1.Türk fanlarinizi sevmiyorsunuz galiba ?
2.Türkler hakkinda 2-3 kelime ?
3.Yabanci biriyle evlenir misiniz ?
Dahaa çokk =)...
2.Türkler hakkinda 2-3 kelime ?
3.Yabanci biriyle evlenir misiniz ?
Dahaa çokk =)...
SS501 Grubuyla Bir Röportaj Yapsaniz Soracaginiz 3 Sey Ne Olurdu?
|
1.Türk fanlarinizi sevmiyorsunuz galiba ?
2.Türkler hakkinda 2-3 kelime ? 3.Yabanci biriyle evlenir misiniz ? Dahaa çokk =)...
06-02-2010, Saat: 1:59
1.Sevgiliniz var mi ?
2.Ilk askiniz kimdir ? 3.Nasilsiniz bakiyim ? let it be...
Nasil tanistiniz?
Türkiye'ye gitmek ister misiniz?(tabi ki iyi taniyorlarsa) Beni nasil buldunuz?(yani iyi miyim güzel miyim ![]() Aslinda soracak çok sorum olur onlara da. Hatta peslerini hiç birakmam ![]()
Kiz arkadasiniz var mi?
Türkiye'ye gelmeyi düsünüyor musunuz? Türkleri seviyor musunuz? .... (01-09-2009, Saat: 19:29)_Asli_ yazdı:(01-09-2009, Saat: 17:54)lee han yong yazdı: Iyi soru... Yaa gerçekten evli mi inanmiyorum ![]() ![]()
20-03-2010, Saat: 22:37
1)Sevgiliniz var mi?
2)Bu grup nasil olustu ve herkesi hayran etti? 3)Nasil bu kadar tatli olabiliyorsunuz?
Benim soracagim 3 soru su olurdu:
1.Bir grup olusturmaya ne zaman karar verdiniz? 2.En çok hangi sarkinin klibini çekerken zorlandiniz? 3.Asik oldugunuzu ilk ne zaman anlarsiniz?
1.Çilginligin dorugunu yasadiginiz parçaniz hangisiydi?
2.Park Jung Min'le nasil tanistiniz ![]() 3.-Park Jung Min'e bu - Ne tip kizlardan hoslanirsin? ![]() ![]() ![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu
25-05-2010, Saat: 19:15
1-Birbirinize bagli misiniz? (Hos cevabi biliyorum ama onlarin agzindan duymak isterim.
![]() 2-Hayranlarinizdan aldiginiz mektuplari okurken ne hissediyorsunuz? Hiç cevap verdiginiz oldu mu? 3-Sarkilarinizi söylerken çok içten ve samimisiniz. Bunu neye bagliyorsunuz? (19-03-2010, Saat: 21:25)_sumeyye_ yazdı:(01-09-2009, Saat: 19:29)_Asli_ yazdı:(01-09-2009, Saat: 17:54)lee han yong yazdı: Iyi soru... Yok canim evli degil. ![]() O bir program. Adini tam hatirlamiyorum We Got Married gibi bir sey olmasi lazimdi. O programda evliymis gibi rol yapti lider.:atkilinc: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|