yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korean Soldiers Have it Over Women
Ama n'apsinlar ki zavalliciklar? Günesten korunmak için bu sart, degil mi?
Güzel paylasim. Onay
:d haha xD Askeri anlamda bu boyalar vs vs Kamuflaj için kullanilir. Yüzüme birsey olmasin aman günes geçmesin diye degil. Smile

Buda Yüzünü Bildigimiz kAmuflaj boyasiyla boyamis Türk askeri.
[Resim: liveimagesfotohaber720i.jpg]
Degisik bir haber. Onay
Tesekkürler. Alkis
Komik gerçekten... Askerler böyleyse millet nasildir acaba?
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Koredeki tasvip etmedigim ilk durum. Sad
Siradan bir sey bence. Bizim askerler de sürüyor kamuflaj malzemesi, yadirgamadim (Korelileri çok sevdigimdendir belki. ) Paylasim için tesekkürler...
Seo Yuri
Farkli bir durum yanlis bilmiyorsam iki yil askerlik yapiyorlardi bu durumda bu kadar bakim sart... Biggrin Biggrin

‎''Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açar. Aşk bir milad demektir... Şayet aşktan önce ve aşktan sonra aynı insan olarak kalmışsak,yeterince sevmemişiz demektir... Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir...'' Tebrizli Şems

Magazinel bir haber galiba. Saskin Bence erkeklerin bakimli olmalarinda bir sorun yok, bizimkilerin çogu gibi saçi sakali birbirine karismis sekilde dolasmalari daha çirkin bir görüntü yaratiyor. Onay Insanlarin hepsi güzel giyinecek ya da bakim yaptiracak kadar zengin olamayabilirler ama topluma karsi saygisi olan bir insan temiz bir görünüme sahip olmalidir diye düsünüyorum. Uyari Asker ya da sivil olmasi önemli degil. Super
Bu haber ilginç oldugu kadar toplumsal açidan da önemliydi, tesekkürler. Onay
Gerçekten çok bakimlilarmis, abarti bence. Nemlendirici sürmek bile zor geliyor bazilarina hele ki 2- 3 çesit krem sürsünler. Smile
Bu ne ya, çatladim burda. :img-hysterical:
SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi