yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501'in Hangi Özelligini Seviyorsunuz?
Geçine Bilmeleri. Biggrin
Kardes gibi olmalari.Kalp
bir grup olarak birbirlerinden kopmamalari dagilmamalri bagliliklarina hayranimBiggrin
birbirlerine yaptiklari sakalar çok tatli genelde çok enerjik ve deli dolular çok sempatiklerBiggrin
hayranlarina yakin olmalarini seviyorumBiggrin
benim için çok özeller ilk gözagrilarim olmalarini seviyorummm ;)
Kullanıcının imzası büyük olduğu için 1 günlüğüne kaldırılmıştır.
yetenekleri danslari ve herseyini
komik ve birbirlerine bagli olmalarini
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Jung Min'in saldirganligini
Hyung Joon'un sevimliligini
Hyun Joong'un saman altindan su yürütmesini (thanks for waking me up programinin 7. bölümünü unutmadiniz herhalde? Biggrin)
Young Saeng'in sessizliligini konulara fazla karismamasini
Kyu Jong'un tüm özelliklerini seviyorum. (tam bir aile babasi)

Biggrin Biggrin

[Resim: kxtpm8i.jpg]
Güvenilir olmalari Smile
(12-04-2011, Saat: 21:32)edos yazdı: Çok içten olmalarini seviyorum.
Birbirlerine olan bagliliklari da çok güzel. Smile
Kendi aralarinda sakirti samata yapmalarini çok seviyorum. Biggrin
Hayranlarina duyduklari sevgiyi her zaman hissettirmelerini seviyorum.
Çok kibar, romantik ve saygililar.. Alkis
Yeri geldiginde deli dolu, yeri geldiginde göl gibi sessiz olmalarini seviyorum.
Çok neseli olmalarini seviyorum. Smile
Aglamalarini sevmiyorum daha dogrusu istemiyorum. Çünkü çok üzülüyorum. Sad
Sarkilariyla insanlari mutlu etmelerini ve büyülemelerini seviyorum. Smile
Daha çok sey var da iste aklima simdi gelmiyor.
'En çok sevdigimiz yanlari içimizdedir aslinda.'
SS501 benim hayatim onlar çok iyiler, özeller ve süperler. Onay
Tam birbirini tamamlayan grup, hersey var. Biggrin

Tamamen katiliyorum.Herseyiyle özetlemissin düsüncelerimi. Kalp

[Resim: 7xz81yb.gif]
Yeongwonhi SHINee °\(^o^)/° MISS501

*En basta hayranlarina bagliliklarini seviyorum.
*Sonra birbirlerine bagliliklarini seviyorum. Su an ayri gözükseler de mutlaka bir araya gelecekler biliyorum. Çünkü onlar birbirine bagli bir grup. Bu yüzden içim rahat.
*Saygili oluslarini seviyorum. Kendilerinden küçüklerin bile önlerinde egildikleri oluyor ve bunu gördügümde ben de gidip onlarin önünde egilmek istiyorum. Çünkü bunu hak ediyorlar.
*Çabalarini seviyorum. Mutlaka daha iyi olmak için çabaliyorlar.
*Ve bunu basarmalarini seviyorum. Bundan 4-5 yil önceki çalismalariyla bugün arasindaki farklarinin görünce ilerleme kattettiklerini görüp seviniyorum. Nedensiz yere onlarla gurur duyuyorum.
*Içtenliklerini de seviyorum.
*Birbirlerine takilmalarini seviyorum ve bu samatanin ortasinda birini diger hepsiyle eslestirebilecegimi görmek beni çok mutlu ediyor.
*Lakaplarini da seviyorum. Her ne kadar Jung Min Mal lakabini sevmese de ona yakisiyor. (takilmadan edemedim)
*Hyun Oppa'min liderligini seviyorum mesela. Dik durmaya çalismasini seviyorum. Onu anlamaya çalisiyorum ve bunu basarabildigimde büyük bir mutluluk hissediyorum. Uykuculugunu seviyorum. Kendine has tavirlarini ve elbette 4D kisiligini seviyorum.
*Park Jung Min'in kendini begenmisligini seviyorum ve aslinda öyle biri olmadiginin bilincinde olan bir fan olarak bu durum çok hosuma gidiyor. Uyandirilma tarzini seviyorum. Bir dakika! Bunu cidden seviyor muyum? Biggrin
*Young Saeng'in sesini seviyorum. Mükemmel bir sesi var. Saçlarina olan takintisi bile hosuma gidiyor. Adam doganin yarattigi bir anit.
*Kyu'nun merkez olmasini, tamamlayici olmasini seviyorum. Eger Kyu bu grupta olmasaydi diye düsünmek bile istemiyorum. Gidip Min'e tesekkür edesim filan geliyor. Ayrica ayisina da bayiliyorum.
*Hyung Jun'a gelince... Grubun samata merkezi olmasi mi desem, sesindeki farkli tini mi desem (nerde duysam taniyorum)... Ne desem bilmiyorum. Maknae o. Grubun en küçügü...
* Hepsini ayri ayri sevip, ayri ayri saygi duyuyorum ve bu grubun geneline duydugum hisleri artiriyor.
*Sarkilarinin hepsini çok seviyorum. Hepsini dinlemeye bayiliyorum.
*Green Peas sarkisinda, konserlerde Kyu'nun sayi saymasina bayiliyorum. Bunu niye belirttim hiç bilmiyorum ama bayiliyorum. Set, dul, hana Go! Biggrin

Onlari bir bütün olarak seviyorum iste gerisi bos Biggrin
Çok cana yakin olmalari
seven sevilmez sevilen kıymet bilmez...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi