yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea According To Turkish Students
Ben de Güney Kore'de okumak istiyorum ama egitim maliyeti ve nasil gidecegimiz yani ben mimarlik okumak istiyorum özellikle iç mimarlik ama oraya burdaki üniversiteyi bitirdikden sonra degil veya orada baslayarak degil de okula orada devam etmek istiyorum, bir bilen varsa yardimci olsun eger Güney Kore olmazsa Izlanda ya da Yeni Zelanda'ya gidecegim ama yanardagi patlayinca Izlanda'daki karlar eridi ve Danimarkaca konusuluyor. Yeni Zelanda en son gitmek istedigim egitim için ve simdiden Korece ögrenmeye basladim bile, yazin yogunlasacagim suan okuldan firsat olmuyor programim çok yogun lisede sene atlama derdi iste.
Arkadaslar bir sey daha soracagim. Biggrin Yurt disinda okumak için bir sinava giriliyormus sanirim, bilen var mi?
Ya ben Kore'de okumak istiyorum, insallah okurum.
Su içki olayinda tereddüt etmistim. Saskin
Ama yabanciysaniz, farkli kültürden oldugumuzda anlayisla karsiliyorlarmis. Iyi bari. Biggrin
Oraya gitmek için kendimi kasmiyorum...
Önce bu ülkede tutunabilmem lazim ki baska ülkede basimin çaresine bakabiliyim hem de bu ülke bizden bin kat daha yüksek yasam kosullarina sahip... Kralgul
Eger yurt disina gitme olasiligim olursa bu ülke Güney Kore olur kesinlikle! Biggrin Kalp
Bilgilendirme için çok ama çok tesekkürler. ^.~

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
Çok güzel bir paylasim. Smile Tesekkürler. Onay
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Yazi için çok tesekkürler. Bilgilendirici ve ögretici olmus. Onay
[Resim: dac4vud.png]
Gerçekten güzel bir konu açmissin. Tesekkürler.
[Resim: 754.jpg][Resim: 750.jpg]
Çok keyifli bir yazi idi, bende 10-12 yas genç olsaydim su an Kore'de üniversite hayallerine dalabilirdim.

Bende Kore'de okumak ve yasamak istiyorum.
Paylasim için tesekkürler... Onay

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi