmamisti, hem son iki bolumu heyecanla bekliyorum hemde nasil seyredecegim diye dusunuyorum , ne olursa olsun bizi cok bzkletme bitir sunu hem bak unutma benim dirdirimdan kurtulacaksin Biggrin :optum seni OpucukOpucuk
Kime üzülecegimi bilemedim. Song-ju'ya mi üzüleyim,Jung-suh'a mi, Tae-hwa'ya mi? Saskin Song-ju'nun Jung-suh'un kör oldugunu duydugu sahnedeki aglamasi, cafede yan masadan onu izleyip aglamasi... Tae-hwa'nin yani basinda duran sevdigi kadina uzak olmasi, onun için herseyi göze almasi, onun mutlulugu için çabalayip durmasi...

Aahh ah gözyasi kalmadi gözümde. :img-cray: Jung-suh gibi kör olursam sebebi sensin Tugba. Biggrin Ellerine saglik Tugba'm harika çevirin için. Allahrazi Ayrica böyle harika bir diziyi çevirdigin için ayrica tesekkürler, ellerin dert görmesin.

Song-ju ve Tae-Hwa'nin mutfaktaki ve masadaki halleri çok tatliydi. Çok eglenceliydi ikisi de.
Nasil atisiyorlar canlarim ya. Opucuk

Jung-suh'u çok kiskandim. Biggrin Gözleri görmüyor ama hayatinda iki harika erkek var.Kalp

Bilmiyorsun o gözlerini kapatmak için direksiyonu biraktigi o an beni nasil can evimden vurdugunu, öylesine duygusal bir anki su anda ayni duygularla gözlerimden yaslarin dökülmesine engel olamiyorum, nasil bir sevgi bu, kaç kisi öbürü mutlulugu bulsun diye her seyden feragat eder, hissettigi suçluluk duygusunu nasil bu sekilde telafi etmeye çalisir inanamiyorum, sorun. Ben bu bölümü nasil seyredecegim heyecanla beklememe ragmen... Canim Tugbacim çok tesekkürler güzelim, ellerine saglik seni çok OpucukOpucukOpucuk.
Ayy Inanmiyorum.Bu nasil bir ask Allah'im. Insan sevdigi için mutlu olsun diye dügününe katilir, onu baskasiyla evlendirir anlarim, sanki üzülmüyormus gibi evine girer çikar anlarim, sevdigi kadin kocasini bir kez görsün diye gözlerini verir zor ama hadi onu da anlarim ama onun için ölmek... :img-cray:

Halbuki dizine mutlu baslamisti benim için. Tae-Mira cadisi delirdi, Yuri cadisi hapishaneye gitti. Ikisi de cezasini buldu.Benim de içiminyaglari eridi valla. Ohh beter olsunlar. Ofkeli Song Ju ile Jung suh evlendi. =) Tae-Hwa üzüldügü için buruk bir sevinç oldu ama yine de sevindim. Fakat sonunda dagittilar beni.

Gözlerini korumak için gözlerini kapattiginda çok kötü oldum. :img-cray: :img-cray: Haklisin Tugba keske Jung-suh Song-Ju'yu terketseymis. :img-cray: Tae-Hwa'ma yazik olmadi mi? :img-cray: Nasil seviyormus ki böyle birsey yapmaya karar verdi. Üstelik gülerek gitti ölüme. :img-cray:

Bu dizi benim için mutsuz sonla bitmis oldu. Song-ju ile Jung suh beraber yaslansa bile bu dizi mutsuz sonla bitmistir. Aglama Aglama

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi