01-12-2011, Saat: 23:09
ni mi yapti tabi ki asik etti ve bir de erkekleri bana sevdirdi :d
|
SS501 Size Hayatinizda Hangi Ilkleri Yasatti?
|
|
01-12-2011, Saat: 23:09
ni mi yapti tabi ki asik etti ve bir de erkekleri bana sevdirdi :d
07-12-2011, Saat: 0:13
ilk kez bir gruba bu kadar baglandim..çok içtenler dogallar sicaklar..onlarin birbirine olan baglari beni de onlara bagladi
07-12-2011, Saat: 0:19
ilk defa kalbim4 odacikli olmasina ragman 5e bölündü
onlar benim kalbimin 5 melegi... bu herseyi net anlatiyor sanirim
03-02-2012, Saat: 22:21
+Onlar sayesinde Kore'yi , Korece'yi ve Koreliler'i sevdim.
+pop sarkilardan hoslanmazdim.bana pop sarkilarini da sevdirdiler. +müzik gruplarini dinlemezdim.bana müzik gruplarini da sevdirdiler. +derslerime daha bi siki sarilmami sagladilar. +az da olsa Korece ögrenmemi sagladilar.
03-02-2012, Saat: 22:34
*Bir gruba nasil hayran olunur ilk defa bana bu duyguyu yasattilar
*Bi grubun ismini duyunca kalbimin hizla atmasi hissini bana yasattilar *Ve 5tane abi kazandim
![]() Lee Min Ho ❤Lee Min Ki ❤Kim Hyun Joong❤
Jang Geun Suk❤Yung Jong Hwa❤Lee Hong Ki WooYoung❤Taecyeon❤Kim Soo Hyun❤
08-02-2012, Saat: 3:21
Ilk kez bir sarki dinlerken hayallere daldim ^^
Ilk kez her gün sarki dinliyorum Ilk kez bir sarkiyi ezberlemeye çalistim ![]() Klipleri pek umursamazdim ama klipleri o kadar çok izlemekten dans figürlerini ezberledim resmen >w< Ilk kez bir sarkiyi dinlerken gülsem mi aglasam mi bilemedim ~ Ilk kez bir seyi bu kadar çok istedim ![]() Prosecutor 왕 ~ U mean everything to me my lover ♥ ♥ ~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
21-09-2013, Saat: 22:42
Yabancı şarkıyı hiç sevmezdim. Bana kendilerini öyle çok sevdirdiler ki. Türkçe pop'dan nefret ediyorum. Ha bide tarzlarını Türk erkeklerinin de uygulamasını istiyorum. Ama eminim uygulamazlar.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|