yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Joong Ki (송중기)
Çok sevimli çocuk, masaallah. Onay
Resimler için cok tesekkürler.Kalp Joongki'yi cok seviyorum ya biricik oppam.Opucuk
Ayy bu çocuk yasiyor mu ya çok tatli.
Yaa bu çocuk çok tatli..!! Sungkyunkwan Scandal sayesinde tanidim bu çocugu ve ordan bir hayranligim var. Smile Fotograflar için çok tesekkürler.! Bu arada küçüklügünden bu yana hiç degismemis yaa, çok sekermis küçükken, hala da öyle. Smile

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Bence de yaa çok tatli Biggrin Yalniz küçüklügündeki saçina bi anlam veremedim :img-hysterical: Çok seker :img-hysterical:
[Resim: yalintugce.gif]
Sungkyunkwan Scandal'daki tipi beni öldürüyor. Yüz ifadeleri öyle güzel ki.
ay sevimlilige bak kiz çocuguna benziyo Biggrin yeorim karakteri süperdi.Dizide en begendigim karakterdi süper bir oyuncu
Ya çok seviyorum Joong Ki'yi .Dogal bi tatliligi var BiggrinBiggrin .Ayrica süper bi oyuncu Onay
I Hear Your Voice

-^_^-
dizide açik ara farkla en sevdigim karakter ve gerçekten star olmak için yaratilmis mükemmel bir isigi var çok da hos tabi ki
Ji JiN hEe *Im Ho (Kral Joong jong) *Park Eun Hye*Kim Jeong Hoon *Full house *SungKyunKwan Scandal * Yoon eun hye*
jeju ısland*~Coffee Prince Fan Club~

[Resim: rooftopprincecopy.png]

Merhaba kizlar oppanin Sin Min Ah ile çektigi bilgisayar reklamini gördünüz mü?Isteyen bana pm atsin link atiyim.Çok hos yaa
[Resim: jhkg.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi