yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Ji Hyo ve Joo Ji Hoon
Joo Ji Hoon 2005'ten beri Song Ji Hyo ile sevgiliymiş. Goong'daki adıyla Min Hyorin
Abracadabra da irwojyeora..
Hani Yoon eun 'la beraberdi bu Jo Ji Biggrin Biz Sarayin rüzgarindan sonra sagolsun bunlarla beraber Ihanet Rüzgarinida izleriz.. Biggrin Basroldede Jo Ji HoonOfkeli
arkadaslar bunlar sadece kaç yil önce çekilmis katalok resimleri yani reklam çekimleri ..

Just Feel Better
(31-03-2009, Saat: 17:55)goong-shin yazdı: arkadaslar bunlar sadece kaç yil önce çekilmis katalok resimleri yani reklam çekimleri ..

Resimler olmayabilir ama asklari ( : D ) gerçekmis.2005'den beri...
(31-03-2009, Saat: 17:55)goong-shin yazdı: arkadaslar bunlar sadece kaç yil önce çekilmis katalok resimleri yani reklam çekimleri ..

evet katalog çekimleri ve böyle bi dedikodu çikmisti ama asilsizdi Smile
evet asilsiz onun üzerine yoon eun hye la dedikodusu çikti falan bence 2005 den beri sürmezöyle olsa bu çoktan bilinirdi kesin bir sey yok ortada belli ...

Just Feel Better
(31-03-2009, Saat: 18:03)goong-shin yazdı: evet asilsiz onun üzerine yoon eun hye la dedikodusu çikti falan bence 2005 den beri sürmezöyle olsa bu çoktan bilinirdi kesin bir sey yok ortada belli ...

Su an ayri olabilirler ama 2005'de varmis.Hem Yoon Eun Hye ile de daha önce ya da daha sonra ask yasamis olabilir.(Ne yani olamaz mi? )
ben sadece bunlarin su anda olmadigini söyledim tabi olabilir milletin özel yasami beni ilgilendirmez ama devam ettigini sanmiyorum ....

Just Feel Better
Demek öyle dizideki ask gerçek olmus yani Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Bir ara böyle iddialar vardi ama kisa sürmüs sanirim..Sonra Yoon Eun Hye ile birlikte olduklarina dair iddialar vardi onunlada bitmis iliskisi.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi