yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea - Music News
Music Core programinin videolarina baktim ama bulamadim çok iyi bir performans sergilediklerine eminim sagol ablacim Opucuk
Hemen youtube'a bakmaliyim. Bu gruba bayiliyorum. Forumumuzda pek taninmasa da Kore'de çok sevilen bir grup. Onay Haber için tesekkürler. Opucuk
Grubu daha önceden taniyordum ama ilk defa sarkilarindan birini dinledim.. Daha önceden kesfetmeliymisim..Smile
(10-04-2010, Saat: 21:04)yesimyildiz yazdı: ozaman bizim klipleri düsenemiyorum yolun ortasinda duran var durup yolda tepinen var arabayi parçalayan var(Ismail YK Biggrin )

Ilahi sen Biggrin Asiri dikkat ediyorlar desene Onay
Kara Lupin sarkisi ile Inkigayo'da sahne aldi.

Kiz grubu Kara 2 haftalik yokluklarindan sonra bile sahnedeki güçlü varliklarini tereddüt etmeden Lupin sarkisindaki performanslariyla SBS Inkigayo'da ispatladi.

[Resim: i5291f.jpg]

Kara steals the stage with Lupin on Inkigayo

Even after a two-week absence on SBS Inkigayo, girl group Kara proved that their strong stage presence indeed did not waver with their performance of their song Lupin!

(11 Nisan 2010 /Allkpop)
Super Junior'in Lideri Leeteuk'a çok üzüldüm..Aglaelsalla
Geçmis olsun lider hemen iyiles Opucuk
DSBK Korede dagildi gerçekten dagilmadi diye biliyorum.. Sarhos
Rain'in klibine verilen tepkiye çok güldüm Biggrin saka mi bu ?? Kizgin
Haberler için tesekkürler.. Alkis
(11-04-2010, Saat: 3:03)özgü yazdı: Music Core programinin videolarina baktim ama bulamadim çok iyi bir performans sergilediklerine eminim sagol ablacim Opucuk

Evet müthisler Biggrin

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

çok güzel haberlerOnay
tesekkürlerBiggrin
•~•SHINee•~•2ne1•~• 4 minute •~• ft.island •~•SNSD •~• BIG bang •~• after school •~•g-dragon•~• MBLAQ•~•B2ST•~•lee young ae•~• Baby V.O.X •~• AJ
(08-04-2010, Saat: 16:21)turkgirl_tr yazdı: Eeteuk takes a break from Super Junior

Leeteuk Super Junior'a Ara Verdi

Super Junior grubunun lideri Leeteuk belini incittigi için çalismalarina ara vermesi istendi. Olay grubun çikaracaklari 4. albümün dans provalarinda meydana geldi. SM ailesinden birçok ünlü Leeteuk'un radyo programindaki yerini bu hafta doldurmasi için çagrildi: Donghae ( Sali), F(x) - Krystal (Çarsamba), Kyuhyun ( Persembe) ve Shinee- Onew (Cuma) günü Leeteuk'un yerine radyoda sunuculuk yapacak.

Super Junior’s leader Eeteuk has been forced to take some rest due to a waist/back injury. The incident occurred during dance rehearsals linked to the upcoming 4th album. Different guests from the SM family were called to take Eeteuk’s place in his radio show this week : Super Junior’s Donghae (Tuesday), F(x)’s Krystal (Wednesday), Super Junior’s Kyuhyun (Thursday) and Shinee’s Onew (Friday).

(08.04.2010 / Popseoul)

[Resim: vhum21.jpg]

Ay geçmis olsun umarim çabuk iyilesir Aglaelsalla

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
TVXQ is Platinum once again

TVXQ yine Platin ödülü kazandi!
Break Out sarkilari ile Subat ayinda 250.000 ve üzeri satis yapan grup ilk platin ödülünü kazanmisti. Geçen ay, Japonya Kayit Endüstrisi birligi RIAJ, Best Selection 2010 albümleri için grubu çifte platin ile ödüllendirdi. Grup bu ödülü 24 Mart'ta çikardiklar Toki Wo Tomere sarkilari sayesinde kazandi.

Back in February, the boys of TVXQ / DBSK / Tohoshinki achieved their first ever Platinum (over 250,000 sales) for their single Break Out!. Last Month, the RIAJ (Recording Industry Association of Japan) awarded the boys with Double Platinum for their Best Selection 2010 album. Now the boys have achieved Platinum once again with their newest single Toki Wo Tomete which was released on March 24.

(12.10.2010 / Allkpop)

[Resim: 21j4x6q.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi