yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea - Sports News
Güney Kore takimi süper bir maç çikardi Onay Izlerken büyük keyif aldim Smile Tesekkürler Onay

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Cheering 'Red Devils'

Daegu (대구광역시), South Korea (대한민국)

Binlerce futbol taraftari ''Kirmizi Seytan'' gömlekleriyle Dünya Kupasi'ndaki takimlarina ,Seoul'ün 300 kilomatre güneyindeki, Daegu sokaklarinda tezahürat ettiler.Güney Koreliler B grubu açilis maçinda Yunanistan'i 2-0 yendi. (Yonhap, 12.06.2010)

min rin

Thousands of football fans in "Red Devil" shirts cheer on their World Cup team on the streets of Daegu, a provincial city 300 kilometers south of Seoul . The South Koreans beat Greece 2-0 in their Group B opener. (Yonhap, 12.06.2010)

Haberler için tesekkür ederiz. Smile

Korea slams Greece 2-0 in Group B opener

Güney Kore, cumartesi günü Dünya Kupasi 2010 B grubu ilk maçinda Yunanistan’i 2-0 yendi.

PORT ELIZABETH, Güney Afrika, 12 Haziran 2010 (Yonhap)

sunshine

South Korea beat Greece 2-0 in their World Cup Group B opener Saturday. PORT ELIZABETH, South Africa, June 12 (Yonhap)
Hakkınızı helal edin. ~
Tebrikler Güney Kore. Alkis
Maç güzeldi. Onay
Güney Kore'yi
kutluyorum çok iyi oynadilar...
K N G
Futbol hastasi bir insan olarak bu yil dünya kupasinda olmadigimiz için üzülmüstüm. Ancak Güney Kore'nin Yunanistan'la yaptigi maçi yogun olmama ragmen izlemeyi basardim Onay Çok güzel bir maçti, performanslari gayet iyiydi, 90 dakika boyunca çok güzel bir mücadele verdiler, 2-0'lik galibiyeti kutluyoruz Alkis Happy0064 Bu arada formanin kirmizi-beyaz olmasi da ayrica güzel Abaza 2002'deki üçüncülük maçimizi da asla unutmayacagim, keske biz de orada olabilseydik de Güney Kore'li kardeslerimizle final maçi oynasaydik :atkilinc: Dünya ülkeleri centilmenligin ne oldugunu görseydi Durtuk Alkis Mücadeleye devam, gözümüz üzerinizde olacak Güney Kore, dualarimiz sizinle :icon­­_redface: Kalp
Güney Kore dün iyi bir maç çikardi.Özellikle kalecilerine hayran kaldim.Ayni grupta bulunan Arjantin'inde tutuk bir oyun oynadigini göz önüne alirsak Güney Kore'nin grubu lider olarak tamamlamasi isten bile degil.
Ayrica taraftarlarda çok sevimliydiler. BiggrinBiggrin
[Resim: avatar1085.gif]

21. century marvels ^^ !
minJi !
Güney kore ' nin galibiyetine bende çok sevindim ve gerçekten yürekten destek verdim. arkadasim hemen mesaj atip 'seninkiler iyi oynadi ' demesi de ayrica beni mutlu etti .:atkilinc:
Ben sonuna kadar mücadele edeceğim.En iyi yeri sonunda gülümseme olması ~ JOO Jİ HOON 
gerçek ten güzel oynadilar yunanistan bizim kaleye yüklendiklerinde korktum aman son anda gol atacaklar diye ama oldu biz yenmeyi basardik.çok sevindim teprik ederim güney korem seni
<3 Kim Hyung Jun <3
(World Cup) S. Koreans vow to prove even football giants fall.

Güney Kore'li oyuncular, Arjantin karsisinda iyi bir performans sergileyeceklerine ve yenmek için ellerinden geleni yapacaklarina söz verdiler.

Takim kaptani Park-Ji Sung oyuncularin ve antrenörün bu maçi almakta çok kararli olduklarini yineledi.. (Yonhap - 2010/06/17)

Arjantin-Güney Kore maçi TRT 1'de 14.30'da canli yayinla verilecektir. Basarilar Smile

[Resim: 20100617110651bodyfile.jpg]

prens_yisan

South Korea's World Cup coach on Wednesday expressed confidence in the upcoming group competition against Argentina and promised to show that even football titans can succumb to defeat.

Park Ji-sung, team captain, echoed his coach's commitment. (Yonhap-2010/06/17)

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi