yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook Türkiye'ye Gelsin İster Misiniz?
(21-06-2009, Saat: 15:01)akito yazdı: Hem herseyin bir baslangici vardir degil mi? Ilk önce o gelir sonra Se7en ve Rain oppa konser verir. Smile Biri beni uyandirsin hayal dünyasina daldim yine. Smile

Ah nerede?
Ama insallah gelirler.
Gerçi gelse Ankara, Istanbul gibi büyük sehirlere gelir, yine biz göremeyiz ama olsun görenlerden dinleriz. Biggrin Biggrin
SARAYDAKİ MÜCEVHER FAN
JANGGEUM'IN RÜYALARI
LEE YOUNG AE FAN
ZORAKİ PRENS FAN
SE7EN FAN
JUMONG FAN
KOREA-FANS
(21-06-2009, Saat: 15:13)akito yazdı: Arkadaslar ben de söyle bir mail attim:

Sayin TRT yetkilileri;

TRT'de yayinlanan Düslerimin Prensi ile Türkiye'de büyük bir Kore sevgisi ve Kore dizisi hayranligi basladi. Bu artan ilgiyi size gelen maillerle, kore dizisi siteleri ile hatta Karanfil Sok.da satilan korsan Kore dizi-film cdleri ile bile farkedebiliriz. Duydugumuz bir habere göre oyuncu Song Il Gook önümüzdeki günlerde Iran'a gelecekmis. Bu vesile ile kendisinin ülkemize de davet edilmesi ülkemizin ulusal kanali olan TRT'den biz seyircilerinizin istegidir. Bizlerin Kore dizilerine, oyuncularina ve sarkicilarina olan bu ilgimizi görmenizi ve bu konu hakkinda programlar düzenlemenizi temenni ediyoruz.

www.korea-fans.com üyesi

Gerçekten özellikle korsan cd satanlar genel egilimi anlamak açisindan bence çok önemlidir. çünkü duruma pragmatist ve popülist yaklasirlar. trtnin de bunu farketmesini saglayalim. Birini mutlaka getirsinler... Iran ne ki surasi hemen. Biggrin

Çok güzel yazmissin... TRT'de mutlaka e-mailin cevabini gönderiyor... Smile
Song II Gook Ve Papatya

Gelsin valla iyi olur. Onay Smile
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Evet hem de çok...
(21-06-2009, Saat: 16:08)skandar_s yazdı: Evet hemde çok...
Onay

Konuya yazdigimiz gibi TRT'ye e-mailde gönderelim arkadaslar... Smile
Song II Gook Ve Papatya

Ben bütün msnlerimden, gmaillerden attim. Onu da geçtim akrabalarin msn'den falan da atayim. Onay Opucuk Sarhos Bir fotograf çektirsem hayatimin en güzel ani olur. Aglaelsalla Super

Gelsin çok güzel olur; ama TRT bu daveti yapsa bile belki Song'un programi farklidir.

Yine de elimizden geleni yapalim tabi, belki gelebilir. Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(21-06-2009, Saat: 16:17)damar06 yazdı: Ben bütün msn'lerimden, gmaillerden attim. Onuda gectim akrabalarin msn'den falan da atayim. Onay Opucuk Sarhos Bir fotograf çektirsem hayatimin en güzel ani olur. Aglaelsalla Super

Harikasin canim, göndermeye devam et... Opucuk Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

Bende mail attim. Onay
Iran'dan sonra Türkiye'ye de gelse süper olur. :muzikgurubu:
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(21-06-2009, Saat: 16:22)Melissaa yazdı: Bende mail attim. Onay
Iran'dan sonra Türkiye'ye de gelse süper olur. :muzikgurubu:

Olmaz mi canim olmaz mi? TRT getirse Song Il Gook'u karsilamaya giderdik Esenboga havalimanina... BiggrinBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi