09-08-2011, Saat: 15:25
ss501 için arkadaslarimla kavga ettigimi söyleyebilirim. hemde öyle böyle degil. (ne yapabilirim, cinsiyetlerine laf söylemeselerdi)
![[Resim: kxtpm8i.jpg]](http://www.firegoon.com/images/kxtpm8i.jpg)
|
SS501 Size Hayatinizda Hangi Ilkleri Yasatti?
|
|
09-08-2011, Saat: 15:25
ss501 için arkadaslarimla kavga ettigimi söyleyebilirim. hemde öyle böyle degil. (ne yapabilirim, cinsiyetlerine laf söylemeselerdi)
![]()
25-08-2011, Saat: 1:42
hayalimin pesinden kosmayi basardim
14-10-2011, Saat: 21:55
Ilk defa bir yabanci dil için yanip tutusmaya basladim daha ne olsun
10-11-2011, Saat: 0:25
Kim Hyung Joon a bu grup sayesinde hayran oldum(Normalde sevmiyordum)
10-11-2011, Saat: 0:27
Oppa kavramim olusmaya baslamisti ilk defa.
10-11-2011, Saat: 0:33
Kendi amacimi buldum.
Ilk defa bir sarkici için agladim. Hemde bir çok kez. Ilk defa aci çekerken onlari düsündügümde bile beni rahatlatacak bir grup buldum. Ilk defa körü körüne sevebilecegim, gece gündüz düsünebilecegim bir grup buldum. Ilk defa en nefret ettigim derslerden biri olan matematikte, bir testi hirsla çözdüm. Ve bunu SS501 basardi. o.O Ilk defa mutsuz oldugum için aglarken onlara minnettar oldugum için gülümsedigim bir grubun hayrani oldum. Hayatimda ilk defa, iki kisiye bagirdim. Ciddiyim, sadece iki defa. O kadar sakinim. Ve o iki kisiye bagirmamin nedeni, SS501 yüzündendi.Bu ilkler daha uzar gider ama aklima simdilik bu kadar geliyor.
10-11-2011, Saat: 18:28
Ilk defa birileri deli gibi aglamama ama hemen ardindan gülmeme neden oldu.
Ilk defa her hangi bir sekilde düsününce, görünce, duyunca içimde kelebeklerin uçusmasina neden olan birileri oldu. Agladi mi agladigim, güldü mü güldügüm insanlar oldu. Hedefimi belirlememde yardimci oldular. Daha ne
![]() Şans meleğim nerelerdeydin? Tam zamanında geldin. ♥
17-11-2011, Saat: 23:43
ILK DEFA BIR GRUP IÇIN AGLAMAMI SAGLADI IYIKI BIR TRIPLES OLMUSUM NE MUTLUBANA
30-11-2011, Saat: 22:18
dolabima poster asmazdim. simdi onlarin posteri var.
fazla konusmayi sevmeyen biriyim daha çok dinleyici olurum. ama simdi her önüme gelene onlardan bahsedip duruyorum. bunu evde çok tekrarladim. bir anlattigimi bir daha anlatmazdim ama simdi ayni seyi yüz kere anlatiyorum(ss501 den bahsediyorum). sinifta fazla bagirmazdim yada birilerinin önünde askim laflarini kullanmazdim. arkadasim bir dergiden onlarin büyük boy posterini getirince sinifin ortasinda bagirarak 'asklarimmm!!!!!' dedim. utangaç oldugum için fazla tanimadigim ögretmenlerin dersinde parmak kaldirmam ama vatandaslik dersinde ögretmen istediginiz birsey hakkinda konusun diyince 3 dakika falan ss501 dan bahsettim ve en çok konusan ben oldum.. ve daha bir çok sey... ![]() SS501 <3 FOREVER <3 |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|