yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club / SS501 Sevenler Kulübü (TRipleSTR)
(27-02-2010, Saat: 14:46)dadl_u yazdı:
(27-02-2010, Saat: 14:36)desertrose yazdı: Kyu panik olmus ve uyuyamamis mi? Biggrin (2010-02-27 AM 3:07:53) Bugün 3 te mesaj birakmis DSP ye.
"Konser sirasinda bebegim için bir çok güzel hediye vermek istedim" yazmis, bu bebegim dedigi kim acaba?

Ben anlamadim simdi...Ne olmus Kyucuguma...Aglaelsalla

Birsey olmamis, sadece mesajinda uyuyamadigini yazmis, "Çabucak uykuya dalmamin bir yolu var mi?" demis. "Bir kez panik oldum ve sonra uykuya dalamadim" demis.

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
(27-02-2010, Saat: 14:58)desertrose yazdı:
(27-02-2010, Saat: 14:46)dadl_u yazdı:
(27-02-2010, Saat: 14:36)desertrose yazdı: Kyu panik olmus ve uyuyamamis mi? Biggrin (2010-02-27 AM 3:07:53) Bugün 3 te mesaj birakmis DSP ye.
"Konser sirasinda bebegim için bir çok güzel hediye vermek istedim" yazmis, bu bebegim dedigi kim acaba?

Ben anlamadim simdi...Ne olmus Kyucuguma...Aglaelsalla

Birsey olmamis, sadece mesajinda uyuyamadigini yazmis, "Çabucak uykuya dalmamin bir yolu var mi?" demis. "Bir kez panik oldum ve sonra uykuya dalamadim" demis.

Aman öyle olsun..Korktum biran...Uyuyamiyorsa benim yanima gelseymis...Ben uyuturdum onu...:img-hysterical:
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
kodu imzama ekledim.listeye eklerseniz sevinirim.
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Bugün yapilan basin toplantisindan Abaza Hepsi her zamanki gibi yakisiklilar Opucuk

http://www.youtube.com/watch?v=plxXxcKCX7o&feature=sub

Buda performanslarindan görüntüler süperler Alkis Bize net görebilme sansi verdigi için SSTV'ye tesekkürler Alkis

http://www.youtube.com/watch?v=fSwctsTKiKY
Videolar için tesekküler Smile Hepsi yine parildiyor Biggrin
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

(27-02-2010, Saat: 18:56)nefise yazdı: kodu imzama ekledim.listeye eklerseniz sevinirim.

Hosgeldin en yeni Green PeasOnay
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Ayy videolar çok sahane..Ay çok kötü oldum sanki asirladir görmüyor gibiyim.:S...Yeni kostümlerine bayildim. Digeride çok güzeldi ama sikmisti artik.. Çok güzeldi ya. Orda olmak isterdi. Basin toplantisinda Kyu'yu biraz keyifsiz gördüm. Onun disinda Jun abi çok iyi görünüyordu.. Konser sahaneydi zaten..Off off..
VIXX

[Resim: KMV4jQY.gif]
(27-02-2010, Saat: 21:25)ecegül yazdı:
(27-02-2010, Saat: 18:56)nefise yazdı: kodu imzama ekledim.listeye eklerseniz sevinirim.

Hosgeldin en yeni Green PeasOnay

hosbuldumBiggrin
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Yosucum(ablacim Biggrin) paylasimlarin çok güzel Smile Emegine sagilik Opucuk
Bakmakla görülseydi her şey...
Bu gönül neye yarardı...
Sey bende üye olmak istiyorum Durtuk , kodu simdiden yazsam olur mu imzaya?

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi