yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook Yeni Yıl Kutlama Mesajları
Emine Abla her zamanki gibi harikasin Smile (bu lafi sana söylemekten yoruldum sen harika olmaktan yorulmadin Biggrin )
Hemen yapmaya basliyim da Biggrin Bol bol yapip yollamayi planliyorum Biggrin Ingilizcem yettigi kadar Biggrin
...

TVXQ5
(30-11-2009, Saat: 19:21)Maria yazdı: Emine abla çok güzel düsünmüssün. Song'un yeni yilini bizler de kutlayalim Smile Ben sadece bir tane yapabildim su anda ama eger daha sonra firsatim olursa yine yapmak isterim.

[Resim: 59118922.jpg]

Çok güzel olmus canimOnayDevamini bekliyorum canim.Opucuk
Song II Gook Ve Papatya

(30-11-2009, Saat: 19:39)ei-chan yazdı: Emine Abla her zamanki gibi harikasin Smile (bu lafi sana söylemekten yoruldum sen harika olmaktan yorulmadin Biggrin )
Hemen yapmaya balsiyim da Biggrin Bol bol yapipi yollamayi planliyorum Biggrin Ingilizcem yettigi kadar Biggrin

Canim benim..Opucuk Ben de sen nerde kaldin demistim,senin çalismalarini bekliyorum merakla..OnayOpucuk
Song II Gook Ve Papatya

http://img81.imageshack.us/i/42965122.jpg/
OnayOnayOnayOnayOnayOnayonay:
~tugçe_61~
İmzanız Çok Büyük Olduğu İçin Spoilere Alınmıştır.
Lütfen İmzanızı Düzeltiniz...

Sevgili Hooi ben ve Merve için güzel çalismalar hazirliyor bizi kirmadi sagolsun...Onay
Çalismalari song19'a ekledi..Onay
Song II Gook Ve Papatya

Bu arkadasim Merve'nin mesajli imzasi...Onay Tesekkürler Hooi.Opucuk

[Resim: 072fa.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

Tabi buda benim için hazirlanan Hooi Song çalismasiOnay...Tesekkürler Hooi..Opucuk
[Resim: 0731.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

Çok güzel bir haber çok tesekkürler Papatya bir tanede ben yaziyimSmile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Emine abla çalismalar için yeni fotolari da kullanabilir miyiz?
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Bende elimden geleni yapip hazirlamaya çalisacagim,üstelik bu kutlama yazilarini Song Il Gook okuyacak daha güzel ne olabilir.
Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi