yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korean Soldiers Have it Over Women
Ne yazacagimi bilemedim ama ne yapmam gerektigini biliyorum krem sayilarimi arttirmam lazim çok komik yaa... Biggrin Biggrin Biggrin Çirkin erkek yoktur , bakimsiz erkek vardir... :img-hysterical:

‎''Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açar. Aşk bir milad demektir... Şayet aşktan önce ve aşktan sonra aynı insan olarak kalmışsak,yeterince sevmemişiz demektir... Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir...'' Tebrizli Şems

Böyle bir haberi okuyacagimi hayal bile edemezdim BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin Bende bizim siniftakilerin gözünde bir sorun mu var diyordum. Gördükleri erkekleri kiz saniyorlardi Biggrin Bakimli olduklari için bu kadar ilgi görüyorlar zaten. Bir tanesinin askerlikten sonra kiz arkasimi görecegim, bakimli olmaliyim demesi... Peruk siparis edenler ve tabii bu haber üzerine yazilan yorumlar hepsi de harikaydi, en komik haber bu olsa gerek Biggrin Kore iste örnek ülkenin örnek toplumu SmileDurtukBiggrin TesekkürlerBiggrin
Dogru yapiyorlar yazik onlarin da bakim yapmaya hakki varBiggrin KJH'm de sürsün izin veriyorum o güzel yüzüne bir sey olmasin Kalp
"In Korean, sa- means die
rang-means together
and hae means doing"
So when u tell someone, SARANGHAE u mean...
"Let's die together - Let's live until we die together."
♥ ♥
Bir erkegin çikip böyle söyliyeceginini hiç düsünmezdim Happy0064
Erkeklerde bakimli olmali tabii bunu geçte olsa anlayanlar varmis demek. Onay
Sasirdim vay be ama yine de çok komik. Biggrin Iyi paylasim olmus tesekkürler. Biggrin
Çok sasirtici süper ya, çok hosuma gitti. Biggrin
(13-08-2009, Saat: 21:21)Maria yazdı: Böyle bir haberi okuyacagimi hayal bile edemezdim BiggrinBiggrin Bende bizim siniftakilerin gözünde bir sorun mu var diyordum. Gördükleri erkekleri kiz saniyorlardi .BiggrinBakimli olduklari için bu kadar ilgi görüyorlar zaten. Bir tanesinin askerlikten sonra kiz arkasimi görecegim, bakimli olmaliyim demesi... Peruk siparis edenler ve tabii bu haber üzerine yazilan yorumlar hepsi de harikaydi, en komik haber bu olsa gerek Biggrin Kore iste örnek ülkenin örnek toplumu SmileDurtukTesekkürler

BiggrinBiggrin Ne alem su Koreliler ya habere ayri güldüm yorumlara ayri Biggrin Bende bunlar neden bu kadar bayanlara benziyor diyorum BiggrinBiggrin Tesekkürler haber için Gozlukgulmek
Çok komik ya bizde evde Yul ile dalga geçerdik askerde nasil makyaj yapiyor diye megersem herkes yapiyormus. Biggrin
"Cildim isiltisini kaybetmesin diye bakiyorum" Ben acaba hayatimda hiç bu cümleyi kullandim mi diye düsünüyorum?!.. Biggrin Stres cilde zararli tabiki onlarda haklilar Biggrin Paylasim için çok tesekkürler.Çok eglendim bu haberi okurken Smile
Askerdeyken böylelerse sivil hayatta nasillar acaba??Durtuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi