yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soseono (Han Hye Jin 한혜진)
Hayir sanmiyorum öncede böyle bir konu olmustu ama dogrulanmadi ... Biggrin
kendisi çok iyi bir oyuncu .
jumong izlerken en çok onu seviyordum..
[Resim: 4933erfeg.jpg]

Kim Nam Gil Fan Clup
Ilk bölümlerde bende onu seviyordum ama sonra Yesoya'da geldi esitlendiler Biggrin
Soseono bu son bölümde beni çok duygulandirdi.Jumong'la geçmiste yasaiklari aska dair yaptigi konusmalar çok etkileyiciydi.Bu arada çok zor bir karar verdi.Ama sanirim en dogru olani buydu.Zamaninda Yesoya'nin yaptigi fedakarligi yapma sirasi simdi Soseono'ya gelmisti.Sevdigi adamla uzun yillar birlikta yasayip onca seyi paylastiktan sonra gitmek kimbilir onun için ne kadar zor ve agirdir.Ama yapacak bir seyde yok.Tam yüzü gülmeye baslamisken yine acilarla dolu bir yolculuk göründü ona.Aglaelsalla

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(17-03-2010, Saat: 4:07)elisaveta yazdı: Soseono bu son bölümde beni çok duygulandirdi.Jumong'la geçmiste yasaiklari aska dair yaptigi konusmalar çok etkileyiciydi.Bu arada çok zor bir karar verdi.Ama sanirim en dogru olani buydu.Zamaninda Yesoya'nin yaptigi fedakarligi yapma sirasi simdi Soseono'ya gelmisti.Sevdigi adamla uzun yillar birlikta yasayip onca seyi paylastiktan sonra gitmek kimbilir onun için ne kadar zor ve agirdir.Ama yapacak bir seyde yok.Tam yüzü gülmeye baslamisken yine acilarla dolu bir yolculuk göründü ona.Aglaelsalla

Tamamiyla katiliyorum Onay
Han Hye Jin Herseyi sonuna kadar hak eden bir bayan...
HAYATA GÜLÜMSE... HAYAT SANA GÜLÜMSEMESE BİLE...
Ah Soseonom benim, tüm kadinlar onun gibi güçlü olabilmeli, onu örnek almali kendine. Keske Trt bir daha yayinlasa yazin da izlesek su diziyi. :atkilinc:

Dizi zaten Mesaj tv'de aksamlari veriliyor.Saatini tam olarak bilmiyorum.Yayin akisindan bakarsan bulabilirsin.Smile

Evet Soseono her seyiyle insanlara örnek olabilecek tarzda bir insan.Smile
Hele son bölümde yaptigi olgunluk beni öldürdü zaten.Sevdigi için sevdiginden vazgeçmek bu olsa gerek..SadSad
(16-05-2010, Saat: 17:06)cilekess yazdı: Dizi zaten Mesaj tv'de aksamlari veriliyor.Saatini tam olarak bilmiyorum.Yayin akisindan bakarsan bulabilirsin.Smile

Evet Soseono her seyiyle insanlara örnek olabilecek tarzda bir insan.Smile
Hele son bölümde yaptigi olgunluk beni öldürdü zaten.Sevdigi için sevdiginden vazgeçmek bu olsa gerek..SadSad

Bence de Sosono herseyiyle örnek olabilecek bir insan,katiliyorum... Onay Ama dizide çok bahtsizdi Aglaelsalla Bence en bahtsizda oydu dizideki.... Zaten ülke kurana kadar ömrü savaslarda geçti...Canini ortaya koydu.Sevdigine kavusamadi....Kocasi öldü.Daeso çok çektirdi.Sonyang çok çektirdi.....Biryu dan dolayi üzüldü.... Jumonga kraliçe oldugunda bile kavusamadi.Hep birbirlerine soguk oldular...Halasindan çekti...Asagilandi......Çekmedigi kalmadi garibimin........ Aglaelsalla Ama yine de hep dik durmayi basardi.... Aglaelsalla
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Bu arada Han Hye Jin Jejungwon dizisinde gerçekten çok basarili bir performans sergilemis.... Jumong'tada çok iyiydi....Bu dizide de çok iyi.... Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi