yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soul Special / 쏘울 사랑해 (2009) Özel Ruh
Soul Special 쏘울 사랑해

12 mini bölüm, KBS, Müzikal Dizi, 2009

"Bir SBS dizisi olan Işıltılı Miras ( Shining Inheritance)" ile şöhreti yakalayan Han Hyo Joo "Özel Ruh (Soul Special)" adlı bir müzikal dizi ile yeniden ortaya çıkıyor.

Dizide bir şarkıcı ve şarkı sözü yazarı olarak ortaya çıkıyor ve Yoo Gil (Kim Dong Wook) adlı doktora aşık oluyor. Dizide yer alan Lee Chae Young, K.Will, Bobby Kim ve Rumble Fish adlı diğer oyuncular da Jeju Adası'nda çekilen müzikal dizide boy gösteriyor.

Bir film olmamasına rağmen yapım yüz binlerce dolara mal oldu. Dizinin tamamı 60 dakikadir. 12 bölümden oluşuyor, her bölüm 5 dakikadır. Online portal siteleri aracılığıyla piyasaya sürülmüştür.

Çeviri: sunshine

Soul Special / 쏘울 사랑해 (2009) Özel Ruh Türkçe Altyazılı İzlemek İçin Tıkla!

Hakkınızı helal edin. ~
Brilliant Legacy (찬란한 유산 - Shining Inheritance) da ve bir çok klipte oynayan Han Hyo Joo da bu dizide yer aliyormus.Gülüm bu diziyi birde seyretmek isteriz en yakin zamandaSmile
Tabiki sayenizdeSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Alıntı: Dizinin tamami 60 dakikadir. 12 bölümden olusuyor, her bölüm 5 dakikadir.
Bir kisa filmden bile daha kisaBiggrin Çok güzelmis,bir günde izlenir biter buna ragmen cidden çok para dökmüsler bu ise,ilginçSaskin Tesekkürler canim.
5 dakikalik bir dizi mi? Ilginç Biggrin Konu için tesekkürler Tugbacim Smile
Evet her bölüm 5 dakika. Altyazisini çevirecektim benden önce baska birisi baslamis. Biggrin Artik onun altyazilariyla izleyecegiz. K-Screen'a ekleyecegim. 5'er dakika ama güzel ben birazini izlemistim.
Hakkınızı helal edin. ~
Vay be 5dk. Biggrin Bende altyazili çevirisine baslansim diyecektim baskasi baslamis bile.. Biggrin Tanitim için tesekkürler Tugba abla.. Alkis
Gerçekten çok güzel bir mini drama daha yeni izledim Türkçe altyazili çok begendimOnay
(28-12-2009, Saat: 1:55)mavi-okyanus yazdı: Gerçekten çok güzel bir mini drama daha yeni izledim türkçe altyazili çok begendimOnay

Türkçe altyazili geldi miBiggrin:d Ben de bekliyordum hemen izleyeyim:atkilinc:
Arkadaslar nerden izliyosunuz ben de izlemek istiyorum ama hiç bir yerde bulamadim Sad
[Resim: 41026802.gif]

Hem kisa, hem müzikal, hem Kore yapimi, hem de Türkçe alt yazili daha ne olsunSuper ama nerden izleyecegiz?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi