yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501's Twitter / SS501'in Twitter Paylaşımları
‏@mystyle1103 Heo Young Saeng'in twitter paylaşımı.

‏@mystyle1103: 오사카공연중~~
유니버셜스튜디오에서..
인증샷~ㅋ
워터월드를 몇년만에본건지..ㅋ

English: Osaka performance of ~
Universal Studios.
Authentication shot!
Water World in a few years, but know this ..!

Türkçe: ~ Osaka performansı
Universal Studios.
Kimlik Doğrulama atışı!
Birkaç yıl içinde Water World, ama bu .. biliyorum!

[Resim: proxy1.png]
‏@HyungJun87 Kim Hyung Jun'un twitter paylaşımı. http://twitpic.com/cldt5w

@HyungJun87: 행운이랑 사랑이는 내 침대를 점령했다.

English: My bed was occupied by his girlfriend.

Türkçe: Yatağımı sevgilisiyle işgal etti.

-------------------------------------------------------------------------

@JungMin0403 Park Jung Min'in twetter paylaşımı. https://twitter.com/JungMin0403/status/3...72/photo/1

@JungMin0403: 미켈란젤로의 천지창조에 이은... 우리집 점례의 천지개~~~벽! 으아~~한 점의 명화같은...한 덩이의 비만개로세!!!!! 점례야~아빠랑 같이 살빼자!!

@JungMin0403 Park Jung Min'in twetter paylaşımı. https://twitter.com/JungMin0403/status/3...80/photo/1

@JungMin0403: 일요일아침부터 구차니즘의 선두주자~점례!! 나의 움직임을 눈동자로 따라온다!! 쫄래쫄래~~따라다니던 점례는 으데갔노?
Hyung Jun'un Twitter güncellemeleri...

@HyungJun87 몽규는 공부하러 가는 착한아이~~~~

English: Mongkyu is a nice kid going for studies~~~~

Türkçe: İyi çocuk Mongkyu ile çalışmaya gidiyorum~~~~

[Resim: 54727645345586140303617.jpg]

--------------

@HyungJun87 자자~ 어제 몽규가 안 나와서 의아해 하셨던 분들은. 오늘 금나와라 뚝딱에서 함께 합시다~ 상승세가 무서운 우리 드라마~ 그리고 몽규의 활약도 기대해주는거 잊지마시고! 잠시뒤에 만나요! 금나와라 뚝딱!

English: Well well~ people who wondered why MongKyu didn't come out yesterday. Let's watch Gold, Appear together today~ our drama is on the rise~ and please don't forget to look forward to the active role of MongKyu! See you shortly! Gold, Appear!

Türkçe: Vay vay~ dün MongKyu görünmediği için merak eden insanlar. Bugün birlikte Gold, Appear'ı izleyelim~ bizim drama yükselişte~ ve MongKyu'nun aktif rolü için beklemeyi unutmayın lütfen! Kısa süre sonra görüşmek üzere! Gold, Appear!

[Resim: 65669454246161324006188.jpg]

---------------

@HyungJun87 피곤한가봐?^^ 귀여운 녀석들~ 쪼꼬. 행운. 사랑

[Resim: 56176845420821132780117.jpg]

Kyu Jong'un Twitter güncellemeleri...

@2kjdream: 이쁜이들 보고싶다아아아아아아아아아아 진짜 요즘들어 더더더더더 보고싶다 !!!! 진짜 진짜 보고싶다.. ♥ 완두콩만세 ♥

English: Pretties I miss youuuuuuuuu really miss you more more more more more these days !!!! Really really miss you.. ♥ green peas hurray ♥

Türkçe: Güzeller siziii özlüyorum. Gerçekten bu aralar sizi daha da çok çok çok çok çok özlüyorum!!!! Gerçekten sizi özlüyorum... ♥ Yaşasın "Yeşil bezelyeler". ♥

----------------

@2kjdream: 완 두 콩 보 고 싶 다 ♥ 다들 뭐하고있을까 ♥

English: I miss you green peas. ♥ what are you all doing? ♥

Türkçe: Sizi özledim Yeşil Bezelyeler ♥ Hepiniz neler yapıyorsunuz? ♥

---------------

@2kjdream: 하하 아싸 ~ 내생각하고있는 이쁜이들이 많네 ♥ ㅎㅎ 신난다 고맙다 ㅎ 아 !! 이제 시험기간이구나!!!! 시험공부도 즐겁게 뭐든 즐겁게♥ 긍정적인착각은 엄청난 결과를 가지고오지요~^^ 이쁜이들 잘지내요~~

English: haha assa~ there are alot of prettiest thinking about me♥ heehee exciting thank you hee ah!! So it's the exam period now!!!! Enjoy studying for exam, enjoy everything♥ Positive delusion will get great results~^^ Pretties stay well~~

Türkçe: Güncellenecek.

---------------

@2kjdream: 아아아 !! 그리구 ㅎ 우리 영생형아 일본에서 뮤지컬시작했는데 많이 응원해주세요 ㅎㅎ 나두 보고싶다 뮤지컬컬컬컬 ..!!

English: Ahahah!! And he our Young Saeng hyungah's musical in Japan started please give him lots of support heehee I also want to watch musicalllll..!!

Türkçe: Ahaha!! Ve bizim Young Saeng hyung'un müzikali Japonya'da baladı, lütfen ona destek verin. Heehee. Müzikali bende izlemek istiyorum.
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Jun'un Kyu'ya tweeti...

@HyungJun87: @2kjdream 내친구 규삐 화이팅!^^

English: @HyungJun87: @2kjdream my friend kyubbi hwaiting!^^

Türkçe: @HyungJun87: @2kjdream Arkadaşım Kyubbi mücadele et! ^^

Hyung Jun'un Twitter güncellemesi...

@HyungJun87 첫 방송이 엊그제 같은데 벌써 김형준의 뮤직하이가 4주년이 되었네요. 너무 너무 기분좋고 내이름을 건 프로그램이 오래오래 사랑받길 기도합니다. 앞으로도 뮤하에서 즐거운시간 .그리고 많은분들이 힐링타임 가지시길 바래요^^ 고마워요!

English: First broadcast seems just like yesterday and now it's already the 4th anniversary of Kim HyungJun's Music High. I feel very very happy and I wish that the program that is named after my name will be loved for a long long time. A fun time at MuHa in the future too. And I hope many of you will have a healing time (through the program)^^ thanks!

Türkçe: İlk yayınım dün gibi ve şimdi Kim Hyung Jun'un radyo programı Music High'ın 4. yıl dönümü oldu. Çok, çok mutluyum ve umarım benim ismimden sonra isimlendirilecek program da uzun süre sevilir. MuHigh'da gelecekte geçireceğimiz eğlenceli anılara. Ve umarım çoğunuz bu programı dinlersiniz. ^^ Teşekkürler.

@2kjdream: @HyungJun87 쭌♥ 벌써 4주년이야?!! 시간 참 빠르다~ 2005년도 엊그제같고 !! 연습실에서 우리 첫 만남도 엊그제같은데 ㅎㅎ 늘늘 너에게 행복이 가득하길 바라옵니다♥ 내꺼 쭌 만세 ♥

---------------

Kyu Jong'un Jun'a tweeti...

English: @2kjdream: @HyungJun87 Jjun♥ it's already 4 years?!! Time really flies~ 2005 seems like yesterday too!! Our first meeting at the practice room also seems like just yesterday heehee always wishing you be filled with happiness♥ mine jjun hurray♥

Türkçe: Jjun. ♥ 4 yıl oldu mu?!! Zaman gerçekten çok hızlı akıyor~ 2005 yılı bile daha dün gibi sanki!! Prova odasında ilk buluşmamız da dün gibi. Heehee. Her zaman mutlu olmanı diliyorum. ♥ Benim Jjun'um, yaşasın!! ♥

@HyungJun87 이렇게 시청률 빵빵 오르면. 몽규가 어찌해야 하나요^^ 새로운 한주도 즐거운 마음으로 시작하시고. 감기 조심하기!금나와라~ 뚝딱

English: If the viewership rating shoot up sharply like this. What should MongKyu do. ^^ Start your new week with a pleasant feeling. Be careful of flu! Gold, Appear~

Türkçe: Eğer izlenme oranları böyle bir anda yükselirse... MongKyu'nun ne yapması gerek? ^^ Yeni haftanıza güzel bir duyguyla başlayın. Gribe yakalanmamaya dikkat edin! Gold, Appear~
INFINITE

afazi'm ❤

Jung Min'in Twitter güncellemesi....

@JungMin0403: 일요일아침부터 구차니즘의 선두주자~점례!! 나의 움직임을 눈동자로 따라온다!! 쫄래쫄래~~따라다니던 점례는 으데갔노?

English: The front-runner of troublesome since Sunday morning~ JeomReah!! Following my moves with his eyes!! what happened to the JeomReah who used to follow me around~~readily?

Türkçe: Pazar sabahından beri sıkıntılı ön koşucu~ JeomReah!! Gözleriyle beni takip ederken! Yerde kolaylıkla beni takip eden JeomReah'a ne oldu?

[Resim: 92344445772340764294816.jpg]

Young Saeng'in Twitter güncellemesi...

@mystyle1103: 유니버셜스튜디오에서..^^

English: at Universal Studio..^^

Türkçe: Universal Stüdyo'dayım.. ^^

[Resim: mystyle1103.png]

@HyungJun87: 오늘도 몽규로 변신! 대본은 재밌어~ 잼잼잼~ 이번주도 몽규의 활약. 기대하시라! 살아있네~!금나와락 뚝딱!!!

English: Transform into MongKyu today too! The script is interesting~jam jam jam. Active role of MongKyu for this week too. Look forward to it! Still well alive~! Gold Appear!!!

Türkçe: Bugün de MongKyu'ya dönüştüm! Senaryo ilginç~~ ilginç, ilginç, ilginç. MongKyu bu hafta da aktif rolde. Bunun için sabırsızlanıyorum. Hala hayattayım~! Gold Appear!!!

[Resim: 43181945875360420659517.jpg]

Jung Min'in Twitter güncellemesi...

@JungMin0403: 미켈란젤로의 천지창조에 이은... 우리집 점례의 천지개~~~벽! 으아~~한 점의 명화같은...한 덩이의 비만개로세!!!!! 점례야~아빠랑 같이 살빼자!!

English: Michelangelo's the creation of genesis...this is our house's JeomReah's the begin (dog) of genesis! Uck~~like a piece of famous art...one lump of fat dog!!!!! JeomReah-ya~let's go on diet together!!

Türkçe: Güncellenecek.

[Resim: 32163045682666439928915.jpg]
INFINITE

afazi'm ❤

Jung Min @eunjinsocial'in twitini RT'ledi.

[Resim: 36557457553784326577436.jpg]

Young Saeng 4MEN üyesi Young Jae'nin twitini RT'ledi.

[Resim: 21322457721364309819448.jpg]

Jung Min Choi Hanna'nın twitini RT'ledi.

[Resim: 42080345506358790893091.jpg]
INFINITE

afazi'm ❤

Jung Min'in Twitter güncellemeleri...

@JungMin0403 하하하하하하하~~
하하하하하하하하!!
왜 사진첨부가 안됐지~?? 미안미안~!!!
모두들 힘찬 하루 보내요~~~^^아자자자~!!!

English: Hahahahahahaha~~ Hahahahahahahaha!! Why the photo wasn't attached~?? Sorry sorry~!!! Please have an energetic day everyone~~~^^ ajajaja~!!!

Türkçe: Hahahahahahaha~~ Hahahahahahahaha!! Neden fotoğraf eklenemedi~?? Üzgünüm, üzgünüm~!!! Lütfen herkes enerjik bir gün geçirsin~~ ^^ Ajajaja~!!!

[Resim: 94561546077308067131431.jpg]

------------------

@JungMin0403 참! 오늘 한국은 근로자의 날입니다~^^ 대체근무일로 바꾸신 분들도 계시겠지만~
쉬시는 분들! 휴일 즐기시고,또 낼부턴 각자의 위치에서 모두 힘내시길!
일단 오늘은 이 쌍아지처럼 아무 생각말구~푹 쉬세요!!

English: Well! Today is labour day in Korea~^^ Even though there are also people who changed this for substitute work day~ Those who are not working! Enjoy your holiday, and going back to your work positions tomorrow, hope everyone strive on! For now, be like these 2 puppies, don't think about anything~ have a good rest!!

Türkçe: Evet! Bugün Kore'de işçi günü~ ^^ İş günü olmasına rağmen insanlar için değiştirildi. Kimse çalışmıyor! Tatilin keyfini çıkarın ve yarın işlerinize geri dönün. Herkes gayretle çalışıyor! Şimdilik bu 2 yavru gibi hiçbir şey düşünmüyorum! Herkese iyi dinlenmeler!"

[Resim: 94309046077278067134469.jpg]

----------------

@JungMin0403 와~~^^ 오늘 오공일데이구나~~^^축하해줘서 고마워요~^^ 기념으루 나도 얼굴 거품 샤워사진한장 투척! 앞으로 더 열심히 힘낼께요~앞으로도 잘부탁해요~~^^ 다들 건강하죠???

English: Wah~~^^ So today is 501 day~~^^ thanks for the well wishes~^^ to commemorate this, I'll throw in a face foam shower photo too! I will strive harder in the future~ please take care of me in the future too~~^^ everyone is healthy right???

Türkçe: Voah~~ ^^ Bugün 501 gün~~ ^^ İyi dilekleriniz için teşekkürler~^^ Bunun anısına, ben de duştan yüzüm köpüklü bir fotoğrafımı paylaşacağım! Ben gelecekte daha çok çaba göstereceğim~ Gelecekte de lütfen bana çok dikkat edin~~ ^^ Herkes sağlıklı değil mi???

Kyu Jong'un Twitter güncellemeleri...

@2kjdream 아싸 ~ 우리 형이 줬지롱~♥

[Resim: 60099046209043720624515.jpg]

----------------

@2kjdream 5 월 1 일이다 ♥ 난 501 이다 오늘은 501day ♥ 이쁜이들 안녕 뿅 ! ♥ 우리 501 애들두 안녕 뿅!

English: It's 1 May ♥ I am 501 and today is 501day ♥ Pretties hi bye! ♥ our 501 boys hi bye too!

Türkçe: 1 Mayıs. ♥ Ben 501'm ve bugün 501 günü. ♥ Güzellerim merhaba ve hoşçakalın! ♥ Bizim 501 erkekleri, merhaba ve hoşçakalın!

---------------

@2kjdream: 501 ♥

[Resim: 764770140.jpg]

Sean Alexander, Kyu Jong'un tweetine cevap verdi.

@seanalexander23: Happy 501 Day ♥

Türkçe: 501 günü kutlu olsun. ♥

Kyu Jong'un Seam Alexander'a cevabı... ^^

@‏2kjdream: @seanalexander23 ThanKYU bro~~~ SS501 is The best ♥ u r so gooooood friend !!! ^^

Türkçe: Teşekkürler kardeşim~~~ SS501 en iyisi. ♥ Sen çooooook iyi bir arkadaşsın!!! ^^
INFINITE

afazi'm ❤

Ben de 501 gününde terfimi aldım. Cool

Çok tatlısın ama sen. .075.
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
@2kjdream 아싸 ~ 우리 형이 줬지롱~ ♥

Türkçe: Oh, evet~ abim bunu bana verdi~ ♥

[Resim: 60099046209043720624515.jpg]

@2kjdream 멋쟁이 진철이형의 왕자님 규연이랑 나랑 영생횽이랑~히힛 이쁜이들 ♥ 다들 굿나잇 뿅!!!

English: Cool guy JinChul hyung's prince KyuYeon, and me and YoungSaeng hyung~ hehe Pretties ♥ good night everyone bye!!!

Türkçe: Cool adam JinChul abinin prensi KyuYeon, ben ve Young Saeng abi~ hehe. Güzeller. ♥ Herkese iyi geceler, güle güle!!!

[Resim: 26452946279885046873712.jpg]
INFINITE

afazi'm ❤

Kim Hyung Jun twitter paylaşımı.

@HyungJun87: 사랑하는 어머니. 낳아주셔서 감사하고 .힘든시간 다 이겨내시고 키워주셔서 감사합니다. 앞으로도 몸 건강히 곁에 오래오래 함께해주세요. 더 잘하는 아들 되겠습니다! 사랑해요♥ 오믈렛 감사합니다~!!!!^^

English: Dear Mom. Thank you for coming to labor and to overcome difficult times. He overcame. A healthy body a long time in the future. Best high son! I love omelets!

Türkçe: Sevgili anne. Doğumun ve zor zamanların üstesinden geldiğin için teşekkür ederim. O üstesinden geldi. Gelecekte uzun uzun sağlıklı bir vücutla. İyi büyük oğlun! Ben omlet seviyorum!

[Resim: proxyeu.jpg]

---------------------------------------------------------------------
Park Jung Min twetter paylaşımı.

‏@JungMin0403: 어디로 가고있는 하늘일까~~~??^^ 맞춰봐~~~요!!!^^

English: Where is the going sky? Find a guess.

Türkçe: Gökyüzü nereye gidiyor? Bir tahminde bulun.

[Resim: bjqptyfcmaanpvo.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi