yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soseono (Han Hye Jin 한혜진)
Gerçekten çok basarili bir kiz oyunculukta süper .Güzelligiyle de bir numara ama bazi kizlari geçemiyor bu konuda Smile
çok güzel ve çok tatli bir kiz ayrica song il gook la çok yakisiyorlar..Onay

[Resim: 30005_408261761968_376995736968_4557019_8120300_n.jpg]
bence hiç bir bayan bu kadar güzel olamaz tek kelimeyle muhtesemOnay

[Resim: 30005_408261761968_376995736968_4557019_8120300_n.jpg]
(18-05-2010, Saat: 17:02)ddeerryyaa yazdı: Bu arada Han Hye Jin Jejungwon dizisinde gerçekten çok basarili bir performans sergilemis.... Jumong'tada çok iyiydi....Bu dizide de çok iyi.... Onay

Gerçekten çok basarili ve de çok güzel bir oyuncu bende çok seviyorum Han Hye Jin'i.Onay

Han Hye Jin çok basarili bir oyuncu.Oyunculuga olan kabiliyeti asla inkar edilemez.Kesinlikle onu iyi bir gelecek bekliyor.Onun oyunculuk yetenegini ve güzelligini çok begeniyorum.Umarim çok çok çok basarili olur. Opucuk

Soseono ise bu dizide en çok sevdigim kadin,en çok sevdigim insan,en takdir ettigim karakter,yönetici...Soseono benim için anlatilmaz. Onay

Benimde dizide en sevdigim karakterdi..... Opucuk Kadin yasadigi onca zorluga ragmen ayakta durmayi basardi..... Alkis Kabile yönetiminde babasina yardim etti,Jumong'a yarismada Daeso'ya karsi yardim etti,Kabile reisi oldu,Songyang ,Daeso ve halasindan çekti,hamile hamile at sirtinda yolculuk yapti,sevdigi adami öldü zannetti,sonra sevmedigi biriyle evlenmek zorunda kaldi,jumongun yasadigini ögrenince ondan ayrildigi için aci çekti,kocasini kaybetti,ticaret yaparak koca bir saray yapti,Jumong'la Goguryo'yu kurdu,korsanlarla ölüm tehlikesi oldugu halde yolculuga çikti ,bir kadin olarak savaslarda erkek gibi savasti,yaralilari tedavi etti,sonra yine Jumong'tan ,topraklarindan ,kurdugu ülkeden ayrildi ama yine yenilmedi,güçlü oldu Onjo'nun Baekje'yi kurmasina yardim etti..Tek kelimeyle muhtesem bir kadindi.. Onay Zaten tarihi bilgilere göre de Onjo kral olduktan sonra 61.yasinda ölmüs.....
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(19-06-2010, Saat: 22:06)ddeerryyaa yazdı: Benimde dizide en sevdigim karakterdi..... Opucuk Kadin yasadigi onca zorluga ragmen ayakta durmayi basardi..... Alkis Kabile yönetiminde babasina yardim etti,Jumong'a yarismada Daeso'ya karsi yardim etti,Kabile reisi oldu,Songyang ,Daeso ve halasindan çekti,hamile hamile at sirtinda yolculuk yapti,sevdigi adami öldü zannetti,sonra sevmedigi biriyle evlenmek zorunda kaldi,jumongun yasadigini ögrenince ondan ayrildigi için aci çekti,kocasini kaybetti,ticaret yaparak koca bir saray yapti,Jumong'la Goguryo'yu kurdu,korsanlarla ölüm tehlikesi oldugu halde yolculuga çikti ,bir kadin olarak savaslarda erkek gibi savasti,yaralilari tedavi etti,sonra yine Jumong'tan ,topraklarindan ,kurdugu ülkeden ayrildi ama yine yenilmedi,güçlü oldu Onjo'nun Baekje'yi kurmasina yardim etti..Tek kelimeyle muhtesem bir kadindi.. Onay Zaten tarihi bilgilere göre de Onjo kral olduktan sonra 61.yasinda ölmüs.....
Evet,o mükemmeldi.Benim biricik kraliçem... Opucuk Herkes onun gibi olamaz.

Çok Güzel Bir Kadin+ Hos Bi Kadin
bence song un yaninda iyi durmuyor.ama iyi oyuncuSmile
[Resim: dac4vud.png]
çok güzel bir kiz

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi