04-05-2011, Saat: 19:24
Geçine Bilmeleri.

SS501'in Hangi Özelligini Seviyorsunuz?
|
18-05-2011, Saat: 16:22
Kardes gibi olmalari.
![]()
18-05-2011, Saat: 16:26
bir grup olarak birbirlerinden kopmamalari dagilmamalri bagliliklarina hayranim
![]() birbirlerine yaptiklari sakalar çok tatli genelde çok enerjik ve deli dolular çok sempatikler ![]() hayranlarina yakin olmalarini seviyorum ![]() benim için çok özeller ilk gözagrilarim olmalarini seviyorummm ;)
Kullanıcının imzası büyük olduğu için 1 günlüğüne kaldırılmıştır.
20-05-2011, Saat: 14:33
komik ve birbirlerine bagli olmalarini
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
09-08-2011, Saat: 15:32
Jung Min'in saldirganligini
Hyung Joon'un sevimliligini Hyun Joong'un saman altindan su yürütmesini (thanks for waking me up programinin 7. bölümünü unutmadiniz herhalde? ![]() Young Saeng'in sessizliligini konulara fazla karismamasini Kyu Jong'un tüm özelliklerini seviyorum. (tam bir aile babasi) ![]() ![]() ![]()
09-08-2011, Saat: 16:14
Güvenilir olmalari
![]()
23-10-2011, Saat: 13:41
(12-04-2011, Saat: 21:32)edos yazdı: Çok içten olmalarini seviyorum. Tamamen katiliyorum.Herseyiyle özetlemissin düsüncelerimi. ![]() ![]() ♥ Yeongwonhi SHINee °\(^o^)/° MISS501
30-10-2011, Saat: 0:09
*En basta hayranlarina bagliliklarini seviyorum.
*Sonra birbirlerine bagliliklarini seviyorum. Su an ayri gözükseler de mutlaka bir araya gelecekler biliyorum. Çünkü onlar birbirine bagli bir grup. Bu yüzden içim rahat. *Saygili oluslarini seviyorum. Kendilerinden küçüklerin bile önlerinde egildikleri oluyor ve bunu gördügümde ben de gidip onlarin önünde egilmek istiyorum. Çünkü bunu hak ediyorlar. *Çabalarini seviyorum. Mutlaka daha iyi olmak için çabaliyorlar. *Ve bunu basarmalarini seviyorum. Bundan 4-5 yil önceki çalismalariyla bugün arasindaki farklarinin görünce ilerleme kattettiklerini görüp seviniyorum. Nedensiz yere onlarla gurur duyuyorum. *Içtenliklerini de seviyorum. *Birbirlerine takilmalarini seviyorum ve bu samatanin ortasinda birini diger hepsiyle eslestirebilecegimi görmek beni çok mutlu ediyor. *Lakaplarini da seviyorum. Her ne kadar Jung Min Mal lakabini sevmese de ona yakisiyor. (takilmadan edemedim) *Hyun Oppa'min liderligini seviyorum mesela. Dik durmaya çalismasini seviyorum. Onu anlamaya çalisiyorum ve bunu basarabildigimde büyük bir mutluluk hissediyorum. Uykuculugunu seviyorum. Kendine has tavirlarini ve elbette 4D kisiligini seviyorum. *Park Jung Min'in kendini begenmisligini seviyorum ve aslinda öyle biri olmadiginin bilincinde olan bir fan olarak bu durum çok hosuma gidiyor. Uyandirilma tarzini seviyorum. Bir dakika! Bunu cidden seviyor muyum? ![]() *Young Saeng'in sesini seviyorum. Mükemmel bir sesi var. Saçlarina olan takintisi bile hosuma gidiyor. Adam doganin yarattigi bir anit. *Kyu'nun merkez olmasini, tamamlayici olmasini seviyorum. Eger Kyu bu grupta olmasaydi diye düsünmek bile istemiyorum. Gidip Min'e tesekkür edesim filan geliyor. Ayrica ayisina da bayiliyorum. *Hyung Jun'a gelince... Grubun samata merkezi olmasi mi desem, sesindeki farkli tini mi desem (nerde duysam taniyorum)... Ne desem bilmiyorum. Maknae o. Grubun en küçügü... * Hepsini ayri ayri sevip, ayri ayri saygi duyuyorum ve bu grubun geneline duydugum hisleri artiriyor. *Sarkilarinin hepsini çok seviyorum. Hepsini dinlemeye bayiliyorum. *Green Peas sarkisinda, konserlerde Kyu'nun sayi saymasina bayiliyorum. Bunu niye belirttim hiç bilmiyorum ama bayiliyorum. Set, dul, hana Go! ![]() Onlari bir bütün olarak seviyorum iste gerisi bos ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|