yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea In The 7th Turkish Language Olympiad
paylasim için çok tesekkürlerOnay
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
(26-08-2009, Saat: 21:27)drelif yazdı:
Alıntı:koptum cidden yha...Ne güzel benim de gözlerim çekik olsaydi keske.Gerçi herkes bu aralar bana'' koreliler japonlar diye diye senin de gözlerin çekiklesmeye basladi'' diyor ama bakalim... gerçekten çok güzel bir ortam olusuyor arkadaslar hepinize tavsiye ederim.Mükemmeldi...
öle deme çocukken bana çekik gözlü denince üzülürdüm büyüyünce ameliyat olcam ben türküm derdimSmileSmilegerçi hala babannem beni japon diye çagiriyo ama artik kore sevgimden dolayi çekik gözümden memnunum
bence de çok güzeldi seneye bi daha gitmek istiyorum

ayy bende çekik gözlüyüm ama gözlerimi çok seviyorum küçükken bazilarini japonum -çinliyim-koreliyim diye kandiriyordum BiggrinBiggrinBiggrin
(14-09-2009, Saat: 13:50)koreli_kiz_kore yazdı:
(26-08-2009, Saat: 21:27)drelif yazdı:
Alıntı:koptum cidden yha...Ne güzel benim de gözlerim çekik olsaydi keske.Gerçi herkes bu aralar bana'' koreliler japonlar diye diye senin de gözlerin çekiklesmeye basladi'' diyor ama bakalim... gerçekten çok güzel bir ortam olusuyor arkadaslar hepinize tavsiye ederim.Mükemmeldi...
öle deme çocukken bana çekik gözlü denince üzülürdüm büyüyünce ameliyat olcam ben türküm derdimSmileSmilegerçi hala babannem beni japon diye çagiriyo ama artik kore sevgimden dolayi çekik gözümden memnunum
bence de çok güzeldi seneye bi daha gitmek istiyorum

ayy bende çekik gözlüyüm ama gözlerimi çok seviyorum küçükken bazilarini japonum -çinliyim-koreliyim diye kandiriyordum BiggrinBiggrinBiggrin
Ay ne kadar sanslisin.Keske bizim de çekik gözlerimiz olabilseydi.Çok imrendim sana dogrusu.
basta feyza olmak üzere trükçe olimpiyatlarinin standlarini gezenleri tebrik ediyorum
çok sanslisinz keske bende o vakitlerde ankarada olabilsemher sene içim yaniyo gidip göremiyorum die
kjh fuesia bizimle resimleri paylastigin için çoooooook tesekkürler canim merakim bir nebze olsun gitti ahhh ahhh
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
ayy bende kiskandan keske bende çekik olsaydim. çekik gözleri çok seviyorum..payrasim için saolun arkadaslar......BiggrinBiggrin
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
Feyza Abla paylasimin için tesekkürler.
Ya bizde bir kaç arkadas gittik, Türkçe olimpiyatlari olmasina ragmen Türkçe konusamiyolardi bi de çok kalabalikti onlara daha da bir ilgi vardi sanki o izdihamda bile kizcagizlar herkese gülümsüyordu.
Diger yil gene gelirlerse söyle bende gelirim.Onay

ah ah bende olsama kim jeong hoon dan bashederdim hemen belki akranasidirSmile
ne güzel ya burda trabzonda olimpiyat falan olmuyor

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

(23-09-2009, Saat: 17:00)Koreli_kiz yazdı: basta feyza olmak üzere trükçe olimpiyatlarinin standlarini gezenleri tebrik ediyorum
çok sanslisinz keske bende o vakitlerde ankarada olabilsemher sene içim yaniyo gidip göremiyorum die
kjh fuesia bizimle resimleri paylastigin için çoooooook tesekkürler canim merakim bir nebze olsun gitti ahhh ahhh
ah canim benim sagol.Arkadaslar yorumlariniz için çok tesekkürler nazar etmeyin ne olur çalisin sizin de olurBiggrin
Kismet olursa baska zaman gidersiniz siz de arkadaslarim.Çok güzel bir duygu tavsiye ederim seneye de giderim galba
[Resim: cf2f03b4.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi