01-05-2009, Saat: 19:17
SS501 Grubuyla Bir Röportaj Yapsaniz Soracaginiz 3 Sey Ne Olurdu?
|
01-05-2009, Saat: 19:17
1- Nasil tanistiniz?
2- Bir grup kurmaya nasil karar verdiniz ? 3-Içinizde en çocuk ruhlu olaniniz hanginiz? Rabia konu için tesekkürler... ![]()
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
01-05-2009, Saat: 20:40
Sunlari sorardim:
1-Neden müzik? 2-Hiç asik oldunuz mu? 3-Hayalleriniz neler, hiç gerçeklesti mi? ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
Anketi açtim ama cevap vermedim cevabimi simdi vereyim bari
![]() 1-Sevdiginiz kizda en önemli sey nedir? 2-Nerede yasamak isterdiniz? 3-Ilk asik oldugunuz kiz? 3. soruyu özellikle Heo Young Saeng'e sorardim ondan sonra solugu kizin yaninda alirdim. ![]()
Neden bu kadar sempatiksiniz???
Kiz arkadasiniz var mi??? Sarki sözlerini en çok kim yaziyor???
Kiskanç misiniz?
Nasil tanistiniz? Unutamadiginiz askiniz var mi?
1.sorum: Ailen mi yoksa sevdigin mi daha önemli?
2.sorum: Karsi cinste hoslandigin özellikler? 3.sorum: Çilginca bir sey yapip Hyun Joong için soracagim: Benimle evlenir misin? ![]() ![]()
03-06-2009, Saat: 18:41
Bu sorular özellikle Kyu Jong için geçerlidir.
Nasil kizlardan hoslanirsiniz? Hiç asik oldunuz mu? Asik oldugunuz kisilerin adlari? ![]()
1)Ask nedir?
2)Hiç bir kiz tarafindan terkedildiniz mi?(Çok saçma ama kesinlikle terkedilmislerdir. ![]() 3)Hayatta en çok gidip gezmek istediginiz yerler neler? Valla daha bir sürü soru var aklimda. Çok güzel bir konu açmissin Rabia. ![]()
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
1- Sarki sözlerini en çok kim yaziyor ? (Se7eN_eSrA ya katiliyorum
![]() 2- Avrupa turu yapmayi planliyor musunuz? 3- Hanginiz benimle evlenmek ister? ![]() ![]()
Hyun'un Hyundrella'sı ^^
SS5♥1 ve Kim Hyun Joong FC~~ ♥♥♥♥♥ Lee Jun Ki FC ♥♥ BoA FC ♥♥ Han Hyo Joo FC ♥ Hallyu Wave FC ♥ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|