yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korean Stiker of Bursa / Bursa'ya Güney Koreli Forvet
Bursa'ya Güney Koreli Forvet

Bursaspor'un Güney Kore'den transfer ettiği Sin Young-Rok, sağlık kontrolünden geçti. Menajeri ve kulüp yetkilisi ile birlikte Bursa Acıbadem Hastanesi'ne gelen Güney Koreli forvet oyuncusu, Bursaspor'da da başarılı olacağını söyleyerek, “Gollerimi atmak için Bursa'dayım” dedi.

[Resim: sinyoungrokbursakontrolhk4.jpg]

Menajeri ve kulüp yetkilisi ile birlikte Acıbadem Hastanesi'ne gelen Güney Koreli forvet oyuncusu, Bursaspor'da da başarılı olacağını söyleyerek, "Bana bu teklifi veren başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Gollerimi atmak için Bursa'dayım" dedi.
Kameralara zafer işareti yapan Shin Young Rok'un sağlık kontrolünün ardından Özlüce Tesisleri'ne gideceği öğrenildi.
[Resim: hthreekingrh2.jpg]
Saraydaki Mücevher Fans. Sarayın Rüzgarı Fans. Düşlerimin Prensi Fans. Zoraki Prens Fans. Lee Young Ae Fans. Gyeon Mi Ri Fans. Joo Ji Hoon Fans. Yang Mi Kyeong Fans. Tasarımcılık Fans.
Tesekkürler, Bursasporlu biri olarak sevindim. Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Paylasim için tesekkürler. Smile
Sevindim. Biggrin
Sevindim, paylasim için tesekkürler.
Evet, ben de haberi yeni gazeteden okudum. Benden önce davranip açmissin konuyu.
Bursali oldugum için bizzat maçlara gidecegim. Belki tanisiriz bile, tanidiklar var kurulda. Insallah tabi.
Türkiye'de top kosturacak ikinci Güney Koreli futbolcu olma ayricaligina sahip olmasinin yaninda buradan görecegi ilgi ve destekle basarili olacagina inaniyorum. Bursaspor'u tebrik ederek, diger takimlara örnek olmasini diliyorum. Smile

Türk-Kore Iliskilerine Trabzonspor'dan sonra katki yapan Bursaspor'a tesekkür ederiz. Alkis
Su ana kadar 2. Güney Koreli futbolcu olmasi üzücü aslinda... Ben bir futbol asigi olarak daha fazla Güney Koreli sporcuyu ülkemizde görmekten çok mutlu olurum...
Pöff... Keske Galatasaraya da bir Koreli futbolcu gelse... Bir kere Japon gelmisti... Simdi de Koreli gelse keske. Smile
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Paylasim için tesekkürler, Koreli bir oyuncunun bir Türk takiminda oynamasina çok sevindim. Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Bu futbolcuyu Ankara'da izlemek isteyenler.
8 Subat Pazar günü saat 14.00'teki Gençlerbirligi-Bursaspor maçina gelebilir.
Bilet fiyati tahminen koltuk arkasi 5.50 TL olur. Ben maça gidecegim. Gidecek baska arkadaslar olursa beraber gidebiliriz.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi