yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook Ve GeNtLe
Gentle'da açtigim konu.
45141- Dear Song Il Gook please come Turkey [4] papatya 10.02.02-görüntüleme sayisi- 115
45142- ReBiggrinear Song Il Gook please come Turkey papatya 10.02.02- görüntüleme sayisi-51
45140- 2월의 탄생화 [4]
Simdiden çok ilgi gördü konu.
Yorum yapan üyeler ve mesajlari-
Basta sevgili arkadasim bayan Hkmom yorum yapmis. Opucuk

등록된 댓글이 없습니다. 댓글을 등록해 주세요. 10.02.02 07:01 답글 | 수정 | 삭제
hkmom Dear papatya: With your effort, il kook nim will visit Turkey someday, A ja A ja Fighting.
10.02.02 08:11 답글 민들레처럼
Dear papatya ,,,, Nice to meet you ^^ good news,,,,have a good time 10.02.02 08:33 답글 [운영]사랑아...
Even when fans stayed ilguknim

Özetle yorumlar hep olumlu. Song'un Türkiye'ye gelme konsunda.
Onlara da destek veriyorlar. Onay
Ilk gönderdigimde konu 115 kere izlenmis okunmus. Acaba bunlardan biri de Song mu? Valla merak ettim. OnayBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

Gentle çok ciddi bir site Sahibi Song Il Gook.
Sohbet paneli yok. Her gönderdiginiz mesajin tarihi ve saati görünüyor mesajin sol tarfinda. Yaklasik 1 hafta oldu ben üye olali. Hosgeldin mesajlari aldim. Ve binlerce üyesi var. Hepsi de çok seviyeli mesajlar yaziyorlar sitede. Asla banallige izin yok sitede, bu çok hos bir durum tabii ki de.Onay
Bana hosgeldin mesaji gönderenlerden biride Iran'li fanatik Song hayrani Nazinin adli cici bayan. Opucuk
Kendisini ilk Song Il Gook'un dogum gününde Song'a hediye verirken çekilen fotolarda görmüstüm.
Sonra kendisi ile song19 sitesinde yazmaya basladik.
Sayet Song Il Gook ülkemize gelirse oda Iran'dan Türkiye'ye gelecek. Opucuk
Ha unutmadan bayan Hkmom basta gelecek Song'la. Opucuk
Bayan Hkmom beni çok destekliyor Song'un Türkiye'ye gelme konusunda.
Ha olmadi Song ülkemize gelmedi diyelim, agzimdan yel alsin.Biggrin
Hkmom yine de Türkiye'ye benim misafirim olarak gelecek ve ona Türk yemekleri yapacagim. Ülkemizi ve Türk yemeklerini çok merak ediyor. Opucuk
Tabii bende Hong Kong'u çok mrek ediyorum. Her e-mailde beni davet ediyor ülkesine, kismet olursa bende Hong Kong'a gidecegim Hkmom'un misafiri olarak. Opucuk
Song II Gook Ve Papatya

Bu aralar bu logo süslüyor Gentle sitesini.
Logolar degistikçe ben yine ekleyecegim konuya. Smile

[Resim: 39591220.png]
Song II Gook Ve Papatya

Su isim meselesi benim de dikkatimi çekti Ben Song Il Gook diye biliyordum, Song Il Kuk çok garip geldi. Saskin
I am a TripleS.
(04-02-2010, Saat: 19:11)park yeon yazdı: Su isim meselesi benim de dikkatimi çekti. Ben Song Il Gook diye biliyordum, Song Il Kuk çok garip geldi. Saskin

Degisiyor canim ülke dillerine göre... Gentle'da Gook diye yaziliyor. Smile
Song II Gook Ve Papatya

Paylasimlarin için çok tesekkürler Emine abla.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Süpersin papatya, sana ne kadar tesekkür etsek azdir, çok zor seyleri basardin, sana gipta ediyorum. Senin sayende biz de Song Il Gook'la ilgili birçok sey ögrendik, yaptiklarin site için gurur verici.
Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...

Tebrik ederim Emine Abla, artik daha da çok yaklastin valla... Onay
Song Il Gook ve Papatya fotograflari baslikli konuyu görür gibi oldum sanki. Insallah gerçek olur. BiggrinBiggrin
SONG-Il GOOK 송일국 FAN CLUB
_-_DeNiZLeR İmPaRaToRu__EfSaNe PrEnS__HaN HyE JiN_-_
_-ThE KiNgDoM Of ThE WiNdS-_
_-SaRaYDaKi MüCeVHeR-_
_KiM BuM SoO_
BuSaN FC

En kisa zamanda Korece ögrenmek lazim arkadaslar. Song gelince rezil olmayalim degil mi?
KUSURSUZ OLMASA DA OLUR HAYAT HUZURSUZ OLMASIN YETER
Emine abla bende Gentle'a üye olmak istiyorum. Nasil üye olunuyor? Üyelik için ne yapmam gerek. Beni her konuda oldugu gibi bu konuda da aydinlatirsan çok minnet duyarim. Smile

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi