yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soul Special / 쏘울 사랑해 (2009) Özel Ruh
Henüz yalnizca altyazi çikmis sanirim.Altyazili video yok ortada ama çikar yakindaSarhos
Çok yakinda K-Screen'a ekleyecegim be bu diziyi. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
(29-12-2009, Saat: 1:56)ceyankbyz yazdı: Henüz yalnizca altyazi çikmis sanirim.Altyazili video yok ortada ama çikar yakindaSarhos

Videoda var hepsi tam yani.Ben dizide çalan sarkilarida çok begendim gerçekten çok güzel bi dizi Onay
(29-12-2009, Saat: 2:05)sunshine yazdı: Çok yakinda K-Screen'a ekleyecegim be bu diziyi. Smile

Heyt be kim tutar seniAbaza
Nasil iyi olur biliyor musun?Daha izlemeden tutuldum ben bu diziyeSaklan
Basroldeki beyefendiyi Coffee Prince'de de çok severdim,burda da gayet hos görünüyorGozlukgulmek
Ilginç 5 dakikalik bir dizi ama güzel yatirim yapmislar..
Demekki daha fazlasini kazanacaklar,dizilerine güveniyorlar..
Tesekkürler Tugba..Smile
Song II Gook Ve Papatya

(29-12-2009, Saat: 2:09)mavi-okyanus yazdı:
(29-12-2009, Saat: 1:56)ceyankbyz yazdı: Henüz yalnizca altyazi çikmis sanirim.Altyazili video yok ortada ama çikar yakindaSarhos

Videoda var hepsi tam yani.Ben dizide çalan sarkilarida çok begendim gerçekten çok güzel bi dizi Onay

Birazdan geliyor müzikler:muzikgurubu:
Soul Special OST
(29-12-2009, Saat: 2:09)mavi-okyanus yazdı:

Tr alt yazili izlediysen link verebilir misin? Çok merak ettim bu diziyi izlemeden bana rahat yok Yardim
(29-12-2009, Saat: 15:10)Orion-gng yazdı: Tr alt yazili izlediysen link verebilir misin? Çok merak ettim bu diziyi izlemeden bana rahat yok Yardim

Bir iki güne dek ben K-Screen'a ekleyecegim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Resimler için sagol finali çok güzeldi.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Izledim bu diziyi ve çok hosuma gitti ama çok kissaydi.SmileAbaza

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi