yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Üyeleri Ve Türkiye / SS501 Members And Turkey
woww süper bi haber gerçekten çook mutlyum suan ve benim bu yaziyi simdi görmekten dolayida kendime kizginim neyse gelelim asil konuya su Tae Hyung abininde facebook adresini bende alabilr miyim acaba merak ettim ^__^ ayy çook mutlu oldum ya insAllah en kisa sürede gelirler kyu oppa saeng oppa kisacasi SS501 =))) tesekkürler buaarda süper bii paylasim olmuss BiggrinD
Jung Min´in dizi cekimleri icin Tayvan´a gitmeden önce katildigi program "Jung Bosuk's Chungdam Dong" gecenlerde yayinlandi. Jung Min o programda yine Türk hayranlardan bahsetti!! Smile O gercekten Türkiye´ye gelmeyi cok istiyor. Umarim gelir, umarim onu getirmeye gücümüz yeter..

http://www.youtube.com/watch?v=k_-VhgTMxhw
8:56´da basliyor ^^

Soru: En unutamadigin hayran kim?
Jung Min: Kisa bir zaman önce.. Türk hayrandi. O zamanlar gercekten bilmiyordum. Buraya gelip bana imzalar verdi.
Soru: Imzalarmi verdi?
Jung Min: Evet
Soru: Kendi ülkesindenmi?
Jung Min: Öyle.. Oradaki hayranlar oraya gelmemi istiyorlar. (Imza icin) her yerden hayran toplayip o hediyeyi bana verdi.
Jung Min: Minnettarim.. Türkiye´ye gitmek istiyorum fakat gercekten cok uzak bir yer. Cok minnettarim.

<3 <3 <3 DoubleS 501 & TripleS Turkey <3 <3 <3 sayfasindan alintidir.

----

Su imza vermeden kasit, bence onun dogum günü için yapilan defterdir. Belki Koreceden Ingilizceye çevride hatalar olmus olabilir. Her halükarda Jung Min'e 'En unutamadigin hayranin kim?' diye soruldugunda bir Türk hayranim demesi çok gurur verici!
♥♥ SS501 ♥♥
[Resim: ss501yarsma.png]
♥ ƤƛƦƘ ʝƲƝƓ MƖƝ♥

♥C.N.BLUE♥
Türkiye de görüsürüz demis ya...Bizmle de görüs ya..Smile Arkadas cidden çok sansli.Bize de nasip olur insallah.
Uzak ama gelsin gelsin! Biggrin

[Resim: 49daysimzay2.png]

49 Days! Bitirdin beni!
En unutamadigin hayranin sorusuna Türk hayranim demesi çok gururlandirici. ^^
Nasil bir etki yaratmissak artik. Tongue
Min sende istiyorsun gelmeyi bizde hadi kalk uçak biletini al. Opucuk
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
(12-09-2011, Saat: 0:55)kumru_ik yazdı:
Bencede en unutamadigi hayrani soruldugunda "Türk hayranim" demesi cok gurur verici. Smile Arada bir bizden bahsetmesi bizi önemsedigini gösteriyor buda cok sevindirici. Jun´unda Türk hayrana yaptiklari.. Hani yabanci hayranlarin üyelerle bulusmalarinida okuyorum ama bu kadarini duymamistim hic. Sanki "Türk hayran" diyince daha özel bir ilgi gösteriyorlar. Smile Cok seviyorum hepsini!
Hyung Jun yine Türkce konustu!! Biggrin Dün "World School"da "I´m from Korea" demesini ögretti. 3:37´de basliyor. Ben Koreliyim. Ben Koreliyim. Biggrin Manyak cocuk cok seviyoruz seni. ♥

Askim benim ya. Yesinler seni. Çok seker ya.. :P
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Çok komik söylemis Hyung Jun. Biggrin
En önemli iki cümleyi biliyorsun artik Jun.
Türkiye'ye geldiginde "Ben Koreliyim. Acuktim." desen yeter, bizden birilerine rastlarsan çatlayana kadar yedirirler sana. Biggrin

Hayat ne garip değil mi Hyun Joong, vapurlar falan...

[Resim: 1AF9.jpg]

Love Like This <3

SS501

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi