yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.55/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club Vol 3 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler}
Ah Min bu kadar düsünceli olman bizi sana daha da bagliyor.Kendini unutup karsidaki kisi için endiseleniyor var mi böyle birsey Opucuk
Elif tesekkürler paylastigin için Smile

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
(19-01-2011, Saat: 14:27)asena89 yazdı: Bende onlarla triples olarak gurur duyuyorum ama ben yeni kesfettim fan clubu Sad
Bende üye olmak istiyorum...

Üyesin hosgeldin. Onay

Isim verilmesine gerek yok. Olayi bilmeniz yeterli. Onay
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Jung Min her yerde ve her zaman iyi kalpli, düsünceli biri oldugunu gösteriyor. Insallah simdi daha iyidir.Kyu'nun buraya gelecek olmasina ve ülkemiz hakkinda söylediklerine çok sevindim. Smile Kyu en sevdigim korelilerden biri.Keske imkanim olsa da görmeye gitsem onu.Ama su an okula bile gidemiyorum.Kyu ne zaman ve hangi sehire gelecekmis bilgisi olan var mi? Allah hepimize onu görmeyi nasip eder ins Smile
Paylasimlara bayildm benide ekler misiniz? Smile
Bence Min'imizin yaptigi bir büyüklük. O adamda bence hata yapmis ama olsun.
Kazanan Min olmus. Gerisini bos verelim. Bilgi için tesekkürler Elif abla.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(19-01-2011, Saat: 16:18)OneLeN yazdı:
(19-01-2011, Saat: 14:27)asena89 yazdı: Bende onlarla triples olarak gurur duyuyorum ama ben yeni kesfettim fan clubu Sad
Bende üye olmak istiyorum...

Üyesin hosgeldin. Onay

Isim verilmesine gerek yok. Olayi bilmeniz yeterli. Onay

Tesekkür ederim..Smile Hosbulduk ;)BiggrinOnay

Nihayet bugün geldi. Of cok heyecanliyim^^
Not Alone sarkisinin ingilizce cevirisi cikti bende Türkce´ye cevirdim. Ne kadar dogru bir ceviri bilmiyorum birkac cevirisi daha ciktiginda düzeltirim. Sözlerde ingilizce olmasina sinir oluyorum cevirmesi zor oluyor.

Bende Ingilizce ve Korece'sini biraz önce gördüm. Heyecanim git gide atiyor. Geri sayim basladi, artik albümün çikmasina saatler kaldi. Çeviri için çok tesekkür... Smile Min, aja aja fightingHappy0064
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

(19-01-2011, Saat: 16:36)junmin yazdı: Paylasimlara bayildm benide ekler misiniz? Smile

Eklendin hosgeldin.

Ellerine saglik canim. Heyecan dorukta. Bu aralar kötü haberler gelip duruyor. Insallah birsey olmadan çikar su albüm ve video. Onay
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Çok heyecanliyim, o ana kadar sabredecegim. Üyelerimiz ne büyük yürekli hepsiyle gurur duyuyorum onlarin bu kadar çok sevmemin nedeni, J.Min dogru olani yapmis. Herkes ne ekerse onu biçer.

Elif çeviriler için tesekkürler. ^^
~~~ * SS5❤1 * ~~~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi