yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook ve Hkmom'dan Sürpriz Var!
(09-05-2010, Saat: 18:00)hkg19 yazdı:
(03-05-2010, Saat: 23:47)papatya yazdı:
(03-05-2010, Saat: 23:35)ay isigi yazdı: Emine ablacigim sana sonuna kadar güveniyorum. Inaniyorum ki Song sevenlerinden haberdar olupta bunun karsisinda kayitsiz kalmaz. Seninde çabalarinla en kisa zamanda Song'u burada görebiliriz. Verdigin emekler için çok tesekkürler. Opucuk

Rica ederim canim. Evet ben Song'un Türkiye'ye gelmesini çok istiyorum.Gelsin ki ülkemizi ve Türk insanini tanisin isterim. Ayrica siz Song Il Gook hayranlarida kendisiyle bulusun istiyorum. Yoksa benim için sorun degil benden zaten haberi var Song Il Gook'un. Istedigim zaman gider Kore'de görürüm. Ve kismet olursa kendisinin hayranlari için eyülde verecegi dogum günü partisine davetliyim.Onay

Bu davet konusunda çok merak ettigim ve üzerinde düsündügüm sorup sormamanin ne kadar uygun oldugunuda bilmedigim bir sey var tüm masraflar onlardan mi ve ne kadar sürcek sadece dogum günü partisiyle kalmaz degil mi? Smile

Sorunuzun cevabini vereyim. Hayir benim dogum gününe gitmek için harcanacak olan bütün maddi masraflari ben kendim karsilayacagim.Smile
Song II Gook Ve Papatya

(11-05-2010, Saat: 10:53)papatya yazdı:
(03-05-2010, Saat: 23:47)papatya yazdı:
(03-05-2010, Saat: 23:35)ay isigi yazdı: Emine ablacigim sana sonuna kadar güveniyorum. Inaniyorum ki Song sevenlerinden haberdar olupta bunun karsisinda kayitsiz kalmaz. Seninde çabalarinla en kisa zamanda Song'u burada görebiliriz. Verdigin emekler için çok tesekkürler. Opucuk

Rica ederim canim. Evet ben Song'un Türkiye'ye gelmesini çok istiyorum.Gelsin ki ülkemizi ve Türk insanini tanisin isterim. Ayrica siz Song Il Gook hayranlarida kendisiyle bulusun istiyorum. Yoksa benim için sorun degil benden zaten haberi var Song Il Gook'un. Istedigim zaman gider Kore'de görürüm. Ve kismet olursa kendisinin hayranlari için eylülde verecegi dogum günü partisine davetliyim.Onay

Bu davet konusunda çok merak ettigim ve üzerinde düsündügüm sorup sormamanin ne kadar uygun oldugunuda bilmedigim bir sey var tüm masraflar onlardan mi ve ne kadar sürcek sadece dogum günü partisiyle kalmaz degil mi? Smile

Sorunuzun cevabini vereyim. Hayir benim dogum gününe gitmek için harcanacak olan bütün maddi masraflari ben kendim karsilayacagim.Smile

Ben sunlari da ekleyeyim. Evet kalmaz galiba Song Il Gook Temmuz ayinda tiyatro yapmaya baslayacak. Sanirim Prens Song'u tiyatro sahnesinde de izleyebilirim.Smile
Song II Gook Ve Papatya

(11-05-2010, Saat: 11:04)papatya yazdı:
(11-05-2010, Saat: 10:53)papatya yazdı:
(03-05-2010, Saat: 23:47)papatya yazdı: Rica ederim canim. Evet ben Song'un Türkiye'ye gelmesini çok istiyorum.Gelsin ki ülkemizi ve Türk insanini tanisin isterim. Ayrica siz Song Il Gook hayranlarida kendisiyle bulusun istiyorum. Yoksa benim için sorun degil benden zaten haberi var Song Il Gook'un. Istedigim zaman gider Kore'de görürüm. Ve kismet olursa kendisinin hayranlari için Eylül'de verecegi dogum günü partisine davetliyim.Onay

Bu davet konusunda çok merak ettigimve üzerinde düsündügüm sorup sormanin ne kadar uygun oldugunuda bilmedigim bir sey var tüm masraflar onlardan mi ve ne kadar sürcek sadece dogum günü partisiyle kalmaz degil mi? Smile

Ben sunlari da ekleyeyim. Evet kalmaz galiba Song Il Gook Temmuz ayinda tiyatro yapmaya baslayacak. Sanirim Prens Song'u tiyatro sahnesinde de izleyebilirim.Smile

Biraz pahali ama ben olsam bende giderdim. Smile Tadini çikarin Gozlukgulmek Bu arada sizin Koreceniz ne seviyede?
Papatya abla Song'u Türkiye'ye getir. Nasil olsa sitemizde her memleketten arkadasimiz var. Song'a Türkiye'nin her ilini gezdirelim. Hem o Türkiye'nin ne kadar güzel oldugunu görsün hem de biz onu görelim. Ayrica seni bu basarilarindan dolayi çok tebrik ederim. Sen benim örnek alacagim insanlardan biri olacaksin...
(06-06-2010, Saat: 18:27)-LuLu- yazdı: Papatya abla Song'u Türkiye'ye getir. Nasil olsa sitemizde her memleketten arkadasimiz var. Song'a Türkiye'nin her ilini gezdirelim. Hem o Türkiye'nin ne kadar güzel oldugunu görsün hem de biz onu görelim. Ayrica seni bu basarilarindan dolayi çok tebrik ederim. Sen benim örnek alacagim insanlardan biri olacaksin...

Tesekkürler canim bu güzel sözlerin için. Gelecek Song Il Gook Türkiye'ye. Onay
Song II Gook Ve Papatya

Papatyaciggm bu fotograflari nerde buldun canim?
Bizlerle de bu süprizi paylastigin için çok tesekkür ederiz.
Song'un vücudundaki çizik izi ne?

(13-06-2010, Saat: 19:15)gum jandi yazdı: Song'un vücudundaki çizik izi ne?

Dizi için yapmislar o yara izini. Nasil ama o haliyle de çok çekici degil mi? Sahsen ben her haline, o yara izine bile bayiliyorum. Sarhos

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Ürkadaslar hakikaten tebrikler gerçekten bu azim karsisinda Song gelmezse ayip etmis olur. Smile Ve bizler sesimizi daha çok duyurmak için elimizden geleni yapmaliyiz. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi