yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea According To Turkish Students
Ne kadar güzel ya inanamiyorum.
Onun yerinde olmak için neler yapmazdim ki! Biggrin

Çok güzel bir haber, sanirim fotograftaki ögrenci abla. Smile
Güzel bir yazi olmus. Paylasim için tesekkürler. Ben de onun yerinde olmak çok isterdim. Insallah birgün bize de gitmek nasip olur.
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Ya darisi basima demekten baska bir sey diyemiyorum... Çok mutlu oldum yaziyi okurken, nedendir bilmem... Belki de böyle seylerin mümkün olmasi beni mutlu etti... Paylasim için çok tesekkürler... Alkis

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
Arkadasimizi tebrik etmek lazim, egitimini G. Kore'de yapmasi da onun için sanirim ilginç ve mükemmel bir hayat tecrübesi olmustur. G. Kore ile ilgili isimize yarayacak birçok bilgi vermis sagolsun... Paylasan arkadasa da ayrica tesekkürler...
Ya bu ablaya nasil ulasabiliriz? Mesela msn adresini alma imkanimiz var mi? Bana yardimci olursaniz sevinirim...
Ha ayrica amcam Kore gazisidir. Teklifler ediliyor, bilmiyorum aranizda Kore gazisi akrabalariniz var mi ama bana söyledigi kadariyla inanin onlar Türkiye Osmanli hayrani...
Bilgi için tesekkürler.
Bilgi için çok tesekkürler. Smile Bende Kore'de okumayi düsünüyorum. Bunun için burada paylastiginiz bilgiler benim için çok önemliydi. Sagolun. Smile
Bilgiler için tesekkürler, ellerinize saglik... AlkisOnay
KILIÇ İNSANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL SENİN DEĞER VERDİĞİNİ KORUMAK İÇİNDİR

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi