yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea - Drama, Movie and Animation News
Ilginç bir konusu var, izlemek isterdim sahsen Smile
Haber için tesekkürler...
Paylasimlariniz için tesekkürler.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Official movie poster for 71-Into the Fire released

Taewon Eglence sirketi tarafindan "71- Into the Fire" filmi için bir resmi poster daha yayinlandi.

Bu yeni posterin alt kisminda savas sahneleri görüntüleri mevcutken üstte basroller Cha Seung Won, T.O.P, Kim Seung Woo ve Kwon Sang Woo'nun aci çeken yüz ifadeleri gösterilmis. Film ise bu Temmuz'da sinemalarda yerini alacak.

Another official movie poster for "71-Into the Fire" has been revealed by Taewon Entertainment on the 13th.

In this new poster, the four main leads Cha Seung Won, T.O.P, Kim Seung Woo and Kwon Sang Woo are showed with a pained expression on their faces while scenes in the lower part shows the intense war scenes, which will no doubt be a grim reminder that war is cruel.The movie will premiere in cinemas this June.

(13.05.2010 / Allkpop)
T.O.P'nin yeni filmi çikti demek. Merakla bekliyorum. Biggrin
T.O.P agliyor mu ? Aglaelsalla
Güzel bir film oldugunu fragmanindan anliyoruz.Umarim hemen Türkçeye çevrilir. Onay
(13-05-2010, Saat: 16:46)_Merve_Goong yazdı: T.O.P agliyor mu ? Aglaelsalla
Güzel bir film olduüunu fragmanindan anliyoruz.Umarim hemen Türkçeye çevrilir. Onay

Ben çevirmeyi planliyorum hemen hem de Biggrin Merak etme canim ben olmasam da bulunur birileri Smile
(13-05-2010, Saat: 19:07)turkgirl_tr yazdı:
(13-05-2010, Saat: 16:46)_Merve_Goong yazdı: T.O.P agliyor mu ? Aglaelsalla
Güzel bir film olduüunu fragmanindan anliyoruz.Umarim hemen Türkçeye çevrilir. Onay

Ben çevirmeyi planliyorum hemen hem de Biggrin Merak etme canim ben olmasam da bulunur birileri Smile

AllahraziAllahraziAllahraziAllahrazi
Lütfen çevir. Opucuk
Olmadi biri çevirir insallah. Biggrin
[Resim: 20216379.png]

IRIS'i izlerken çok gerildigim bir dizi olmustu Ofkeli Hele o sonu asla unutamayacagim Sarhos Eminim bu dizi de güzel olacak Onay Koreli'ler bu iste usta, yapacak bir sey yok Biggrin

Emegine saglik...

Ama her zamanki gibi bu dizinin de güzel olacagini düsünüyorum Biggrin Koreli'ler bu isi biliyor Onay
Preview for TVXQ’s Yoochun upcoming drama “Beautiful Love”

Micky'nin Beautiful Love dizisi tanitimi yayinlandi..

TVXQ grubu üyesi Micky Yoochun "Beautiful Love" ( Güzel Ask) adinda çekilecek olan yeni dizide rol alacak. Dizinin tanitim görüntüsü bugün yayinlandi.
Dizinin yapimcisinin Micky hayrani oldugu ve bu yüzden yildiza basrolü cani gönülden verdigi söylenildi. Micky, Aya Oomasa tarafindan oynanan karaktere asik olacak zengin bir genci canlandiracak. Diznini 4 Temmuzda ekranlarda yerini almasi bekleniyor.

TVXQ / DBSK / Tohoshinki’s Micky Yoochun will star in an upcoming BeeTV drama titled "Beautiful Love". Earlier today a preview for the upcoming drama was revealed.
The producer of the drama was a fan of Micky and was eager to cast him in the lead role. Micky plays a rich boy that falls in love with the female character, played by Aya Oomasa. The drama is scheduled to begin airing on June 4th.

(15.05.2010 / Allkpop)

Tanitim:

http://www.youtube.com/watch?v=gFHCO809fYY
Paylasim için tesekkürlerSmile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi