yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club / SS501 Sevenler Kulübü (TRipleSTR)
Resimleri görünce iste budur dedimSuper SS501 harika dönüyor. Super Akrebime de bir akrep yarasirdi süper olmus Onay

Sarkilar 24 Mayista online müzik olarak dinlenebilecekmis ve kötü haber mini albüm olacakmis Aglama Haberi okudugum blogta ilk basta bu sekilde bir çikis yapacaklarini yazmis.Ne demek istemis anlamadim. Saskin Ve 4 Temmuzda Music Bank'ta ilk gösterilerine çikacaklar.

Destination Albümü
Track 1. Let me be the one (그게 너라고)
Track 2. Love Ya (Title Song)
Track 3. Crazy for you
Track 4. 영원토록 --
Sözleri Young Saeng'e ait ve "sonsuzluk" anlamina geliyor Kalp

Iste buna çok sevindim ona ait bir sarkiyi dinleyebilecegiz yeniden Kalp
Ben daha yeni ögrendim liderin kaza haberini geçmis olsun enkisa zaman ilesir insallah Hyun joong bütün dualarim sen ile en kisa zaman da seni ayakta ve saglikli görmek istiyorum. 내 온 마음으로 당신을 사랑해Aglaelsalla:img-cray:
Annecim bunlar ney?
Sasirdim ama kyu çok tatli.Tesekkürler.Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
(20-05-2010, Saat: 16:19)esmerkiz yazdı: Sarkilar 24 Mayista online müzik olarak dinlenebilecekmis ve kötü haber mini albüm olacakmis Aglama Haberi okudugum blogta ilk basta bu sekilde bir çikis yapacaklarini yazmis.Ne demek istemis anlamadim. Saskin Ve 4 Temmuzda Music Bank'ta ilk gösterilerine çikacaklar.

[size=small]Destination Albümü
Track 1. Let me be the one (그게 너라고)
Track 2. Love Ya (Title Song)
Track 3. Crazy for you
Track 4. 영원토록 -- Sözleri Young Saeng'e ait ve "sonsuzluk" anlamina geliyor Kalp

Ya mini albüm demek Dodgy Bu kadar bekleyise sabirsizliga mini albüm mü reva görüldü yani Dodgy
Neyse çamurlasmiyim bunada sükür Biggrin Sarkilar belli kismen tarih de belli sonunda geliyorlar.
Track 4. 영원토록 -- Sözleri Young Saeng'e ait ve "sonsuzluk''
Bu sarkiyi dinlemek için sabirsizlaniyorum Kralgul
Hocam bu güzel haber için Opucuk

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Mini albüm mü Sad
Neyse buna da sükür,bir an önce dinlemek istiyorum yeni sarkilari. Kalp~~
Haber için tesekkürler Onay ^^
Yeni bir haber daha Biggrin SS501 bizi daha çok sasirtacak anlasilan. Mini albüm haberini duyunca birkaç siteyi daha gezdim. Anladigim kadariyla 24 Mayista "Özel Albüm" olarak bu dört sarkidan olusan mini albüm çikacak. Ama yeni albüm Mayisin sonunda çikacakmis Biggrin Bence bekledigimize degecek Onay SS501 fighting!!!! Super
Vay, çok sevindim, Heo'nun sarkisini sabirsizlikla bekleyecegim :d
Haber için tesekkürler Emine :d Onay Biri cover zaten, degilmi, sadece 4 sarki degildir herhalde :d "Ilk basta bu sekilde bir çikis yapacaklar" dendigine göre devami gelecekmi acaba derken cevabimi aldim, harika ya :d.
Çok sevindim, tesekkürler Opucuk

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
(20-05-2010, Saat: 16:38)esmerkiz yazdı: Yeni bir haber daha Biggrin SS501 bizi daha çok sasirtacak anlasilan. Mini albüm haberini duyunca birkaç siteyi daha gezdim. Anladigim kadariyla 24 Mayista "Özel Albüm" olarak bu dört sarkidan olusan mini albüm çikacak. Ama yeni albüm Mayisin sonunda çikacakmis Biggrin Bence bekledigimize degecek Onay SS501 fighting!!!! Super

Abla, sasira sasira sasi olacaz bu gidisle...Biggrin Çok sevindim bu habere ama her an durum degisebiliyor.Bu yüzden artik hop oturup hop kalkmayacagim.Malum kalbe zararli bu haller...:img-hysterical: Haberler için tesekkürler, ablalarin romantigi...Opucuk
Bende diyorum hani albümde HnB sarkisi olacakti Saskin Ben mini full ayirdetmiyorum. Yeterki artik görünsünler Biggrin Sagol ruhumun ikizi Opucuk
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Çikislari böyle olacaksa devami bomba gibi demekki Biggrin tamam az kaldi çatliycam SmileSmile haber için eline koluna gözüne gönlüne saglik BiggrinAllahrazi
PJM♥TRipleS
♛SS501(Green Peas)♛
[신화창조](ShinhwaChangjo)SHCJ
I♥AllAboutKorea

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi