31-03-2010, Saat: 21:32
(Son Düzenleme: 31-03-2010, Saat: 21:54, Düzenleyen: ilaydaebrar.)
Junmin Baris Manço gibi büyük yüzükleri seviyor herhalde o yüzden :muzikgurubu:

|
SS501 Fan Club / SS501 Sevenler Kulübü (TRipleSTR)
|
|
31-03-2010, Saat: 21:32
(Son Düzenleme: 31-03-2010, Saat: 21:54, Düzenleyen: ilaydaebrar.)
Junmin Baris Manço gibi büyük yüzükleri seviyor herhalde o yüzden :muzikgurubu:
![]() ![]() ![]()
Heo ' nun resimleri gerçektende güzeldi gerçektende elma sekeri gibi ufacik burnu ufacik dudaklari ama kocaman yanaklari var
çok yakisiyo ama heo ya ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ayrica en önemlisi tabiki jung min ' in resimleriydi bunun için ayrica çok asiri dozda tesekkür ediyorum... :icon_redface:Park her zaman çok tatli ve çok yakisikli Bu arada biseye dikkat ettinizmi partidekilerin hepsi ne kadar fazla çekikti öyle Park aralarinda bizden biri gibi durmus valla
31-03-2010, Saat: 23:29
Bi öneride bulana bilirmiyim ss501 için acaba biz bire video hazirlasak nasil olur
![]() ![]()
01-04-2010, Saat: 0:13
Ay ya çok komikti Young Saeng DSP ye mesaj birakmis, yazmis yazmis, sonra satir satir noktalarla devam etmis , üzgünüm üzgünüm deyip durmus, sonra ne dese beyenirsiniz? ah Bad Boy'umuz dan 1 nisan sakasi gibi ![]() Jun'un yeni bölümleri gelmis (MBC Game), sertifikasini almis sanirim 2. sezonda da yer alacak . Çok sasirmistim 9. bölümde zaten, performansinin bu kadar olacagini beklemiyordum, sürekli o sikilma ve yenilmelerden sonra . Tebrikler Jun . Shark'in da bir mesaji varmis . Choko resimleri eklenmis.
So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1 SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
01-04-2010, Saat: 0:18
(31-03-2010, Saat: 22:06)HLY^_^PJM yazdı: Heo ' nun resimleri gerçektende güzeldi gerçektende elma sekeri gibi ufacik burnu ufacik dudaklari ama kocaman yanaklari war Ayrica park pek sevmem ama itiraf etmem gerekirse digerlerinin arasinda en yakisikli o
♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬ Ortak Noktam sana su park sevgisini bi asilayamadim ya yuh olsun bana yaa :img-bee: Ama artik onu sevme belirtileri gösteriyorsun itiraf et 70 milyon duysun bunu artik :img-hysterical:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Sen Parki sevmesende ben seni çok seviyorum noktalarin en ortagi
01-04-2010, Saat: 1:29
(31-03-2010, Saat: 21:04)desertrose yazdı: Gerçi ben bir kaç gün önce eklenen DVD videosundan da izlemistim o sahneleri ama pek ne oldugunu anlamamistim, hala da bilmiyorum, Persona DVD si ise bu görüntülerin ne ilgisi var konserle, bu çekimler ne için yapilmis anlayamadim Personada kiyafet degistirdiklerinde ve yeni parçaya hazirlanirken aralarda videolar gösteriliyordu.Bu her üye için hazirlandi ![]() Ben bunu ilk persona videolarinda görmüstüm tabi sallantili bir halde DVD de kamera arkasiyla birlikte vermisler ![]() (01-04-2010, Saat: 0:13)desertrose yazdı: Young Saeng DSP ye mesaj birakmis, yazmis yazmis, sonra satir satir noktalarla devam etmis, üzgünüm üzgünüm deyip durmus, sonra ne dese beyenirsiniz? ah Bad Boy'umuz dan 1 nisan sakasi gibi... Bende bu konuyu yazmak için girmistim mesaji ilk okumaya baslayinca öyle kötü oldum ki hepimiz yeni albüm için çalisiyorduk 5 Mayisa yapacaktik ama olmadi çok özür dilerim falan yazmis sonunda uzunca bir bosluktan sonra bugün 1 Nisan degilmi saka yazmis ya sonunda birde özür dilemis gicik sey nasil korktum ![]() Ama birlik mesaji vermis sanki dedikodulari duydu Canim yaa benim sirin yumuk gözlü bad boy'um
01-04-2010, Saat: 2:57
K-Pop Pretty Boy Singer
Ikinci sirada kim var bilin bakalim Biricik sevdicegim Young Saeng Gerçi o artik bir bad boy ama olsun :img-hysterical:http://www.youtube.com/watch?v=X8nqFqWt7ig
01-04-2010, Saat: 7:42
(01-04-2010, Saat: 2:57)esmerkiz yazdı: K-Pop Pretty Boy Singer Pretty boy ve bad boy ne demek anlamasamda Young saeng'in çok tatli oldugu kesin... Yakisir oppaama..
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia! |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|