yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club / SS501 Sevenler Kulübü (TRipleSTR)
Junmin Baris Manço gibi büyük yüzükleri seviyor herhalde o yüzden :muzikgurubu:OpucukSarhosAlkisOnay
Heo ' nun resimleri gerçektende güzeldi gerçektende elma sekeri gibi ufacik burnu ufacik dudaklari ama kocaman yanaklari var Onay çok yakisiyo ama heo ya Abaza
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ayrica en önemlisi Biggrin tabiki jung min ' in resimleriydi bunun için ayrica çok asiri dozda tesekkür ediyorum... Onay :icon­­_redface:

Park her zaman çok tatli ve çok yakisikli Abaza Bu arada biseye dikkat ettinizmi partidekilerin hepsi ne kadar fazla çekikti öyle Biggrin Park aralarinda bizden biri gibi durmus valla Onay Opucuk

Bi öneride bulana bilirmiyim ss501 için acaba biz bire video hazirlasak nasil olur OpucukAlkisHappy0064
Biggrin Ay ya çok komikti Biggrin Young Saeng DSP ye mesaj birakmis, yazmis yazmis, sonra satir satir noktalarla devam etmis Biggrin, üzgünüm üzgünüm deyip durmus, sonra ne dese beyenirsiniz? Biggrin ah Bad Boy'umuz dan 1 nisan sakasi gibi Biggrin

Jun'un yeni bölümleri gelmis (MBC Game), sertifikasini almis sanirim 2. sezonda da yer alacak Biggrin Onay.
Çok sasirmistim 9. bölümde zaten, performansinin bu kadar olacagini beklemiyordum, sürekli o sikilma ve yenilmelerden sonra Biggrin. Tebrikler Jun Onay. Shark'in da bir mesaji varmis Aglaelsalla. Choko resimleri eklenmis.

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
(31-03-2010, Saat: 22:06)HLY^_^PJM yazdı: Heo ' nun resimleri gerçektende güzeldi gerçektende elma sekeri gibi ufacik burnu ufacik dudaklari ama kocaman yanaklari war Onay çok yakisiyo ama heo ya Abaza
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ayrica en önemlisi Biggrin tabiki jung min ' in resimleriydi bunun için ayrica çok asiri dozda tesekkür ediyorum...... Onay :icon­­_redface:

Park her zaman çok tatli ve çok yakisikli Abaza Bu arada biseye dikkat ettinizmi partidekilerin hepsi ne kadar fazla çekikti öyle Biggrin Park aralarinda bizden biri gibi durmus valla Onay Opucuk

Ayrica park pek sevmem ama itiraf etmem gerekirse digerlerinin arasinda en yakisikli o Biggrin

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Sad Ortak Noktam sana su park sevgisini bi asilayamadim ya yuh olsun bana yaa :img-bee: Biggrin Ama artik onu sevme belirtileri gösteriyorsun itiraf et 70 milyon duysun bunu artik Biggrin :img-hysterical:

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Sen Parki sevmesende ben seni çok seviyorum noktalarin en ortagi Opucuk

(31-03-2010, Saat: 21:04)desertrose yazdı: Gerçi ben bir kaç gün önce eklenen DVD videosundan da izlemistim o sahneleri ama pek ne oldugunu anlamamistim, hala da bilmiyorum, Persona DVD si ise bu görüntülerin ne ilgisi var konserle, bu çekimler ne için yapilmis anlayamadim Aglaelsalla

Personada kiyafet degistirdiklerinde ve yeni parçaya hazirlanirken aralarda videolar gösteriliyordu.Bu her üye için hazirlandiOnay
Ben bunu ilk persona videolarinda görmüstüm tabi sallantili bir halde Biggrin DVD de kamera arkasiyla birlikte vermisler Smile

(01-04-2010, Saat: 0:13)desertrose yazdı: Young Saeng DSP ye mesaj birakmis, yazmis yazmis, sonra satir satir noktalarla devam etmis, üzgünüm üzgünüm deyip durmus, sonra ne dese beyenirsiniz? ah Bad Boy'umuz dan 1 nisan sakasi gibi...

Bende bu konuyu yazmak için girmistim Biggrin mesaji ilk okumaya baslayinca öyle kötü oldum ki hepimiz yeni albüm için çalisiyorduk 5 Mayisa yapacaktik ama olmadi çok özür dilerim falan yazmis sonunda uzunca bir bosluktan sonra bugün 1 Nisan degilmi saka yazmis ya sonunda birde özür dilemis gicik sey nasil korktum Biggrin
Ama birlik mesaji vermis sanki dedikodulari duydu Biggrin Canim yaa benim sirin yumuk gözlü bad boy'um Kalp
K-Pop Pretty Boy Singer Onay Ikinci sirada kim var bilin bakalim Biggrin Biricik sevdicegim Young Saeng Opucuk Alkis Gerçi o artik bir bad boy ama olsun :img-hysterical:

http://www.youtube.com/watch?v=X8nqFqWt7ig
(01-04-2010, Saat: 2:57)esmerkiz yazdı: K-Pop Pretty Boy Singer Onay Ikinci sirada kim var bilin bakalim Biggrin Biricik sevdicegim Young Saeng Opucuk Alkis Gerçi o artik bir bad boy ama olsun :img-hysterical:

http://www.youtube.com/watch?v=X8nqFqWt7ig

Pretty boy ve bad boy ne demek anlamasamda Young saeng'in çok tatli oldugu kesin...Biggrin Yakisir oppaama..Opucuk
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
[Resim: 97054470.jpg]

[Resim: 62189977.jpg]

[Resim: 81361121.jpg]

[Resim: 74683810.jpg]

[Resim: 94094000.jpg]

[Resim: 60816826.jpg]
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi