yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea - Sports News
(24-02-2010, Saat: 16:32)Menekse06 yazdı: Bu güzel madalya haberleri için çok tesekkürler Tugba'cim.Alkis Kore madalya kazaninca kendi ülkem kazanmis gibi mutlu oluyorum.BiggrinÇok iyi gidiyorlar bu sampiyonada.:atkilinc:

Aynen katiliyorum Alkis ama çok güzel programdi Onay
Kim Yu-na breaks world record, tops rival in short program
Vancouver, Canada

Kim Yu-na DÜnya Rekoru Kirdi..

Kis Olimpiyatlari kadinlar kayak yarismasinda, Kim Yu-na kisa program kayakta 78.50 ile dünya rekorunun sahibi oldu.

In the first day of the Winter Olympics women’s figure skating competition, Kim Yu-na broke her own world record in the short program with a score of 78.50.

(24.10.2010 / Joongangdaily)

Ilgili Makale / Related Article

역시 김연아, 쇼트 78.50점으로 1위 확정

2010 밴쿠버 동계올림픽 피겨 여자 싱글에서 김연아(20.고려대)가 ‘금빛 연기’를 펼쳤다. 김연아는 24일(한국시간) 오후 캐나다 밴쿠버 퍼시픽 콜리세움에서 2010 밴쿠버 동계올림픽 피겨 여자 싱글 쇼트프로그램에 출전해 기술 44.70점, 예술 33.80점, 합계 78.50점으로 1위에 올랐다.
김연아의 '필살기' 가운데 최고 무기인 트리플 러츠-트리플 토루프 콤비네이션 점프를 완벽에 가깝게 소화했다.
일본의 아사다 마오(20)는 기술 41.50점, 예술 32.28점, 합계 73.78점을 받았다.
# 한글 기사 보기
hah iste ben de bunu ariyordumSmile ben de çok sevindim ancak gece oldugu için izleyemedimSad baya bir siteyi dolastim ama bi türlü videosunu bulamadim. Acaba bilen biri varsa suraya koysa ya, bizde bu güzel kayisini izlesek -yalniz youtube disi bi site olursa çok mutlu olurum-simdiden çok çok tesekkürlerSmileSmileSmile
Kim Yu-na Wins Gold With World Record

Kim Yu Na Dünya rekorunu'da kirarak altin madalyayi kazandi.

Kim Yu-na has earned South Korea its first Olympic gold medal in figure skating, as she triumphed with a world record at the Vancouver Winter Olympics, Friday (KST).
The 19-year-old South Korean scored a career-best 150.06 points in the free skating event for an overall 228.56 to beat out Mao Asada of Japan, who finished at 205.50, for the Olympic title.

Kim Yuna ülkesi Güney Kore'ye Vancouver Kis Olimpiyatlarinda altin madalya kazandirdi.
19 yasindaki Güney Koreli sporcu kariyerindeki en iyi derecesini yaparak serbest programda 150.06 ve toplamda da 228.56 puan alarak birinci oldu. 205.50 puan alan Japon rakibi Mao Asada'yi geçti.

김 연아 세계 최고 기록으로 금메달

김연아 선수가 한국 시간 금요일 오후 밴쿠버 동계올림픽 여자 피겨 스케이팅 부문에서 또 한번의 세계 최고점으로 첫 금메달을 고고 한국에 안겨주었다.

김(19)선수는 이날 프리 스케이팅에서 자신의 최고점이 150.06을 획득 총 228.56을 기록 205.50을 얻은 일본의 아사다 마오를 누르고 올림픽 타이틀을 거머쥐었다.
김선수는 수요일 쇼트 프로그램에서 아사다의 73.78 보다 4.72점이 많은 78.50 을 얻었다.

조아니 로쳇 카나다 선수가 총 202.64 점으로 동메달을 차지했다.

이번 금메달로 김연아는 월드 그랑프리 파이널과 4대륙 챔피언쉽, 세계 챔피언쉽 그리고 올림픽 등 4개의 타이틀을 석권한 여성 최초 피겨 스케이팅 그랜드 슬램머가 됐다.

Videoyu izlemek isteyenler için linki

Puanlarini ögrendigi zamanki video

(2010-02-26 / The Korea Times)
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Tebrik ediyorum kendisini.Gerçekten çok güzel basari ve yasi da çok gençmis.Tesekkürler haber için.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Bende tebrik ediyorum müthis bir basari Onay Alkis
Çok güzel bir seri sundu..Luthzlari mükemmel yapti.. Biggrin Tugba Karademir maalesef serbest program sonunda 24 yarismaci arasinda sonuncu oldu.. Aglaelsalla
Vancouver 2010 / Kim Yu-na (김연아) / <올림픽> “피겨 역사상 가장 위대한 연기”

Vancouver, Canada

Altin madalya kazanan Koreli Kim Yu-na (ortada), gümüs madalya kazanan Mao Asada (sagda) ve bronz madalya kazanan Joannie Rochette'yle birlikte gerçeklesen madalya töreninden bir görüntü.

Kim Yu-na, center, during the medal ceremony with silver medalist Mao Asada, right, and bronze medalist Joannie Rochette.

(27.02.2010 / JoongAng Daily)
[align=center]
Güney Kore'nin Madalya Siralamasindaki Yeri
Yuna Kim Olympic Champion Feb. 25. 2010

http://www.youtube.com/watch?v=jmeVp_vk3fE

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi