yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea According To Turkish Students
Yazi gerçekten çok güzeldi, paylasim için tesekkürler. =)
Oo ne güzel ya ben de Kore'de olsam keske. Aglama
Tesekkürler...

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Bilgi için tesekkürler. Bunlari ögrendigimiz iyi oldu. Umarim hepimizin oraya gitme sansi olur. Smile
Hem güzel hem de oldukça zor galiba Kore'de okumak... Bilgiler için sagolun, ellerinize saglik...
Tesekkürler, yeni bilgiler ögrenmis olduk sayende. Insallah bizlere de oralarda okumak nasip olur, isin iyi tarafi hem ingilizceni gelistirme imkanin var hem de yeni bir dil ögrenebilirsin. Yeniden tesekkürler.
Bilgi için tesekkürler canim...
Nagehan hala Kore'de mi okuyor musun, bitti mi okul? Bende Ingilizce Dil ve Edebiyati düsünüyorum ve yurt disi düsünüyorum ama tabi masraflari da var biliyorum. Sen nasil gittin bana ö.m olarak açiklasan sevinirim canim.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Ay bu gerçek mi? Okurken o kadar heyecanlandim ki bir an önce Kore'ye gitmek istiyorum hem de hemen.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Konu çok güzel olmus, emegi geçen herkese tesekkürler. Umarim bir gün bizde Kore'de bulunuruz.
[Resim: attachment.php?aid=2217]
Hiç sikilmadan hepsini okudum. :] Tabi bilgisayarin dibine girdigim için biraz gözlerim agridi ama okudugum seylere ve bilgilere gerçekten degdi. :] Bende çok istiyorum Korece'yi ögrenmek, ögrenmem 4-5 seneyi alsa bile oraya gidebilmeyi hiçbir seye degismem gerçekten...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi