yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Joong Ki (송중기)
Resimler için tesekkürler Beyza' cim. Opucuk Ilk gördügümden beri hala yasindan dolayi soktayim. Sarhos Alisamadim bir türlü. Aglaelsalla Çok tatli çikmis resimlerde tesekkürler tekrardan. Kalp

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Of super.
Maalesef bu çocuga hasta oldum.Aglaelsalla Böyle olmazdim ama oldum .:img-cray:
Çok seker birsey.:d
Ne de tatli birseymis bu ya, çok sevimli duruyor.
Sungkyunkwan Scandal dizisini izlemeye yeni basladim, bakalim dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yapacak.
Çok sevimli hareketleri var, sirin birsey bu ya. Biggrin

Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

Tanitim ve paylasimlar için çok tesekkürler!.... Onu son dizisin de tanidim orada çok sevimliydi....
(26-05-2010, Saat: 21:52)Setsuna yazdı: [Resim: amawillitsnow4xmase02xv.jpg]

^^ Bu hangi dizi merak ettim.
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
(22-09-2010, Saat: 14:46)a.betul yazdı:
(26-05-2010, Saat: 21:52)Setsuna yazdı: [Resim: amawillitsnow4xmase02xv.jpg]

^^ Bu hangi dizi merak ettim.

Bu resim Will It Snow for Christmas dizisinden. Onay Orada basroldeki kizin abisi rolündeydi. Sarhos Çok yakisikliydi orada bende hemen onu begenmistim. Kalp Ama malesef ilk bölümlerde ölüyordu. Aglaelsalla :img-cray: Kesinlikle diziyi izlememi tavsiye ederim. Atkilic Süper bir diziydi. :muzikgurubu:

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Evet, uzun süren oppa arayisim sona erdi galiba, bundan sonra dünya ahret oppa'mdir. Laf yok. Biggrin Biggrin
Tatliligindan hiçbir sey kaybetmemis. Opucuk Koreli erkekler tatli ama bu kadarini da hiç görmemistim. Of of Yerim agzini. Opucuk Biggrin Biggrin

[Resim: 26159651.jpg]
[Resim: 72134323.jpg]

Allah'im... Küçükken bile surat ayniymis. Çok seker ya... Kalp
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi