yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.25/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Interviews / SS501 Röportajları
röportajlar için çok tesekkür ederim. çeviriler için de çok sagolun. Allahrazi

Bize uzak oldukları için rüya sandığımız şeyler vardır.
Yıldızlar böyledir; çok güzel insanlar gibi onlar da hemen kaybolurlar...

Ama hep yanan ve sonsuza dek yanacak olan yıldızlarda vardır:
SS501...

BİZ SS501'A İNANIYORUZ
hepsinin dileklerinde SS501 var meleklerim ya
Tayvanli bir kiz olmak istiyorum. hysterical
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
Süper bir röportaj olmus... Çeviri içinde emeginize saglik bu vesileyle SS501 üyelerini daha yakindan tanimis olduk, bastan sona hepsini okudum süperler ya. Kalp Hepsinin de karakteri farkli farkli, ee bu özellikleri sayesinde gruba hepsi farkli bir renk katiyor zaten. Smile
[Resim: twge.gif]
Kim Hyung Jun, Arirang TV Röportajı ^^

Jun: Kendimi ve yer aldığım tüm albümleri seviyorum bu yüzden tüm albümleri unutulmaz buluyorum.
Ama eğer bir seçim yapmak zorundaysam.. 2. albümü seçerim..
Snow Prince, bunun için bir pelerin giymiştim..
Bu şarkı çok unutulmazdı..

Soru: SS501 üyeleri senin için ne anlam ifade ediyor?
Jun: Biz kardeş gibiyiz ve çok sık bir araya geliyoruz.. Zaman zaman beşimiz bir araya geldiğimizde yasal içme yaşına geldiğimizden beri az miktarda içki ile sohbet ediyoruz.. Kardeşlik bağımızı güçlü tutmak için gayret ediyoruz.

Soru: SS501´in farklı çekiciliği nedir?
Jun: Hayranlarımızın bizi çekici bulduğunu düşünüyorum çünkü biz diğer idol grupların aksine, cana yakın ve özgür ruhlu görünüyoruz. Sanırım ilk eğlenceli ve özgür ruhlu olan idol grubu biziz. Bu sektörde, Shinhwa´yı takip ediyoruz. Üyelerin her birinin benzersiz bir kişiliği vardı. Benim gorüşüme göre hayranlar için bizim çekiciliğimiz bu.

Soru: SS501´in bir grup olarak gelecekte aktif olması için planlar var mı?
Jun: Şuan için solo faaliyetlere yoğunlaşacağız ama yakın bir zamanda albüm ve konser için hazırlığa başlayacağız.

Soru: Solo faaliyetlerin hakkındaki düşüncelerin neler?
Jun: Solo kariyere sahip profesyoneller gibi olduğumu düşünüyorum. İnsanlar beni sadece niteliklerime göre değerlendiriyorlar. Ben, farklı yeteneklerimi ve cazibemi göstermeyi başardım. Bir grubun üyesiyken ben bunu yapamazdım..

Soru: Boş zamanlarında ne yaparsın? Ya da ne yapmak istersin?
Jun: Bir kase istiyorum (Keyfim söz konusu olduğunda çok şey isterim demek istiyor), ancak bugünlerde keyfimi birkaç şeyle sağlayabiliyorum; dizi senaryosunu okuduktan sonra araba sürmeye gidiyorum. Daha sonra hala zamanım varsa annem ve küçük kardeşim Ki-Bum ile Hawaii´ye gitmek isterim.

...

Ve son olarak Jun, programın kapanışında şunları söylüyor;
"Lütfen bana ve aynı zamanda SS501 üyeleri için desteğinizi gösterin!"

Çeviri: @ lynda (SS501'e dair herşey)
madeintheUSA.
[Resim: tumblr_mp3yywBE7y1r8w1d3o2_r1_250.gif]
12.06.13 김현중 Kim Hyun Joong Hong Kong TV Röportajı

Bugün burada birçok Hong Kong'lu hayran ile birlikte ben de çok heyecanlıyım. Çünkü bugünkü konuğumuz Kore'nin stil ikonu Kim Hyun Joong

Merhaba...

HJ: Herkese merhaba ben Kim Hyun Joong.

Bildiğimiz gibi bu senin ilk Hong Kong ziyaretin değil, Hong Kong'da birçok görülmesi gereken popüler turistik yerler var. Peki senin özellikle görmek istediğin bir yer var mı bunların içinde?

HJ: Aslında Hongkong benim tek başıma birçok kez geldiğim gezdiğim bir yer ama bu seferki gelişimizde odaklandığımız tek şey FM'ler oldu. O yüzden yemeklere ya da başka bir şeye odaklanacak zamanım olmadı sadece FM'lere yoğunlaştık.

Sahnede her gördüğümüzde, sen ve dansçıların büyük bir tutku ile dans ediyorsunuz ve şarkı söylüyorsun. Ama aynı zamanda biliyoruz ki bu zor kareografiler çokta enerji harcatıyor. Bu kadar zor kareografiler seçmenin bir nedeni var mı?

HJ: Birçok hayran benim dans hareketlerimin öğrenip pratik yapılmasının oldukça zor olduğunu söylüyorlar. Bende öyle düşünüyorum ama dans hareketlerinin birazcık zor olmasına rağmen herkesin sahnede canlı izleyebilmesi için oldulça çaba sarf ediyorum, böylelikle izleyiciler tarafından sıkıcı bulunmayacak. Danslara güzel olmaları için oldukça çaba sarf ediyorum. Gelecek albüm için yine de ben daha değişik ve göz dolduran danslar araştırıp, daha iyi performanslar için bunlar üzerinde çalışacağım.

Dans yeteneğine 100 üzerinden kaç verirsin?

HJ: Ne yaparsam yapayım kendime asla 100 üzerinden 100 veremem. Ancak dans yönüm üzerinde oldukça durup 100 verebilecek seviyeye gelmek için çabalıyorum. Geçtiğimiz günlerdeki performanslara göre dans yüzdem yükselebilirde düşebilirde fakat hayranların ve insanların karşısında durduğumda, rahatça ve kendime güvenerek dans edebilirim. Bunun için de kendime 100 verebilirim. Geri kalan yorumarın hepsi hayranlara ve insanlara bağlı.

Bütün yoğun ve yorucu programın arasında ne zaman kendine ayıracak zamanın olsa yine dışarı çıkıp eğlenmeyi seçiyorsun. Niye evde kalıp dinlenmeyi seçmiyorsun?

HJ: Bende bir insanım, ben de uzun ve yorucu programların arasında kendime vakit ayırmayı istiyorum ama benim kişiliğimden kaynaklı, ben uzun süre yatıp dinlenecek yapıda biri değilim. Ben durmaksızın çalışmayı, çalışmak için fırsat kollayan biriyim, ben tatillerimde de çalışır hep pratik yaparım. Eğer gerçekten tatil yapmak için uzun bir süreliğine elime fırsat geçerse mesela FM turlarında sonra ya da albüm promosyonlarından ya da film çekimlerinden sonra, 2013'ten önce yaklaşık 10 gün yurtdışında tatil yapmayı planlıyorum, Kore dışında sıcak bir ülkede; böylelikle kışı da yazdaymışız gibi geçirebilirim.

Senin de dediğin gibi gezip görmek istediğin aklında bir yer var mı?

HJ: Merak ettiğm gezip görmek istediğim kesinlikle çok yer var bu yüzden dünya turuna çıkmak istiyorum ama şimdilik sadece bir grup arkadaşımla Filipinler’e gidip tatil yapmak istiyorum. Orayı seviyorum, çünkü duydum ki büyük tabancalarla denizde balık avlayabiliyormuşuz. Bu yüzden bunu denemek istiyorum.

Herkes ne kadar yoğun ve yorucu bir programla çalıştığını biliyor. Uzak yerlerde FM düzenlemek ve daha üstesinden gelmen gereken birçok işte var. Enerjini nasıl geri kazanacaksın?

HJ: Durmaksızın çalışmakla uğraşsam bile, örneğin SG FM öncesi ve sonrası gibi, stres öncesinden kayboluyor. SG FM sonlandığında, yeni albüm çalışmalarıyla meşgul olacağım, HongKong'a geldim ve hepsinin üstesinden geldiğimde streste kendiliğinden yok olup gidiyor. Yani ben böyle düşünüyorum.

Herkes vücudunu nasıl geliştirmiş olduğunu performanslarında gördü, Vücudunun bu görünümü kazanması için özel bir yolun var mı?

HJ: Ben şahsen bir artist olarak vücuduma daha çok özen göstermem gerektiğini düşünüyorum. Çok iyi olduğumu düşünmüyorum ama bunun üzerinde çalışıyorum. Gelecek yeni drama çekimleri için daha çok çalışmam gerek. Son zamanlarda oldukça çok vücut çalışmamın nedeni bu. Vücudum son zamanlarda, bugüne dek ki en iyi şeklini aldı.

Bu dramada vücudunu geliştirmeyi gerektirecek rolün nedir?

HJ: Hongkong hayranları böyle aksiyon türündeki filmleri iyi bilirler, işte benimde oynayacağım drama bu türde bir yapım olacak. Hongkong aksiyon filmleriyle benzerlikleri var. Karakter oldukça çok erkeksi, aynı zamanda hayatın zorluklarıyla deneyim kazanmış ama diğer taraftanda oldukça yumuşak bir yönü var. Bu çok ilginç bir yapım. Ben aynı zamanda Hongkong filmleri izleyerek büyüdüm, inanıyorum ki Hongkong'lu izleyicilerden olumlu karşılıklar toplayacağız. Şimdi hazırlıkların ortasındayız.

Bu dramada bu rolü sergilemenin kendine göre çok zorlukları olmalı, niye bu rolü kabul etmekte ısrar ettin?

HJ: Ben geçmişte canlandırdığım karakterlerin tersine, farklı bir karakterde oynayıp şimdiki imajımı tamamen değiştirmek istedim. Üzerimdeki uysal imajı yıkıp, değiştirmek için bugünlerde bu drama için oyunculuk dersleri alıyorum. Ben bununla birlikte artık erkeksi Kim Hyun Joong tepkilerini almayı umuyorum, bunun ister oyunculuğumdan dolayı desinler ister vücudumdan önemi yok. Şu an dersler alıp stajyerliğe devam ediyorum.

Herkes aynı zamanda kendini Uzoosin olarak tanımladığını ve çizme yeteneğinin olduğunu biliyor. Kendini çizsen nasıl bir karakter çizersin?

HJ: Oldu. (Video'ya bakar. ^^)

Bu poz sen dans ederken mi?

HJ: Bu poz FM açılışlarında sahneye çıktığımda verdiğim bir poz

Bir kez daha görebilir miyiz?

HJ: Böyle bir hareket. Herkes bunu gördükten sonra, FM'in nasıl geçeceği hakkında ufak bir fikir sahibi olabilirsin. Bu hepiniz için küçük bir ipucu.

Hongkong hayranlarına söylemek istediğin başka bir şey var mı?

HJ: Sevgili Honkong fanları, geçen yıl Yahoo ödül törenleri süresince tanışma imkanı bulmuştuk. Bu kez sonunda Hongkong'ta sahne almak için geldim. Uzun zaman aradan sonra tekrar sizlere performansla sahneye gelebildiğim için tüm çabamı ortaya döküp size en iyi anları yaşatmaya çalışacağım. Ve aynı zamanda tüm fanlarla el sıkışacağım. Umarım ki bu FM, kalpten kalbe olan bir FM olur.

Seninle röportaj yapabilme şansı yakalayabildiğim için çok mutluyum. Teşekkürler.

Teşekkürler. Bye bye.

Türkçe Çeviri: TurkisHenecia
English Trans: Sheren Tan
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Ah. Hyun. ♥ Kendini çizmeye gözlüklerden başladı. ^^

Çeviri ve paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler. Biggrin
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
Çeviri için teşekkürler...

[Kim Hyun Joong Naver Column Röportajı 1. Bölüm]-Bilim Adamı Olmayı Hayal eden Çocuk... Nicki A Olan Çocuk ... Veee Kim Hyun Joong...

[Röportajın-1. Kısmı: “Bir Bilim adamı olmayı hayal eden çocuk, Nicki ‘A’.. ve Kim Hyun Joong]

Şarkıcı ve oyuncu Kim Hyun Joong sonunda yaklaşık 2 yıl sonra dönüş yaptı. Yeni albümü olan ‘Round 3 ile daha erkeksi bir görünümle dönüş yaptı, bunun yanı sıra eğlence anlayışını SBS kanalının eğlence programı "Barefoot Friends" programına devam ediyor.
Kim Hyun Joong, sadece müzik ve eğlence programlarında değil, oyunculuk alanında da oldukça aktifti. 2009 yılında Boys Over Flowers’ta Yoon Ji-Hoo rolüyle birçok kadının kalbini çaldıktan sonra, 2010 yılında ‘Mischievious Kiss’ dizisinde dahi ‘Beak Seung-jo’ olarak rol aldı. Şimdi ise Kim Hyun Joong yeni bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kadınların kalbini çalmak için ‘Çiçek çocuk’ imajını kullanan bu adam, küçükken nasıldı peki? Hadi Naver Star Column ile Kim Hyun Joong’un geçmişine yolculuk yapalım^^

* Merhaba. Ben Kim Hyun Joong. Herkesi selamlamayalı baya uzun zaman olmuş gibi geliyor. Herkes iyi mi? Bunu Naver Star Column ile yapacağımı hiç bilmiyordum. Herkesle bu şekilde buluşmak benim için bir zevk. Bu sayede sizlere “ünlü Kim Hyun Joong” ve “normal insan Kim Hyun Joong” un farklı yönlerini göstereceğim. Bu yüzden bunu sonuna kadar okuyacağınız için şimdiden teşekkür etmek istiyorum.

Bilim adamı olmayı hayal eden çocuk

* Benim küçüklük hayalim şarkıcı olmak değildi. Tam tersine küçükken bir bilim adamı olmak istiyordum. Hani makinelere dokunmayı seven çocuklar vardırya? Ben de öyleydim. Elektronik eşyaları evde söküp tekrar bir araya getirmeyi çok severdim. İlkokuldayken derslerimde de çok iyiydim. Ben kazanmak konusunda çok hırslıydım, bu yüzden diğer çocuklara yenilmemek için derslerime çok çalışırdım.

Çocukken bilim adamı olmak istediğim için şimdi bile bilimle ve çevreyle ilgili konuları severim. Geçenlerde Discovery Channel'de ‘Mamut Klonlama’ hakkında bir bölüm izledim. Buzun içinde donmuş olan cesetten kan örneği almayı ve bu kan örneğini klonlama için başka bir mamutun vücuduna enjekte etmeyi anlatıyordu. Bunu izlemek gerçekten çok eğlenceliydi^^

Gençlik, müziğe aşık olma

* Ortaokula başladığımda müziği o kadar çok seviyordum ki okula çok fazla gitmedim. Küçüklüğümden beri kendi kıyafet seçimime çok özen göstermedim. Sadece ramen yiyor olsam da, müzik yapabiliyorsam o zaman bunun yeterli olduğunu düşündüm. Bir gruptayken gerçekten çok fazla emek verdim. Şimdi o günleri hatırlamak çok iyi geliyor.

O gruptaki arkadaşlarım şimdi çalışıyorlar, bazıları da öğretmen olmaya hazırlanıyor. Bir araya geldiğimizde geçmişten bahsetmek eğlenceli oluyor. Geçtiğimiz haftalarda onlarla buluştum. İlkokul-ortaokul ve lise arkadaşlarımla hala görüşüyorum, hepimiz aynı mahallede oturduğumuz için buluşmak mümkün oluyor. Ayrıca benimle birlikte tavuk restoranı işleten arkadaşlarım var ve biz orada çok eğleniyoruz. Eğlence sektöründe olan arkadaşlarımla kıyaslayınca, sanırım yanlarında daha rahat ettiğim için benim çocukluk arkadaşlarım daha fazla.

Part-time çalışan genç, takma adı ‘(A)’

* Herkesin de bildiği gibi ben gençken çok fazla part-time işte çalıştım. En net hatırladığım, bir aile restoranında çalıştığımdır. O zamanlar şarkıcı Bi (Rain) çok popülerdi, bu yüzden restoranın müdürü bana ‘Bi’ yi geçen 'A' diye bir lakap verdi. ( ‘A’ alfabede B’den önce geldiği için A, B’yi geçmiş oluyor). Bunu bir programda söyledim ve herkes çok ilginç olduğunu düşündü.

Part-time iş tecrübelerimden çok şey öğrendim. İnsanlar iş tecrübelerinden yetenekler kazanırlar ama ben insanlara nasıl davranacağımı öğrendim. O zaman öğrendiklerimin şimdi çok faydası oluyor. Müşterileri nasıl mutlu edeceğimi düşünür, bardaklarında fazla su kalmayınca onlara nasıl su vereceğimi, tabaklarında fazla turşu kalmadığında sormadan nasıl tekrar dolduracağımı düşünürdüm. Bu şekilde birçok şey öğrendim. Doğum günü partilerinde eğer hamile bayanlar varsa, yanımdaki kişiye fişekleri yakmamasını söylerim, bunu da o zamanlarda öğrenmiştim.

Geçtiğimiz günlerde, 11 sene sonra restoranın sahibiyle karşılaştım. O şimdi bir Çin restoranının yöneticisi. Göz teması kurduğumuz anda onu tanıdım. Hala benim adımı hatırlıyor. Eskiden beni hep ‘Hyun Joon ah’ diye çağırırdı, ama şimdi ‘Hyun Joong shi’ dedi.(İsimlerin sonuna eklenen "ah" takısı Koreliler arasında samimiyeti, "shi" ise resmiyeti ifade eder) Bu bana yabancı geldi.
Hayat sadece bir vuruştur (tek bir şans) , Ben sıkıcı bir hayat yaşamak istemiyorum
Birçok yarı zamanlı işte çalışmama rağmen kendi işimi yapmayı hiç düşünmemiştim. Az önce de dediğim gibi sadece ramen yiyebilecek olsam bile, istediğim müziği yapıyor olmamın yeterli olacağını düşünüyorum. Birilerini yönetmeyi / yönlendirmeyi de sevmiyorum. Kariyerime bir şarkıcı olarak devam etmemin bir nedeni de çalışanların (personellerin) tüm detayları muhteşem bir şekilde hazırlıyor olmaları. Üstelik insanların duymak istemeyeceği şeyleri söyleyemem bu yüzden patron olmak için kendime güvenim yok.

Bence, sıkıcı bir hayatı sürdürebilecek kişilikte biri değilim. Ayrıca pişmanlıklarla dolu bir hayat da yaşamak istemiyorum. Ben hayatının tadını çıkaran bir insanım. Başkalarının hakkımda ne düşündüğüne bakmadan, olduğu gibi hayatını yaşayan biriyim. Taşıdığım imaj nedeniyle, istediğim şeyleri söyleyemiyordum. Günlerimi böyle geçirirken, geçmiş için pişmanlık duydum. Şimdi, artık hayatımda pişmanlıklar yaşamak istemiyorum bu yüzden zaman zaman yapmak istediğim şeyleri yapıyorum.

‘Aşk (Sevgi)’ harika bir şey

* Hem oyunculuk hem de müzikle meşgul olduğum için, birçok kişi, arada sadece %1’lik bir fark olsa da, müziğe daha yakın olup olmadığımı merak ediyor. Ancak müzik de olsa oyunculuk da olsa, her ikisi de “kazan-kazan” etkisine sahip. Daha önce, eğer 100 kez şarkı söyleme provası yaparsam, sabah uyandığımda hala aynı duyguyla şarkıyı söyleyebiliyordum. Ama şimdi sahnede durduğumda, şarkıya uygun duyguları (şarkımı söylerken) ifade edebiliyorum. Ben duygularımı uygun şekilde ifade edebilmeyi oyunculuk deneyimlerimden öğrendim.

Son zamanlarda DSP’nin CEO’suyla bir araya geldim, Lee He Yeon eğlence sektöründeki çıkışımda bana öncülük eden (yol gösteren) kişidir. Sağlığı çok iyi değildi ama son zamanlarda daha iyi oldu. Eun Ji Won ve Lee Hyo Ri şirketten ayrılmış olsa da, ben eski şirketimi hala özlüyorum. Aslında, yeni bir şirkete geçtikten sonra eski şirketini özleyen pek olmaz. Ama birçok kişinin hatırlayıp özlem duyduğunu görünce, CEO Lee Ho Yeon’un gerçekten dikkate değer biri olduğu görülüyor. Ben aşkın (sevgi) harika bir şey olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman, SS501 üyeleriyle iletişim kuruyoruz. Çok yakın bir zamanda, Kyu Jong ile haberleştik.

Hayatımda dostluk, sevgi ve iş

* Arkadaşlarımla aramdaki ilişki çok önemli. Çocukluk arkadaşlarımla hala çok yakınım. Ünlüler arasında, JYJ’den Kim Jae Joong’la yakınım. Arka arkaya 2-3 yıl, Noel’i Jaejoong ile geçirdim, birlikte içki içtik. Hatta bir süre birlikte yaşadık. Jaejoong’u rakibim olarak görmüyorum. Jaejoong çok açık sözlü (dürüst) ve kendine güvenen biri. O güçlüymüş gibi davranan insanlardan tamamen farklı.
Sadakate değer veren biri olsam da, “sadakatin aşktan daha önemli” olduğunu düşünmüyorum. Ne olursa olsun aşkı seçeceğim. Sadakate değer veren insanlarla tanıştığım zaman, onlar hep “Diyelim ki evlisin, başı dertte olduğunda ilk eşini mi kurtarırsın yoksa arkadaşını mı?” diye soruyorlar. Tabii ki de karımı kurtarırım.
Ama aşk kolay bir şey değil. İşimi gerçekten sevdiğim için, şu anda aşk yerine işimi tercih ediyorum. “Yaşlı bir adam” olsam bile hala aşık olabilirim. Ama şarkı söylemek ve oyunculuk için, havalı rolleri sadece şu anki yaşımda yapabilirim. Bu yüzden şimdi, amacım herkese daha iyi yanımı göstermek için çok çalışmak.

Naver Star Column okuyucuları, sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. İkinci bölümde, müziğim ve yurt dışı aktivitelerimle ilgili ilginç hikayeler anlatacağım. Lütfen bunun için bekleyin. Ah, ve lütfen benim “Your Story” adlı yeni parçamı da destekleyin…♥♥♥

kaynak: heavenly606 + naver.com
çeviri: KHJ-Kolik

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi