yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.55/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club Vol 3 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler}
Elif videolar için tesekkürler Smile
Kyu'nun görüntü niye tersten çekilmis anlamadim düzgün çekselerdi de yüzünü net görebilseydik Biggrin
Jun ahh oppam yine çok sirin sempatik sempatik hayranlarina gülümsüyor, el salliyor.Bizde isteriz ama Aglaelsalla
Hyun'un mesaj bu sefer daha düzgün Biggrin Albümü çiksada dinlesek Atkilic
Paylasimlar için tesekkürler Smile

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Finallerim bitti Afazi döndü.
TRiple S ler cosmus,costurmus.
Neler olmus yahu.Sinavlarla bogusurken aldim Kyu'nun Türkiye'yi içeren sözlerini.
Çok sasirdim, çünkü alelade bir bahsetme degil özel ülke sifatini almisiz ondan.
Keske, basimizin üstünde yeri var gelsin performansini keyifle izleyelim.Hangi sehir oldugu hiç önemli degil.Bu duymak bile çok hostu.

Min ! 2 numarali adamim!
Teaserinda yine sözlerden bir ipucu yoktu.Biraz hayal kirikligi yasadim bu yüzden.Çünkü görsel olarak ne kadar mükemmel olacagi kestirebildigim birseydi.
Gelgelelim idol grup üyeleriyle katildigi etkinlige...
Yani aslinda Triple S lerin en genel özelligi mütevaziliktir.
Affiniza siginiyorum ama Minicorn'un bu yaptiklarindan sonra mütevazi olamam.
Bu adam mükemmel iste! Biz bu yüzden SS501 e bu kadar bagliyiz.Hayran sevgisi,saygisi,bagliligi bu kadar ön planda olan,bürokratik engellerle bile hayranlari için basa çikan çok az sayida idol vardir.Böyle bir gruba ve böyle bir idole sahip oldugumuz için çok sansliyiz.
20 Ocak ! Seni bekliyoruz.

Jun Dj !
Jun'u özledigimi hissettigim bir dönemdi ve yeni cover beni çok etkiledi.Sesin tartisilmaz ama bu kadarda sarsma bizi Baby Jun. Kalp

Tüm paylasimlar için tesekkür ediyorum.Bilhassa Pebbless & OneLeN 'e. Alkis

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Bütün Kore gruplari gelsin.SS501 de gelsin.Mutluluktan afalladim biraz. Saeng'in Türkiyeye gelme düsüncesi bile kalp atislarimi hizlandiriyor.HeHeHe!Atkilic
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSyb3KSLPPw13ygHq9Sxu3...zuQm4drprQ]
Bunu paylasmak istemiyordum. Paylasmayacaktim. Ama fikrimi degistirdim bilmelisiniz diye düsünüyorum. Üyelerimizin nasil olduklarini.. Yaziyorum ama uzun uzun yorum yapmayin olurmu?
Biliyorsunuz Jung Min baska ünlülerle birlikte cekim icin Tayland´a gitmisti. Bugün havuzda bir cekim yapildi. Su oyunu oynanmis. Bunlari orada bulunan bir Triple S twittledi. O sarkicinin ismini yazmiyorum ünlü bir grubun üyesi iste. Jung Min ve o kisinin ufak bir kazasi olmus. Suda oyun oynarken adam yüzünü bir yere carpmis. Min´de kafasini carpmis ama o kizmak yerine o adami merak etmis. Kiz Min´in yüzü cok endiseli görünüyordu diye twittledi. Adama iyi olup olmadigini sormaya calismis ama o Min´in yanindan uzaklasip seti terk etmis. Digerleri cekimlere devam etmisler ama Min bastaki gibi eglenmiyormus. Hatta bir ara gülümsememis ve herzamanki nesesi yokmus. Triple S´lerde fighting diye bagirip onu desteklemeye/moral vermeye calismislar oda fighting isareti yaparak karsilik vermis. Bugün döndü Kore´ye havaalaninda yine gülümsüyordu yani iyi.. Bunu o kisiye kizin diye anlatmadim Min´le gurur duyun diye anlattim. Bir o adamin kaprisine tavrina bakin birde Min´e. Oda basini carpmasina ragmen baskasi icin endiseleniyor. Ne güzel degilmi böyle olmasi? O ülkede bulundugu 3 gün icindede herkesin sevgisini kazanmis. Tayland prodüksiyon ekibi idollerin icinde en kibar ve iyi olanin Jung Min oldugunu söylemis.
Uzun uzadiya ve karsi tarafi rencide edici yorumlariniz direk silinecektir. Onay

Sagol Elif'cim. Kendini düsünmeyip baskasini düsünen karizmam benim. Opucuk Son gün heyecan dorukta. Insallah birsey olmaz. Atkilic
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Min harika biri buda bunun için sadece bir örnek Smile Artik son gün dilerim hersey yoludan gider ve sorunsuz bir sekilde çikisini yapabilirir ...
[Resim: uoj9.png]

Çok mutlu oldum ya, Türkiye için özel ülke demesi çok hos canim benim.Opucuk
Artik bunu da duyduk ya gelmeleri kaçinilmaz bence.Biggrin Süper ya Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Min'in o narsist görünen, davranislarinin ardinda mükemmel bir kalp oldugunu hepimiz biliyoruz.. Eger öyle olmasaydi onu ve tabiki DoubleS'in diger üyelerini bu kadar sevmemizin imkani yoktu.. Çünkü bir kisiden nasil elektrik aliyorsan, karsiligini o sekilde veriyorsun.. Iste en güzel ispati bu olay.. Elif'im bunu bizimle paylastigin için çok tesekkür ederim.. Sayende bir kez daha Triples oldugum için gurur duydum... Smile
Ya böyle isim vermeyince de aklima bir sürü insan geldi.Merak da ettim baya.Ismini söyleyin lütfen gerçekten de nefret etmiycem.Sonuçta insan kafasini çarpdigi sirada verecegi tepkiler üzerinde yeterince iyi düsünemeyebilir.Herkesin Jung Min kadar iyi kalpli olmasi çok zor.
Bende onlarla triples olarak gurur duyuyorum ama ben yeni kesfettim fan clubu Sad
Bende üye olmak istiyorum...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi