yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea - Other News
Haberler çok güzelmis. Tesekkürler. Sarhos
Haberler çok güzel. Hep iyi haber okumak ne kadar güzel... Smile
Elinize saglik. Smile
Global bio-medical forum opens in Seoul

Küresel Bio-Medikal Forumu 28 Haziran’da Güney Kore, Seoul’de Açildi.

2010 Küresel Bio-Medikal Forumu, Seoul- COEX’te açildi. 31 ülkeden 150 biyoteknoloji, eczane ve ilaç firmalari konferansa ve 29 Haziran’a dek sürecek olan fuara katilacak.

(28.06.2010, Yonhap)

The 2010 Global Bio and Medical Forum opened at COEX in Seoul. About 150 biotechnology, pharmacy and medical companies from 31 countries are attending the conference and exhibition that runs through June 29.

(28.06.2010, Yonhap)

[Resim: pyh2010062804400034100p.jpg]

Aktör Park Yong Ha Intihar Etti!

Koreli aktör ve sarkici Park Yong Ha (32) evinde ölü bulundu. Cep telefonu sarj kablosuyla kendini asarak intihar ettigi belirtildi.Aktör, Winter Sonata, Men's Story ve On Air gibi basarili dizilerde aldigi rollerle taniniyor.

Actor Park Yong Ha commits suicide

Korean actor and singer Park Yong Ha (32) was found dead in Seoul Nonhyundong on the 30th (KST), hanging lifeless from a cell phone charging cable at his own house. Park Yong Ha is well-known for his roles in many hit dramas, including Winter Sonata, Men’s Story and On Air.

(30.06.2010 / Allkpop)
Habere çok üzüldüm.Özellikle Jun'm ne kadar aglamis.En yakin arkadaslarindandi.Sad
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Çok üzüldüm. Intihar etmesi için nasil bir problemi vardi ki Aglama
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Allah rahmet eylesin.. Nasil bir derdi vardi acaba ??
Keep Calm & Carry On My Wayward Son
Im always thankful to GOD for everything!
SJ
Inanamiyorum. Çok sasirdim. :/
Bilinmiyor nedeni arkadaslar. Gelismelerden haberdar ederim ama babasinin evine gidip bacagini ufalayip Üzgünüm diyip duruyormus o gece.. Aglama Babasi kansermis o nedenle olabilir diyorlar.
Ay çok üzüldüm. Sad
Ne diyelim Allah rahmet eylesin.

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi